Amyyyy Reputație: 124 Postat Iulie 22 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Iulie 22 Disponibilă ! Program 18:00—-00/01 1 1 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3717 Postat Iulie 22 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Iulie 22 Acum 15 ore, Rossssaa a spus: Uitați-vă mai bine la poze, dragilor ! Iar dacă activam din nou alături de colega mea Dia , nu va spuneam? Acolo unde la Tm este plin de recenzii cu am2, ce ne-ar fi ajutat aici ? @Cozonac77 , scuză-mă ca te etichetez pe aici ! Ne sări un pic în ajutor cu acesta confuzie ! Mulțumesc ,kiss 👄 Revin curând și pe la Tm 🔥 Pot să confirm că din pozele de aici, Nu e nicio asemănare între Día și actuala ta colegă. Exceptând faptul că ambele sunt brunete 😌 Te aștept în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi 🥰 2 Link spre comentariu
Stillwater Reputație: 5 Postat Iulie 22 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iulie 22 Domnilor, să nu uităm că noi clienții avem de obicei peste 40 de ani și acesta este un hobby plăcut. În timp ce Amy este o domnișoară pe jumătate din vârsta noastră, care gestionează o afacere, luptă pentru calitate și caută să-și protejeze marca. Nu arăt cu degetul, dar cred că putem arăta puțină grație și înțelegere. Doar opinia mea. Și nu cred că are nevoie de mine sau de altcineva care să o protejeze în asta - lol - pentru o domnișoară, este deșteaptă și pricepută. Salutari Stillwater ps. scuze pentru romana mea, ma bazez pe un traducator. 1 1 Link spre comentariu
Rossssaa Reputație: 337 Postat Iulie 22 Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Partajează Postat Iulie 22 3 hours ago, Cozonac77 said: Pot să confirm că din pozele de aici, Nu e nicio asemănare între Día și actuala ta colegă. Exceptând faptul că ambele sunt brunete 😌 Te aștept în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi 🥰 Îți mulțumim ! Cu mare drag (vin și cu această nouă și superbă colegă 🥰 ) Te kiss 👄 1 Link spre comentariu
Rossssaa Reputație: 337 Postat Iulie 22 Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0793582963 Oras:Timisoara Disponibila Partajează Postat Iulie 22 . Link spre comentariu
Amyyyy Reputație: 124 Postat Iulie 22 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Iulie 22 Disponibila ! S-au eliberat câteva locuri ! 👄 Link spre comentariu
Amyyyy Reputație: 124 Postat Iulie 23 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Iulie 23 Neața , stimați domni ! Sunt/suntem la birou începând cu orele 11:00 până spre seară !👄 2 Link spre comentariu
Amyyyy Reputație: 124 Postat Iulie 23 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Iulie 23 Mai am locuri disponibile ! 👄 Link spre comentariu
Amyyyy Reputație: 124 Postat Iulie 23 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Iulie 23 🖤👄 1 2 Link spre comentariu
Amyyyy Reputație: 124 Postat Iulie 23 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Iulie 23 Vă aștept în wapp la programări pentru mâine dimi ! Mâine la Birou ! 11:00—până seara 🫦 2 Link spre comentariu
Amyyyy Reputație: 124 Postat Iulie 23 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Iulie 23 La 17.07.2024 la 10:08, Amyyyy a spus: Sa formăm și un interval orar de Programări ! Sub această formă reușiți cu toții să îmi treceti pragul 🫦 Accept și programările scurte în caz de sunt disponibilă , însă sper tare mult și simt ca aici dau doar de oamenii serioși , calitativi ce își onorează programarea! DACĂ DOREȘTI SĂ MĂ VIZITEZI DIMINEAȚA : în prima parte a zilei da ? Adică 11:00—14/15:00 Intervalul orar în care te poți programa este cu o zi înainte ! 19:00—-23:00 Pentru cei care doriți în ziua respectivă , da ? dar Dupa-Masa adică după ora 15:00 , să îmi scrieți între 8:00–12:00/13:00 în acea zi !!!! De preferabil pentru mine programările cu o zi și cele pe mai multe ore in compania mea le evit , le accept doar de la cei care mi-au trecut pragul deja ! Nu ofer nici o prioritate lor , însă am o bază ca este onorată programarea ! ❗️❗️Dacă chiar sunt doritori cu moț , mai puțin accesibil cu cele scrie de mine mai sus din cauza nevestelor sau altor situații job etc .. eu pot înțelege! DOAR DACĂ ! ‼️⚠️ Doar dacă doriți mai multe ore fără să ne cunoaștem sau întâlniri din ✈️ Avion căzute Oferiți 50/100 lei prin Revo , așa am și eu siguranța ca onorați , ca nu ne pierdem timpul reciproc iar în același timp fermi ,corecți vizavi de colegii voștri ce doresc si își onorează programările ! ⚠️⚠️⚠️⚠️🙋🏻♀️ Link spre comentariu
Amyyyy Reputație: 124 Postat Iulie 24 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Iulie 24 Sunt/ suntem la birou ! Până seara târziu ! Mai am locuri disponibile Short reminder 👇 În primele postări aveți detalii înălțime/varsta / servici / preț / cum să vă programați în compania mea ! Nu răspund la apeluri / mesaje “bună ce faci” “servici /pret” etc .. Sunt de părere ca cei care nu își aloca 2/3 minutele să dea un ochi pe topicul format de mine special pentru a avea voi toate informațiile necesare și să nu pierdem timpul de-ampulea .. de părere ca dovedesc o totală lipsă de respect și doză de neinteres , iar îmi ingreuneaza munca pentru programări cu discuții inutile ! Va mulțumesc 👄 Locație : Tei Ap mare spațios/2 băi , discret în cazul în care ne doriți separat ! @Rossssaa Threesome : Cei care doriți să ne vizitați împreună , nu ne mai scrieți la am2 în acelasi timp,dacă nu subliniați acest aspect ! Noi ne vorbim între noi, logic ! Și vom considera ca este țeapă ! inca o data : Oferim show lesbi /poziti /oral împreună / alte idei! ! Nu ne facem oral una la cealaltă ! Cu respect și drag , Amy/Rossa 👄 Vă așteptăm 2 Link spre comentariu
Amyyyy Reputație: 124 Postat Iulie 24 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Iulie 24 🖤👄 3 Link spre comentariu
Amyyyy Reputație: 124 Postat Iulie 24 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Iulie 24 Disponibilă 👄 Link spre comentariu
Amyyyy Reputație: 124 Postat Iulie 25 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Iulie 25 Neata , domniilor ! Sunt la birou 👄 până mai spre seară 🙋🏻♀️ 1 2 Link spre comentariu
Amyyyy Reputație: 124 Postat Iulie 25 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Iulie 25 Mai am locuri disponibile ! 👄 Link spre comentariu
mario1000 Reputație: 738 Postat Iulie 25 Oras:satu lu Bucur Oras:satu lu Bucur Partajează Postat Iulie 25 La 22.07.2024 la 17:21, Stillwater a spus: Domnilor, să nu uităm că noi clienții avem de obicei peste 40 de ani și acesta este un hobby plăcut. În timp ce Amy este o domnișoară pe jumătate din vârsta noastră, care gestionează o afacere, luptă pentru calitate și caută să-și protejeze marca. Nu arăt cu degetul, dar cred că putem arăta puțină grație și înțelegere. Doar opinia mea. Și nu cred că are nevoie de mine sau de altcineva care să o protejeze în asta - lol - pentru o domnișoară, este deșteaptă și pricepută. Salutari Stillwater ps. scuze pentru romana mea, ma bazez pe un traducator. Domnule “Apă plată” (ma scuzați nu prea vorbesc limbi straine si m-am bazat pe un traducător) mai schimbă apa in habitaclu ca ai consumat oxigenul, te-a cam năucit si ai ajuns omniprezent ca hidrogenul… 😂 Link spre comentariu
Amyyyy Reputație: 124 Postat Iulie 26 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Iulie 26 Disponibilă! La birou de la 15:00–pana târziu 👄🙋🏻♀️ Link spre comentariu
wvmask Reputație: 12 Postat Iulie 26 Partajează Postat Iulie 26 Hello, I've visited her and here is my review. She is the only one who agreed to meet though I messaged 11 girls from this forum. One said that she doesn't meet with foreigners, another one stopped replying, everyone else just ignored me. She will carefully listen to what you want and then just do nothing of it. GFE? Being proactive? I asked for it but no touching, no cuddling, no kisses, just "undress and get started". She expects you to be ready just by seeing her naked body. If you like me need at least some foreplay and seduction from her, don't expect her to do anything. Dirty talk, role-playing? Nothing. Also no aftercare cuddling though I asked for GFE. Perhaps my understanding of GFE is very different. And the rush. The 30 minutes includes the shower and you should be outside exactly on timer. Look 8/10 GFE, acting, dirty talk 0/10 English ok I recommend her for just normal sex if that's enough for you. I don't recommend her to anyone looking for GFE, cuddling, foreplay touches, role-playing. 3 2 1 Link spre comentariu
Stillwater Reputație: 5 Postat Iulie 26 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iulie 26 On 7/25/2024 at 11:17 PM, mario1000 said: Domnule “Apă plată” (ma scuzați nu prea vorbesc limbi straine si m-am bazat pe un traducător) mai schimbă apa in habitaclu ca ai consumat oxigenul, te-a cam năucit si ai ajuns omniprezent ca hidrogenul… 😂 🤷♂️ Sun ca un idiot pentru ca nu inteleg romana. Care este scuza ta? Link spre comentariu
Amyyyy Reputație: 124 Postat Iulie 27 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Iulie 27 Acum 15 ore, wvmask a spus: Hello, I've visited her and here is my review. She is the only one who agreed to meet though I messaged 11 girls from this forum. One said that she doesn't meet with foreigners, another one stopped replying, everyone else just ignored me. She will carefully listen to what you want and then just do nothing of it. GFE? Being proactive? I asked for it but no touching, no cuddling, no kisses, just "undress and get started". She expects you to be ready just by seeing her naked body. If you like me need at least some foreplay and seduction from her, don't expect her to do anything. Dirty talk, role-playing? Nothing. Also no aftercare cuddling though I asked for GFE. Perhaps my understanding of GFE is very different. And the rush. The 30 minutes includes the shower and you should be outside exactly on timer. Look 8/10 GFE, acting, dirty talk 0/10 English ok I recommend her for just normal sex if that's enough for you. I don't recommend her to anyone looking for GFE, cuddling, foreplay touches, role-playing. Hello, dear sir! I really appreciate the review left for me! But let's be totally fair and realistic about what happens in a session with me! When I asked you what dirty talk you prefer, you didn't answer me, since you entered the room after the shower You were on fast-fuck, I'm modeling myself as I see the client, you were agitated as you entered the house! You didn't even exchange more words so we can both relax! I offer a Girlfriend Experience of grade 10 and I try as much as possible! But I can't now with a stone barn And no chemistry between us at all... Finally, I apologize for your experience and that you left disappointed! I would like to point out as advice that it is also up to you men how you behave in the company of a woman! Did you want me to be your girlfriend? Make me feel like your lover from the moment you walk in the door, I tried, I saw that I have no one to...I can't even force it and make everything worse... Maybe it was my fault though for letting you stay after the impact I had ..Thank you, kisses ! 1 Link spre comentariu
Amyyyy Reputație: 124 Postat Iulie 27 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Iulie 27 Sunt la birou ! Până seara târziu 🫦 1 1 5 Link spre comentariu
Amyyyy Reputație: 124 Postat Iulie 28 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Iulie 28 Astăzi nu sunt / suntem la birou ! Maine la birou , program 17/18–pana târziu ! Va aștept în wapp pentru programări mâine între 8–12/13 Va sărut ,stimați domni ! 👄 Cu drag și respect , Amy!🙋🏻♀️ Link spre comentariu
Amyyyy Reputație: 124 Postat Iulie 29 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Iulie 29 Sunt la birou începând de la 18:00 până târziu Va sărut ,stimați domni ! 👄 Cu drag și respect , Amy!🙋🏻♀️ 1 Link spre comentariu
Amyyyy Reputație: 124 Postat Iulie 29 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Iulie 29 Mai am locuri disponibile!👄🖤 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum