Sari la conținut

Teapa ofera servicii online 0734163839

Postări Recomandate

Postat

Salut colegi, evitati femeia asta, este o batrana nesimtita si ordinara care se mai bucura pana la moarte de cateva sute de lei, mi-a dat teapa acum o luna doua cred, i am platit prima data si mi-a garantat ca imi da clipuri calitative de nu stiu cate minute, etc.. iti tranteste cateva clipuri la misto, si cel mai lung nici macar nu merge, teapa maxima este ca i-am cerut cu partener, prima data a zis ca nu are, dupa ca are si mi-a cerut 100 de lei pt el😂, i am zis ca vreau sa vad doar o mica parte doar ca sa imi confirme ca exista acel clip si nu este teapa, s a tiganit cu mine o gramada (aici a fost prostia mea ca nu am renuntat) si pana la urma a ramas ca ii trimit 50 de lei pentru cateva secvente si ca ii trimit restul 50 pentru tot clipul, ghiciti ce… i am trimis 50 de lei si aia a fost, ba nu ii merge netul, ba nu stiu ce si dupa nu a mai raspuns. Evitati femeia asta ca sa dispara definitiv din acest domeniu

• Like 1
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Salut Andrei, pe acest forum discutăm despre fete unde mergem și le vizităm, nu despre mediul online.

• Like 2

Postat
Acum 2 ore, Megapixel a spus:

Salut Andrei, pe acest forum discutăm despre fete unde mergem și le vizităm, nu despre mediul online.

Se discuta si despre el + ea face si servicii in Bucuresti, poti sa iei in calcul ca este neserioasa si nici vizita nu merita 😀

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...