Sari la conținut

Indisponibila

Vizitator

Postări Recomandate

• Vizitator a schimbat titlul în Indisponibila
  • Oras:Sibiu
Acum 4 minute, Anais31 a spus:

Nu ai vrut sa jignesti dar ai jignit esti atat de perfect incat iti permiti sa faci asta 

La toți intra numai la tine nu...înseamnă ca ai problema ca sa jignesc cum ai făcut si tu o ai strâmbă draga 🙃

Nu ma jignesti deloc. Sa fii sanatoasa! Inchei polemicile cu tine, nu esti justa si daca cineva iti spune ceva, sari de cur in sus! Nici nu iau in seama remarca ta, pentru ca nu are temei. Te pup. Zi faina. 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu

Buna 
In decursul zilei de astazi am vizitato pe domnisoara locatie avangarden 3 intr un apartament curat cu tot ce este nevoie , la baie tot ce este nevoie pentru reanprospatare la sosire prosopel, gel de dus si deodorant 
Fata este slabuta spre genul slim cu fund mic perfecta pentru iubitorii de slim sani perfecți corpului , buze cu acid moi ( eu personal am luat fk) fata are pirce pe varful limbii pentru iubitorii de asa ceva ...nu sunt fan dar nici nu ma deranjeaza  , mica de inaltime cu o piele nici alba nici prea bronzata dar destul de curata si fina , si sa nu uit de parul ei care este o bijuterie 
Per total activitatea a fost buna inceputa cu un masaj apoi o finalizare 
Sex in pozitia doggy si misionar unde noi nu am avut probleme 
Oral executat la marginea patului pentru ca mie personal asa mi plece unul bun cu atentie la vecini 
Note 
On 9 

Np 10

Fk 10 face tot posibilul sa te faca sa crezi ca esti la amanta nu la o excorta 
Loc 9 nu are AC nu mi imaginez cum rezista  
Tin sa mentionez ca mi am pierdul contul vechi pentru ca o perioada am renuntat la a mai merge la excorte dupa ultima experienta deci pot zice ca , cu ea mi am reînceput activitatea 
Eu personal si este parerea mea ca fata este de vizitat pentru cei ce doresc servicii clasice si sa nu uitam de bunul ei simt ( superb) 
Mulțumesc Anais sper sa mai am ocazia sa te întâlnesc

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Reputație: 45

Am vizitat-o si eu cat a fost la noi in oras! 
Ce pot spune e ca in poze arata mult mai bine ca in realitate! 
Mie mi-a dat impresia de fata de la tara care s-ar descurca intr-o curte mai bine ca mine, subiecte multe de discutie nu prea au fost. 
Per total a fost o experienta mediocra, poate m-am dus eu cu asteptari prea mari dupa ce am vazut pozele, care arata de altfel foarte bine.

De revizitat ? As tinde spre nu..... Dar ma mai gandesc daca mai ajunge prin Sibiu

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...