Sari la conținut

ROXY - escroaca , poze fake-0793506407

Postări Recomandate

• Membru Premium
Postat

adresa -aleea dispensarului ,primul bloc  de sinistrati,dupa hotel ciresica sc b , et 2 parca .

o pustoiaca pripasita prin oras de vreo 3 ani mica ,slabanoaga ,ochelarista , uritica ,cu zeci de anunturi cu poze false foarte atragatoare pentru cei interesati de fete skinny . foloseste n nume de scena , adina , adilina, mara ,ana , mai nou , roxy , a activat prin tot orasul , schimba mereu nr de tel si adresele , mi-a mincat zilele si am pierdut timp inutil ajungind la usa ei pentru a constata cine este . 

foloseste si nr 0793433368-hey xxxx new zona city mall,pentru conformitate plus alte 5-6 anunturi cu diferite poze care nu ii apartin.

• Like 3
  • Mersi 2
  • Haha 1
  • Membru Premium
  • Oras:Peste tot.
  • Oras:Peste tot.
Postat
Acum 39 minute, doru fotograful a spus:

zona parcul tabacariei-i speak english-0799127124-tot ea.

Un link la anunț?

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
La 21.07.2024 la 10:57, doru fotograful a spus:

adresa -aleea dispensarului ,primul bloc  de sinistrati,dupa hotel ciresica sc b , et 2 parca .

o pustoiaca pripasita prin oras de vreo 3 ani mica ,slabanoaga ,ochelarista , uritica ,cu zeci de anunturi cu poze false foarte atragatoare pentru cei interesati de fete skinny . foloseste n nume de scena , adina , adilina, mara ,ana , mai nou , roxy , a activat prin tot orasul , schimba mereu nr de tel si adresele , mi-a mincat zilele si am pierdut timp inutil ajungind la usa ei pentru a constata cine este . 

foloseste si nr 0793433368-hey xxxx new zona city mall,pentru conformitate plus alte 5-6 anunturi cu diferite poze care nu ii apartin.

Confirm si eu ca e o excroaca ! iti ia banii si cand dai pantalonii jos, face ochii mari si zice ca ai pula mare si nu se fute cu tine, acceptand doar oral !

• Like 1
  • Haha 1

Postat
On 7/27/2024 at 6:39 AM, galantul1 said:

Confirm si eu ca e o excroaca ! iti ia banii si cand dai pantalonii jos, face ochii mari si zice ca ai pula mare si nu se fute cu tine, acceptand doar oral !

Oral adică sa stea de vorbă cu tine sau cu peștele?!?! Care din doi?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...