sfiosul_15 Reputație: 160 Postat Iulie 22 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Iulie 22 Dacă nu e cu supărare, ai putea pune câteva poze cu tine? Ms
Membru Premium masterblaster Reputație: 931 Postat Iulie 22 Membru Premium Postat Iulie 22 Mai multe poze aici: 1
Membru Premium masterblaster Reputație: 931 Postat Iulie 24 Membru Premium Postat Iulie 24 2 hours ago, -TANIA- said: Bună simpaticilor!Am ajuns cu bine la voi în oraș, sper din suflet să întâlnesc oameni faini și aici.Mentionez că voi sta 3 zile adică inclusiv și vineri, dar dacă totul este ok o să revin. Vă aștept cu drag 😘 Bine ai venit! Urma sa ne anunti si unde ai locatia.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 24 Postat Iulie 24 1 minute ago, -TANIA- said: Cartier Tudor, Str Brașovului. 😘 Te bantuie Brasovul...indiferent unde te afli...🤣🤣🤣
aaaaa1 Reputație: 5 Postat Iulie 27 Oras:a Oras:a Postat Iulie 27 In cazul in care s-a mai intrebat sa ma scuzati dar nu am vazut pe nicaieri. Aveti un drum la Bucuresti planificat in perioada urmatoare? 2
nelu19 Reputație: 125 Postat August 14 Oras:Tg. Mures Oras:Tg. Mures Postat August 14 Am vizitat-o pe Tania. Nu prea scriu recenzii pt ca merg la fete doar pt. oral, dar Tania m-a convins sa scriu. Este o femeie minunata, care merita vizitata si revizitata. Cu ea am simtit acel plus de afectiune traire si implicare pe care doar la femeile mature il simt. Sigur ca trebuie sa fii atent si dragut cu ea ca sa ai parte de asa ceva. Mi-a facut un oral minunat, cu maxima atentie la toate. A fost si ritmat si profund si mangaieri la bilute. Stie sa stimuleze ft bine un barbat. Se simte cu are ft multa exprienta, ca a lucrat in Germania si are calitate germana. Ii place si ei ft mult oralul si eu asa a simtit ca a avut orgasm. Eu spun ca este frumoasa, draguta, stilalata si ft priceputa. Note nu pot da, oralul este la superlativ. Locatia este in Maurer, asa cum scrie in prezentare. Multumesc Tania si sa ne vizitezi cat mai des. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum