Membru Premium Beticul Reputație: 298 Postat Septembrie 22, 2024 Oras:view Oras:view Membru Premium Postat Septembrie 22, 2024 😁👅😁
po2024ve Reputație: 791 Postat Septembrie 22, 2024 Oras:Sud Oras:Sud Postat Septembrie 22, 2024 Salut ... Nicoll .....partea doua ... Contact ...via W app chiar am prins o pe picior de plecare și era păcat sa nu ne luam rămas bun . Locatia ...La teatru ....apartamentul inca se prezintă în condiții excelente , patul este și el bun . Atitudine ...nu cred ca este cazul sa repet . Igiena ...impecabila . Dress Code...pantofi , body de culoare negru , ciorapi și acum avea parul desprins . Aspect ...cred ca este descrisa foarte bine mai sus . Servicii ...oral n/p, normal p , 69 , Cim, masaj . Acțiune....oral n + normal p . De data asta am vrut sa termin ce am.inceput cu o zi înainte. Chiar mi am făcut temele și aveam de gând sa muncesc . Oralul n ....La fel ca în prima.zi , chiar îl face bune și nu se grăbește deloc.. De data a fost fără Cim . Normal p ....am ales lot și iar am.avut o surpriza , se mișcă incredibil de încet, parca vrea sa savureze momentul și chiar în savurează. Am schimbat în misionar care s a transformat în umeri /Crăciun dupa misionar, am fost lăsat sa îmi fac de cap , am mărit ritmul și am finalizat. O mica igienizare la baie ....și o scurta conversație la final. Timp ....undeva la .... Bănuți....200 de lei. Mie mi a plăcut fata , chiar am.avut doua întâlniri foarte reușite în compania ei . Dacă mai dorește sa ne viziteze , cu siguranță ne vom revedea . De recomandat ....cred ca sunt destule informații ca să luați în calcul.o vizita . Numai bine. 5 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum