Amyyyy Reputaศie: 124 Postat August 29 Oras:Timiศoara Oras:Timiศoara Autor Partajeazฤ Postat August 29 Bunฤ dimineaศa! La birou ๐ 1 Link spre comentariu
Amyyyy Reputaศie: 124 Postat Septembrie 3 Oras:Timiศoara Oras:Timiศoara Autor Partajeazฤ Postat Septembrie 3 ย Bunฤ , am lipsit cรขteva zile dar de mรขine voi fii disponibilฤ รฎncepรขnd cu ย ora 4 . Am sฤ vฤ las numฤrul meu de telefon nou si serviciile mele mai jos : ย ๐ฅฐ ย Servicii: ย Oralย protejat/neprotejat in functie de igiena ta|Deepthroat,jucausa,multa saliva (ceva ce sigur sa nu uiti)ย FaceFuckย ๐ซฆ๐ Fin corporala/Finย orala (CIM)/Fin faciala (COF)ย Sex normal doar PROTEJAT ! GIRLFRIEND Experience(GFE) , footfetish / footjob/handjob/ย , sarutari corporale , 69/diferiteย poziti ย PSE Experience , de neuitat ! FrenchKiss in cazul unei igiene corespunzฤtoareย Companie /Masaj Annilingus/Cunnilingusย pasivaย Accept si cupluriย ย Accept si Threesome(clienti)ย (cu conditia sa fie minim 2h)ย Exclus !!! :ย ANAL , comportament neadecvat , lipsa de bun simt , in stare de ebritate , sau orice alte aspecte ce nu au fost discutate la inceputul intalnirii ! Am dreptul de a imi selecta clientela ! Cadouย ๐: 500 1 fin (30 min) 800 1h 2fin (60 min) - cu toate serviciile de mai susย incluse รฎn preศย LOCATIEย :ย Unirii Telefon:ย 0793582970 Programariile se fac doar pe whatssapย Doresc sa imi spunetiย cand va pot raspunde inapoi si fiti promti la raspunsul inapoi pana stabilim ceva ! ย ย 1 2 Link spre comentariu
Amyyyy Reputaศie: 124 Postat Septembrie 3 Oras:Timiศoara Oras:Timiศoara Autor Partajeazฤ Postat Septembrie 3 Buna, mai am 3 locuri disponibile incepand cu ora 21:00! va astept ๐ noul nr. de telefon: 0793582970 1 Link spre comentariu
Amyyyy Reputaศie: 124 Postat Septembrie 4 Oras:Timiศoara Oras:Timiศoara Autor Partajeazฤ Postat Septembrie 4 Buna dimineata!๐ฅฐ Disponibila astazi๐ Link spre comentariu
Amyyyy Reputaศie: 124 Postat Septembrie 5 Oras:Timiศoara Oras:Timiศoara Autor Partajeazฤ Postat Septembrie 5 bunaa, mai am locuri disponibile incepand cu ora 21:45 ๐ย ย 3 Link spre comentariu
Amyyyy Reputaศie: 124 Postat Septembrie 6 Oras:Timiศoara Oras:Timiศoara Autor Partajeazฤ Postat Septembrie 6 Bunaa, ma gasiti la birou astazi๐ฅฐ๐๐ Link spre comentariu
Amyyyy Reputaศie: 124 Postat Septembrie 6 Oras:Timiศoara Oras:Timiศoara Autor Partajeazฤ Postat Septembrie 6 buna, ultimele locuri libere de la 20:45๐ Link spre comentariu
Amyyyy Reputaศie: 124 Postat Septembrie 7 Oras:Timiศoara Oras:Timiศoara Autor Partajeazฤ Postat Septembrie 7 buna dimineataa! la birou astazi๐๐ Link spre comentariu
Amyyyy Reputaศie: 124 Postat Septembrie 9 Oras:Timiศoara Oras:Timiศoara Autor Partajeazฤ Postat Septembrie 9 buna dragilor, sunt disponibila astazi pentru a va onora programarile, as vrea insa sa va anunt ca am schimbat locatia din cauza unor inconveniente. ๐ Link spre comentariu
Amyyyy Reputaศie: 124 Postat Septembrie 9 Oras:Timiศoara Oras:Timiศoara Autor Partajeazฤ Postat Septembrie 9 Ultimele locuri disponibile din seara asta! ๐ Link spre comentariu
Amyyyy Reputaศie: 124 Postat Septembrie 10 Oras:Timiศoara Oras:Timiศoara Autor Partajeazฤ Postat Septembrie 10 Vreau sa fac un mic โrepostโ deoarce multi dintre voi ori din lene, graba sau nu mi explic, puneti niste intrebari stupide!ย Shortย reminderย ๐ ย รn primele postฤri aveศi detalii รฎnฤlศime/varsta / servici / preศ / cum sฤ vฤ programaศi รฎn compania mea !ย Nu rฤspund la apeluri / mesaje โbunฤ ce faciโ โservici /pretโ etc .. Sunt de pฤrere ca cei care nu รฎศi aloca 2/3 minutele sฤ dea un ochi pe topicul format de mine special pentru a avea voi toate informaศiile necesare ศi sฤ nu pierdem timpul de-ampulea .. de pฤrere ca dovedesc o totalฤ lipsฤ de respect ศi dozฤ de neinteres , iar รฎmi ingreuneaza munca pentru programฤri cu discuศii inutile ! Va mulศumescย ๐ Locaศie : Unirii Ap mare spaศios/2 bฤi , discret รฎn cazul รฎn care ne doriศi separat !ย @Rossssaaย Threesomeย : Cei care doriศi sฤ ne vizitaศi รฎmpreunฤ , nu ne mai scrieศi la am2 รฎn acelasi timp,dacฤ nu subliniaศi acest aspect ! Noi ne vorbim รฎntre noi, logic ! ศi vom considera ca este ศeapฤ ! inca o dataย : Oferim show lesbi /poziti /oral รฎmpreunฤ / alte idei!ย !ย Nu ne facem oral una la cealaltฤย ! Cu respect ศi drag , Amy/Rossa ย ๐ Vฤ aศteptฤm, disponibile astazi la birou in noua locatie! ย 4 Link spre comentariu
Amyyyy Reputaศie: 124 Postat Septembrie 10 Oras:Timiศoara Oras:Timiศoara Autor Partajeazฤ Postat Septembrie 10 Bunaa, mai am 2 locuri disponibile in seara asta!๐ Link spre comentariu
Amyyyy Reputaศie: 124 Postat Septembrie 11 Oras:Timiศoara Oras:Timiศoara Autor Partajeazฤ Postat Septembrie 11 Disponibila astazi!๐๐ ย 2 Link spre comentariu
Amyyyy Reputaศie: 124 Postat Septembrie 12 Oras:Timiศoara Oras:Timiศoara Autor Partajeazฤ Postat Septembrie 12 La birou astazi!๐๐ Link spre comentariu
Amyyyy Reputaศie: 124 Postat Septembrie 15 Oras:Timiศoara Oras:Timiศoara Autor Partajeazฤ Postat Septembrie 15 buna dragilor, sunt disponibila astazi!๐ ย ย 1 4 Link spre comentariu
Amyyyy Reputaศie: 124 Postat Septembrie 16 Oras:Timiศoara Oras:Timiศoara Autor Partajeazฤ Postat Septembrie 16 bunaa, sunt la birou pana mai tarziu astazi! ๐๐ Link spre comentariu
Amyyyy Reputaศie: 124 Postat Septembrie 17 Oras:Timiศoara Oras:Timiศoara Autor Partajeazฤ Postat Septembrie 17 Buna dimineata,ย la birou astazi incepand cu ora 13:00!๐๐ Link spre comentariu
Amyyyy Reputaศie: 124 Postat Septembrie 18 Oras:Timiศoara Oras:Timiศoara Autor Partajeazฤ Postat Septembrie 18 Bunaa, sunt locuri disponibile pana mai tarziu in seara aceasta!๐๐ Link spre comentariu
Amyyyy Reputaศie: 124 Postat Septembrie 20 Oras:Timiศoara Oras:Timiศoara Autor Partajeazฤ Postat Septembrie 20 Bunaa, disponibila astazi dragilor, avem o noua locatie, in Piperaย , va asteptam la birou!๐ ย 2 4 Link spre comentariu
Amyyyy Reputaศie: 124 Postat Septembrie 26 Oras:Timiศoara Oras:Timiศoara Autor Partajeazฤ Postat Septembrie 26 Astazi la birou๐๐ ย 1 6 Link spre comentariu
Amyyyy Reputaศie: 124 Postat Octombrie 1 Oras:Timiศoara Oras:Timiศoara Autor Partajeazฤ Postat Octombrie 1 Astazi voi fi la birou๐๐๐ Link spre comentariu
Amyyyy Reputaศie: 124 Postat Octombrie 2 Oras:Timiศoara Oras:Timiศoara Autor Partajeazฤ Postat Octombrie 2 Dispnibila astazi pana la ora 00:00 ๐๐ Link spre comentariu
Amyyyy Reputaศie: 124 Postat Octombrie 3 Oras:Timiศoara Oras:Timiศoara Autor Partajeazฤ Postat Octombrie 3 Buna ziua, ma gasiti si astazi la birou!โค๏ธโค๏ธ Link spre comentariu
Amyyyy Reputaศie: 124 Postat Octombrie 4 Oras:Timiศoara Oras:Timiศoara Autor Partajeazฤ Postat Octombrie 4 astazi la birou๐๐ Link spre comentariu
Amyyyy Reputaศie: 124 Postat Octombrie 5 Oras:Timiศoara Oras:Timiศoara Autor Partajeazฤ Postat Octombrie 5 Disponibila astazi!๐โค๏ธโค๏ธ ย 1 2 Link spre comentariu
Postฤri Recomandate
Creeazฤ un cont sau autentificฤ-te pentru a adฤuga comentariu
Trebuie sฤ fi un membru pentru a putea lฤsa un comentariu.
Creeazฤ un cont
รnregistreazฤ-te pentru un nou cont รฎn comunitatea nostrฤ. Este simplu!
รnregistreazฤ un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentificฤ-te aici.
Autentificฤ-te acum