Mara1996 Reputație: 96 Postat Iulie 19 Telefon: 0729799174 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0729799174 Oras:Constanta Disponibila Postat Iulie 19 Bună să vă fie inima băieții!! 🥰💓Numele meu este Mara, am 25 de ani, 1,67, 64 kg, sunt o fire apetisantă, dulce și cu forme generoase! Nu sunt pentru domnii care preferă fetele skinny s au slim, nu mă încadrez în acel gen! Sunt deschisa sa învăț câte ceva de la voi, orice sfat este binevenit oricând. Pun mare accent pe igienă și bun simț și sper sa primesc același lucru de la voi! Serviciile mele sunt următoarele: 💫Prelugiu (mângâieri, atingeri, săruturi corporale) 💫Oral în funcție de igienă 💫Normal doar protejat 💫Sex între sâni 💫69 💫masaj de relaxare 💫fantezii în limita bunului simț ❗️Nu prestez Anal, CIM, COB Preturile sunt: 150 finalizarea (20 minute) 300 ora (1/2 finalizari s au 1 finalizare+masaj) Deplasare-600 🏠LOCATIE: Strada Melodiei (Cireșica)🏠 Programările se confirma înainte cu o ora din ambele părți! Cadoul rog sa fie înaintat la începutul întâlnirii! Doresc sa mi scrieți ce timp doriți sa petrecem împreună și pana la ce ora va pot răspunde înapoi, dacă doriți sa plecați mai devreme nu înapoiez bănuții, timpul blocat se va plăti!❤️🙏 🛑SUNT AICI DOAR PENTRU 3 ZILE🛑 NU ACCEPT PERSOANE CE DEȚIN ACCESORII, ȘI NU COLABOREZ CU BOMBARDIERI! 1
doru fotograful Reputație: -66 Postat Iulie 19 Postat Iulie 19 ar putea fi util sa specifici si zona in care te putem gasi.
gigi brecu Reputație: 1233 Postat Iulie 19 Postat Iulie 19 33 minutes ago, Mara1996 said: Bună să vă fie inima băieții!! 🥰💓Numele meu este Mara, am 25 de ani, 1,67, 64 kg, sunt o fire apetisantă, dulce și cu forme generoase! Nu sunt pentru domnii care preferă fetele skinny s au slim, nu mă încadrez în acel gen! Sunt deschisa sa învăț câte ceva de la voi, orice sfat este binevenit oricând. Pun mare accent pe igienă și bun simț și sper sa primesc același lucru de la voi! Serviciile mele sunt următoarele: 💫Prelugiu (mângâieri, atingeri, săruturi corporale) 💫Oral în funcție de igienă 💫Normal doar protejat 💫Sex între sâni 💫69 💫masaj de relaxare 💫fantezii în limita bunului simț ❗️Nu prestez Anal, CIM, COB Preturile sunt: 150 finalizarea (20 minute) 300 ora (1/2 finalizari s au 1 finalizare+masaj) Deplasare-600 Programările se confirma înainte cu o ora din ambele părți! Cadoul rog sa fie înaintat la începutul întâlnirii! Doresc sa mi scrieți ce timp doriți sa petrecem împreună și pana la ce ora va pot răspunde înapoi, dacă doriți sa plecați mai devreme nu înapoiez bănuții, timpul blocat se va plăti!❤️🙏 🛑SUNT AICI DOAR PENTRU 3 ZILE🛑 NU ACCEPT PERSOANE CE DEȚIN ACCESORII, ȘI NU COLABOREZ CU BOMBARDIERI! Daca tot vrei sa inveti ceva de la noi,invata ca nu apreciem sa postezi poze care nu iti apartin. Evita sa faci asta pe viitor,ai cel putin o poza care nu iti apartine pe topicul de la Ploiesti,este vb de prima poza postata acolo si ii apartine lui Mirela de la Cta. Succes! 2
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Iulie 19 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Iulie 19 1 oră în urmă, doru fotograful a spus: ar putea fi util sa specifici si zona in care te putem gasi. Scrie strada suceava nr 5 Ps: daca esti obi, da si tu un semn cand ai timp Ps: @Mara1996 COF faci? 1
Mara1996 Reputație: 96 Postat Iulie 19 Telefon: 0729799174 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0729799174 Oras:Constanta Disponibila Autor Postat Iulie 19 Multu🤭 @Talibanu nu din păcate 😁 1
Mara1996 Reputație: 96 Postat Iulie 19 Telefon: 0729799174 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0729799174 Oras:Constanta Disponibila Autor Postat Iulie 19 Îmi pare rău că v-am derutat puțin în privința locației, dar am avut motive bine întemeiate pentru a renunța la prima adresă (Sucevei 5). Vă aștept în noua locație, care în sfârșit am găsit-o pe gustul meu 😄🙈 🏠Locatie: Strada Melodiei ( Cireșica)🏠 Bună ziua dragii mei! Numele meu este Mara, am 24 de ani, 1,67, 64 kg, sunt o fire apetisantă, dulce și cu forme generoase! Nu sunt pentru domnii care preferă fetele skinny s au slim, nu mă încadrez în acel gen! Sunt deschisa sa învăț câte ceva de la voi, orice sfat este binevenit oricând. Pun mare accent pe igienă și bun simț și sper sa primesc același lucru de la voi! Serviciile mele sunt următoarele: 💫Preludiu (mângâieri, atingeri, săruturi corporale) 💫Oral în funcție de igienă 💫Normal doar protejat 💫Sex între sâni 💫69 💫masaj de relaxare 💫fantezii în limita bunului simț ❗️Nu prestez Anal, CIM, COB, COF Preturile sunt: 150 finalizarea (20 minute) 300 ora (1/2 finalizari s au 1 finalizare+masaj) Deplasare-400 Programările se confirma înainte cu o ora din ambele părți! Cadoul rog sa fie înaintat la începutul întâlnirii! Doresc sa mi scrieți ce timp doriți sa petrecem împreună și pana la ce ora va pot răspunde înapoi, dacă doriți sa plecați mai devreme nu înapoiez bănuții, timpul blocat se va plăti!❤️🙏 Rog răutăcioși să se mai abțină ‼️‼️
j0hnnybravo Reputație: 1888 Postat Iulie 19 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 19 Acum 12 minute, Mara1996 a spus: Îmi pare rău că v-am derutat puțin în privința locației, dar am avut motive bine întemeiate pentru a renunța la prima adresă (Sucevei 5). Vă aștept în noua locație, care în sfârșit am găsit-o pe gustul meu 😄🙈 🏠Locatie: Strada Melodiei ( Cireșica)🏠 Bună ziua dragii mei! Numele meu este Mara, am 24 de ani, 1,67, 64 kg, sunt o fire apetisantă, dulce și cu forme generoase! Nu sunt pentru domnii care preferă fetele skinny s au slim, nu mă încadrez în acel gen! Sunt deschisa sa învăț câte ceva de la voi, orice sfat este binevenit oricând. Pun mare accent pe igienă și bun simț și sper sa primesc același lucru de la voi! Serviciile mele sunt următoarele: 💫Prelugiu (mângâieri, atingeri, săruturi corporale) 💫Oral în funcție de igienă 💫Normal doar protejat 💫Sex între sâni 💫69 💫masaj de relaxare 💫fantezii în limita bunului simț ❗️Nu prestez Anal, CIM, COB, COF Preturile sunt: 150 finalizarea (20 minute) 300 ora (1/2 finalizari s au 1 finalizare+masaj) Deplasare-400 Programările se confirma înainte cu o ora din ambele părți! Cadoul rog sa fie înaintat la începutul întâlnirii! Doresc sa mi scrieți ce timp doriți sa petrecem împreună și pana la ce ora va pot răspunde înapoi, dacă doriți sa plecați mai devreme nu înapoiez bănuții, timpul blocat se va plăti!❤️🙏 Rog răutăcioși să se mai abțină ‼️‼️ La ce gunoaie de apartamente sunt acolo in unele blocuri de acolo nu e de mirare 1
