Sari la conศ›inut

๐ŸŽ€ ๐’œ๐“‚๐’ถ๐“๐’พ๐’ถ ๐’œ๐“‚๐“Ž ๐’ข๐“๐’ถ๐“‚ ๐ธ๐“๐‘’๐‘”๐’ถ๐“ƒ๐“‰ ๐ฟ๐“Š๐“๐“Š๐“‡๐“Ž ๐ŸŽ€0793582970

Postฤƒri Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul รฎn ๐ŸŽ€ ๐’œ๐“‚๐’ถ๐“๐’พ๐’ถ ๐’œ๐“‚๐“Ž ๐’ข๐“๐’ถ๐“‚ ๐ธ๐“๐‘’๐‘”๐’ถ๐“ƒ๐“‰ ๐ฟ๐“Š๐“๐“Š๐“‡๐“Ž ๐ŸŽ€0793582970
Reputaศ›ie: 124
  • Oras:Timiศ™oara

ย 

Bunฤƒ , am lipsit cรขteva zile dar de mรขine voi fii disponibilฤƒ รฎncepรขnd cu ย ora 4 . Am sฤƒ vฤƒ las numฤƒrul meu de telefon nou si serviciile mele mai jos : ย 

๐Ÿฅฐ

ย 

Servicii: ย 

• Oralย protejat/neprotejat in functie de igiena ta|Deepthroat,jucausa,multa saliva (ceva ce sigur sa nu uiti)ย 
  • FaceFuckย ๐Ÿซฆ๐Ÿ˜ˆ
  • Fin corporala/Finย orala (CIM)/Fin faciala (COF)ย 
  • Sex normal doar PROTEJAT !
  • GIRLFRIEND Experience(GFE) , footfetish / footjob/handjob/ย , sarutari corporale , 69/diferiteย poziti ย 
  • PSE Experience , de neuitat !
  • FrenchKiss in cazul unei igiene corespunzฤƒtoareย 
  • Companie /Masaj
  • Annilingus/Cunnilingusย  pasivaย 
  • Accept si cupluriย ย 
  • Accept si Threesome(clienti)ย  (cu conditia sa fie minim 2h)ย 

Exclus !!! :ย ANAL , comportament neadecvat , lipsa de bun simt , in stare de ebritate , sau orice alte aspecte ce nu au fost discutate la inceputul intalnirii ! Am dreptul de a imi selecta clientela !

• Cadouย ๐ŸŽ: 500 1 fin (30 min) 800 1h 2fin (60 min) - cu toate serviciile de mai susย incluse รฎn preศ›ย 
  • LOCATIEย :ย Unirii
  • Telefon:ย 0793582970
  • Programariile se fac doar pe whatssapย Doresc sa imi spunetiย cand va pot raspunde inapoi si fiti promti la raspunsul inapoi pana stabilim ceva !

ย 

ย 

• Like 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu

buna dragilor, sunt disponibila astazi pentru a va onora programarile, as vrea insa sa va anunt ca am schimbat locatia din cauza unor inconveniente. ๐Ÿ’‹

Link spre comentariu

Vreau sa fac un mic โ€œrepostโ€ deoarce multi dintre voi ori din lene, graba sau nu mi explic, puneti niste intrebari stupide!ย 

Shortย reminderย ๐Ÿ‘‡

ย รŽn primele postฤƒri aveศ›i detalii รฎnฤƒlศ›ime/varsta / servici / preศ› / cum sฤƒ vฤƒ programaศ›i รฎn compania mea !ย 

Nu rฤƒspund la apeluri / mesaje โ€œbunฤƒ ce faciโ€ โ€œservici /pretโ€ etc .. Sunt de pฤƒrere ca cei care nu รฎศ™i aloca 2/3 minutele sฤƒ dea un ochi pe topicul format de mine special pentru a avea voi toate informaศ›iile necesare ศ™i sฤƒ nu pierdem timpul de-ampulea .. de pฤƒrere ca dovedesc o totalฤƒ lipsฤƒ de respect ศ™i dozฤƒ de neinteres , iar รฎmi ingreuneaza munca pentru programฤƒri cu discuศ›ii inutile ! Va mulศ›umescย ๐Ÿ‘„

Locaศ›ie : Unirii

Ap mare spaศ›ios/2 bฤƒi , discret รฎn cazul รฎn care ne doriศ›i separat !ย 

@Rossssaaย Threesomeย :

Cei care doriศ›i sฤƒ ne vizitaศ›i รฎmpreunฤƒ , nu ne mai scrieศ›i la am2 รฎn acelasi timp,dacฤƒ nu subliniaศ›i acest aspect ! Noi ne vorbim รฎntre noi, logic ! ศ˜i vom considera ca este ศ›eapฤƒ ! inca o dataย :

Oferim show lesbi /poziti /oral รฎmpreunฤƒ / alte idei!ย 
!ย Nu ne facem oral una la cealaltฤƒย !

Cu respect ศ™i drag , Amy/Rossa ย ๐Ÿ‘„

Vฤƒ aศ™teptฤƒm, disponibile astazi la birou in noua locatie!

ย 

• Inimioara 4
Link spre comentariu

Creeazฤƒ un cont sau autentificฤƒ-te pentru a adฤƒuga comentariu

Trebuie sฤƒ fi un membru pentru a putea lฤƒsa un comentariu.

Creeazฤƒ un cont

รŽnregistreazฤƒ-te pentru un nou cont รฎn comunitatea nostrฤƒ. Este simplu!

รŽnregistreazฤƒ un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentificฤƒ-te aici.

Autentificฤƒ-te acum
  • Navigare recentฤƒ   0 members

No registered users viewing this page.

ร—
ร—
  • Creeazฤƒ nouฤƒ...