Sari la conținut

🎀 𝒜𝓂𝒶𝓁𝒾𝒶 𝒜𝓂𝓎 𝒢𝓁𝒶𝓂 𝐸𝓁𝑒𝑔𝒶𝓃𝓉 𝐿𝓊𝓍𝓊𝓇𝓎 🎀0793582970

Postări Recomandate

• Super Premium
  • Oras:buca-le
  • Oras:buca-le

Din cauza lipsei de chimie între mine și Amy, mi-e dificil să compun o recenzie adevărată, așa că voi lăsa o scurtă impresie cu rol orientativ. Programarea a fost stabilită cu ușurință, urmată de o confirmare din ambele părți cu o oră înainte.

Am ajuns într‐un ansamblu rezidențial în apropierea centrului Porsche din Pipera, unde am avut posibilitatea de a parca gratuit în curtea complexului. Amy împarte locuința cu colega sa, Rossa, și are o atmosferă primitoare și era destul de bine întreținută. Imediat ce intri, bucătăria se află în dreapta, iar holul din stânga conduce către dormitoare. Baia nu era în cea mai bună stare de curățenie, fiind ceva murdărie adusă de afară de la alți clienți, dar dispunea de aproape tot ce aveam nevoie de igienizare, cu excepția apei de gură.

Amy are un păr brunet, lung și lăsat liber, ea fiind mai înaltă decât colegă-sa și se remarcă cu o pereche generoasă de sâni, datorat implanturilor cu silicon, care sunt fermi și perfect rotunzi, dar cam disproporționat de mari dacă ne raportăm la silueta sa slabă - efectiv îi ieșeau oasele în evidență când se apleca, spre exemplu. Fundul e bine definit, bombat, plăcut la atingere, cu piele fină. Chipul ei este în mare parte frumos, însă din perspectiva mea, buzele, care sunt pompate cu acid, tind să fie prea proeminente și dezechilibrează armonia celorlalte trăsături faciale, care sunt drăguțe de altfel.

Ea e mai degrabă introvertită, lăsând inițiativa de a conversa pe seama ta, dar este atentă la dialog și afișează un zâmbet prietenos când vorbește. Sub așternut, adoptă un comportament docil, necesitând ca tu să preiei controlul, iar la mine n-a exprimat acea energie, acel "zvâc" care să mă stimuleze. De asemenea, modul ei de a săruta nu m-a încântat deloc - își mișcă buzele prea des, generând acel sunet specific de "pupici", care era enervant, deși un aspect pozitiv e că buzele ei sunt moi și foarte catifelate.

Totuși, e destul de cooperantă, am rugat-o să adopte diverse poziții pentru a mă ajuta să-mi iau avântul, dar nu am reușit să creez vreo conexiune. Am apreciat faptul că a fost suficient de răbdătoare și ne-am oprit la cererea mea.

Personal, eu aș recomanda-o pe colega Rossa, pentru că e mai dezghețată și are un stil al ei de abordare care m-a incitat foarte ușor în dormitor.

Tarifele au fost 500 cu 800.

• Like 4
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...