johndoe23 Reputație: 196 Postat Iulie 19 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 19 fata are servicii noi.. prelugiu 2
Mara1996 Reputație: 96 Postat Iulie 19 Telefon: 0729799174 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0729799174 Oras:Constanta Disponibila Autor Postat Iulie 19 Acum 45 minute, johndoe23 a spus: fata are servicii noi.. prelugiu Ti-a sărit în ochii 🤣🤣 Și cred că acum te doare ochiul🙈 1
Mara1996 Reputație: 96 Postat Iulie 19 Telefon: 0729799174 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0729799174 Oras:Constanta Disponibila Autor Postat Iulie 19 Acum 1 oră, j0hnnybravo a spus: La ce gunoaie de apartamente sunt acolo in unele blocuri de acolo nu e de mirare Nu mai spun nimic 🙈
Mara1996 Reputație: 96 Postat Iulie 20 Telefon: 0729799174 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0729799174 Oras:Constanta Disponibila Autor Postat Iulie 20 Acum 20 ore, Mara1996 a spus: Îmi pare rău că v-am derutat puțin în privința locației, dar am avut motive bine întemeiate pentru a renunța la prima adresă (Sucevei 5). Vă aștept în noua locație, care în sfârșit am găsit-o pe gustul meu 😄🙈 🏠Locatie: Strada Melodiei ( Cireșica)🏠 Bună ziua dragii mei! Numele meu este Mara, am 24 de ani, 1,67, 64 kg, sunt o fire apetisantă, dulce și cu forme generoase! Nu sunt pentru domnii care preferă fetele skinny s au slim, nu mă încadrez în acel gen! Sunt deschisa sa învăț câte ceva de la voi, orice sfat este binevenit oricând. Pun mare accent pe igienă și bun simț și sper sa primesc același lucru de la voi! Serviciile mele sunt următoarele: 💫Preludiu (mângâieri, atingeri, săruturi corporale) 💫Oral în funcție de igienă 💫Normal doar protejat 💫Sex între sâni 💫69 💫masaj de relaxare 💫fantezii în limita bunului simț ❗️Nu prestez Anal, CIM, COB, COF Preturile sunt: 150 finalizarea (20 minute) 300 ora (1/2 finalizari s au 1 finalizare+masaj) Deplasare-400 Programările se confirma înainte cu o ora din ambele părți! Cadoul rog sa fie înaintat la începutul întâlnirii! Doresc sa mi scrieți ce timp doriți sa petrecem împreună și pana la ce ora va pot răspunde înapoi, dacă doriți sa plecați mai devreme nu înapoiez bănuții, timpul blocat se va plăti!❤️🙏 Rog răutăcioși să se mai abțină ‼️‼️ 🛑❌️Din multe motive am ales să părăsesc azi orașul Constanța 🛑❌️ 🛑Nu voi mai reveni niciodată aici 🛑 Un weekend minunat tuturor oamenilor minunați! 1 2 1
johndoe23 Reputație: 196 Postat Iulie 20 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 20 Mare pierdere 3 1
0uaFierbinti Reputație: 70 Postat Iulie 21 Oras:Cimitirul Municipal Constanta Oras:Cimitirul Municipal Constanta Postat Iulie 21 On 7/19/2024 at 1:22 PM, talibanu said: Scrie strada suceava nr 5 Ps: daca esti obi, da si tu un semn cand ai timp Ps: @Mara1996 COF faci? Talibane strumfii mei accepta COF Sunt antrenati de mine daca te inteeseaza :))) poti sa ai cea mai mare incredere :)) 1
logix Reputație: 495 Postat Iulie 21 Postat Iulie 21 Acum 20 ore, Mara1996 a spus: 🛑❌️Din multe motive am ales să părăsesc azi orașul Constanța 🛑❌️ 🛑Nu voi mai reveni niciodată aici 🛑 Un weekend minunat tuturor oamenilor minunați! Ceau !!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum