attention Reputație: 211 Postat Iulie 14 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 14 Mare teapa, da msg pe wapp, servicii, adresa Mircea cel batran 144. Cand ajungi zice ca e in cadasa intri la profi sa ii iei un suc si un cod pay de 200 lei si tii scade sus. Ehh apoi iti da block si aia e. Mare grija, eu am luat.o frumos🤣🤣,spor. Ii dau datele colegilor si o cauta ei 3 1 Link spre comentariu
zozozo Reputație: 1103 Postat Iulie 14 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Partajează Postat Iulie 14 Un link la anunțul fetei? Link spre comentariu
attention Reputație: 211 Postat Iulie 14 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Iulie 14 Nu il mai gasesc, probabil l-a sters si intitulat altfel. Link spre comentariu
artur.86 Reputație: 442 Postat Iulie 14 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 14 Unele zic ca vin la deplasare,dar vor transfer 100 Ron.Cine se risca?Eu le zic ca am cardul lui mama și nu pot.Doar una a fost aia din poze,din cite au venit la mine Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 15 Partajează Postat Iulie 15 Acum 17 ore, attention a spus: Mare teapa, da msg pe wapp, servicii, adresa Mircea cel batran 144. Cand ajungi zice ca e in cadasa intri la profi sa ii iei un suc si un cod pay de 200 lei si tii scade sus. Ehh apoi iti da block si aia e. Mare grija, eu am luat.o frumos🤣🤣,spor. Ii dau datele colegilor si o cauta ei Am vazut pe publi ieri cred ca cel putin 10 anunturi cu Andeea pe Wapp! Din prima m-am gândit că este cv … dar mă asteptam că iubi face programarile si nu m-am complicat! Multumim pentru informatie! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum