artzabala Reputație: 876 Postat Iulie 19 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Iulie 19 Acum 4 minute, Anais31 a spus: Nu ai vrut sa jignesti dar ai jignit esti atat de perfect incat iti permiti sa faci asta La toți intra numai la tine nu...înseamnă ca ai problema ca sa jignesc cum ai făcut si tu o ai strâmbă draga 🙃 Nu ma jignesti deloc. Sa fii sanatoasa! Inchei polemicile cu tine, nu esti justa si daca cineva iti spune ceva, sari de cur in sus! Nici nu iau in seama remarca ta, pentru ca nu are temei. Te pup. Zi faina. 1 Link spre comentariu
boncubogdan Reputație: 9 Postat Iulie 19 Oras:sibiu Oras:sibiu Partajează Postat Iulie 19 Buna In decursul zilei de astazi am vizitato pe domnisoara locatie avangarden 3 intr un apartament curat cu tot ce este nevoie , la baie tot ce este nevoie pentru reanprospatare la sosire prosopel, gel de dus si deodorant Fata este slabuta spre genul slim cu fund mic perfecta pentru iubitorii de slim sani perfecți corpului , buze cu acid moi ( eu personal am luat fk) fata are pirce pe varful limbii pentru iubitorii de asa ceva ...nu sunt fan dar nici nu ma deranjeaza , mica de inaltime cu o piele nici alba nici prea bronzata dar destul de curata si fina , si sa nu uit de parul ei care este o bijuterie Per total activitatea a fost buna inceputa cu un masaj apoi o finalizare Sex in pozitia doggy si misionar unde noi nu am avut probleme Oral executat la marginea patului pentru ca mie personal asa mi plece unul bun cu atentie la vecini Note On 9 Np 10 Fk 10 face tot posibilul sa te faca sa crezi ca esti la amanta nu la o excorta Loc 9 nu are AC nu mi imaginez cum rezista Tin sa mentionez ca mi am pierdul contul vechi pentru ca o perioada am renuntat la a mai merge la excorte dupa ultima experienta deci pot zice ca , cu ea mi am reînceput activitatea Eu personal si este parerea mea ca fata este de vizitat pentru cei ce doresc servicii clasice si sa nu uitam de bunul ei simt ( superb) Mulțumesc Anais sper sa mai am ocazia sa te întâlnesc 3 1 Link spre comentariu
Hodin Reputație: 45 Postat August 26 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat August 26 Am vizitat-o si eu cat a fost la noi in oras! Ce pot spune e ca in poze arata mult mai bine ca in realitate! Mie mi-a dat impresia de fata de la tara care s-ar descurca intr-o curte mai bine ca mine, subiecte multe de discutie nu prea au fost. Per total a fost o experienta mediocra, poate m-am dus eu cu asteptari prea mari dupa ce am vazut pozele, care arata de altfel foarte bine. De revizitat ? As tinde spre nu..... Dar ma mai gandesc daca mai ajunge prin Sibiu 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum