Moni7 Reputație: 81 Postat Iulie 23 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Iulie 23 ❤️DISPONIBILĂ ❤️ Link spre comentariu
Moni7 Reputație: 81 Postat Iulie 24 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Iulie 24 ❤️ DISPONIBILĂ ❤️ Link spre comentariu
Moni7 Reputație: 81 Postat Iulie 24 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Iulie 24 😘 DISPONIBILA 😘 1 Link spre comentariu
Moni7 Reputație: 81 Postat Iulie 25 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Iulie 25 Neața dragilor,azi imi încep programul la 11:30 și termin la 01:00 😘 2 8 Link spre comentariu
Moni7 Reputație: 81 Postat Iulie 29 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Iulie 29 DISPONIBILĂ Link spre comentariu
futacios13 Reputație: 117 Postat Iulie 29 Partajează Postat Iulie 29 @Moni7 Mai ai colega sau ești singura? Link spre comentariu
Moni7 Reputație: 81 Postat Iulie 29 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Iulie 29 Acum 2 ore, futacios13 a spus: @Moni7 Mai ai colega sau ești singura? singura 🥰 Link spre comentariu
bikerboy1980 Reputație: 946 Postat Iulie 30 Oras:nicaieri si pretutindeni Oras:nicaieri si pretutindeni Partajează Postat Iulie 30 Mai ești în TM? Link spre comentariu
_iuda_ Reputație: 358 Postat August 1 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat August 1 Am fost eu luni parcă dar nu am avut timp să relatez și nici nu am stat așa mult cat să am ce relata dar luați-o ca pe o mică povestioară. Am sunat și mi s-a oferit adresa iar când am urcat a funcționat liftul până la etajul cinci parcă unde după o ușă m-a aștepta o fata zâmbitoare cu care am povestit puțin în timp ce mă dezbrăcam și am tot povestit așa și în timp ce facem dus și tot așa până în pat unde am primit un oral șmecher și cam asta a fost sincer. Nu am apucat nimic altceva decât un CIM de zile mari cei drept și nu am mai fost nici timp nici disponibilitate de altceva ca aștepta fata pe următorul care cred ca înjura și el pe lângă mine care înjuram și eu coborând scările de la etajul cinci ca se lucra la lift dar parcă el mai cu patimă ca urca și asta a fost. Am achitat 200 Ron pentru 15 minute poate 20 pentru un oral fain. As vrea sa incerc mai multe data viitoare inainte sa o recomand pt ca avea o listă de activități destul de lungă și mi-aș dori și eu să petrec o oră în preajma ei. Deci dacă mai e prin oraș va urma… Poate mâine,poate aveți voi mai mult noroc. Spor! 6 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 11 Partajează Postat August 11 Salutare! Las și eu o recenzie cu întârziere pentru cele 2 vizite la Moni: Programare: 10 Scris pe whatsapp cu 1h înainte, confirmat cu 20-30 min inainte. Locatie: 8/10 Au fost 2 locații: prima într-un bloc vechi, fără aer condiționat, dar în rest ok, plus că avea și colega; a doua într-un bloc nou cu toate necesare și fără colegă. Aspect: 8 Brunetă, minionă(1.55 cred), sâni mici naturali, fund ferm, puține urme de acnee pe față dar în rest foarte frumoasă(părerea mea). Atitudine: 10 Prietenoasă și amabilă, poți să discuți cu ea, te servește cu ceva de baut. Ca exemplu, la prima vizită m-a văzut mai timid așa că după ce m-am descălțat m-a luat în brațe și mi-a aplicat un french-kiss de zile mari. Medicamentul perfect pentru timiditate . Oral: 9 Tehnică ok, prezenți dinții uneori, dar ok per total. Face analigus, fără deepthroat sau face-fuck. Normal: 10 Se udă natural, poți schimba câte poziții vrei. Am bifat: capră și misionar(unde e o plăcere să finalizezi în timp ce te strânge în brațe și o săruți). Anal: 10 Trebuie mai lent la început, dar după un timp poți mari ritmul. Am bifat 2 poziții: capră și e pe burtă(unde am și finalizat la una din vizite). Igiena: 9 Nu dau 10 că la sărut se simte puțin gust/miros de țigară. Amenda: Ca în semnatură: 400=1h, 200=1 finalizare Recomand: Da, dacă ne mai vizitează. Revin: Da, dacă ne mai vizitează. Nu mai povestesc acțiunea că detaliile exacte lipsesc din memorie, vizitele fiind acum ceva timp. Spor vă doresc. Te pup Moni! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum