Sari la conținut

Fantezii cu iubita mea

Postări Recomandate

Postat

Mai există persoane cu fantezia de a-și vedea prietena în timp ce face sex cu un alt bărbat?  Noi suntem împreună de câțiva ani și am acest gând, mă incită când ieșim în oraș și o vad îmbrăcată sexy, când toți o privesc cu admirație. 

• Oras:București
Postat
Acum 23 ore, formula a spus:

Mai există persoane cu fantezia de a-și vedea prietena în timp ce face sex cu un alt bărbat?  Noi suntem împreună de câțiva ani și am acest gând, mă incită când ieșim în oraș și o vad îmbrăcată sexy, când toți o privesc cu admirație. 

Subiectul mai este dezbătut. Important este sa o poți convinge pe ea sa accepte sa facă sex cu alt bărbat, cu tine de fata sau nu.. 

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
La 22.07.2024 la 13:26, formula a spus:

Lasă contactul ei să încercăm să o abordăm 

• Oras:ramnicu valcea
  • Oras:ramnicu valcea
Postat

Dar viceversa nu merge? Cea mai fericita zi din viața mea ar fi ziua în care nevastămea va venii cu una pe care sa o fut și ea sa stea sa se uite. Preferabil cate una noua in fiecare săptămână 😂

Postat
Acum 2 ore, fanteziata a spus:

ai rezolvat o pe iubi? 

Nu cred, e lipsa mare de masculi. Voi chiar credeți ca astea sunt reale??? 

• Oras:Buc Constanța
  • Oras:Buc Constanța
Postat
Acum 11 ore, Oldredhead a spus:

Nu cred, e lipsa mare de masculi. Voi chiar credeți ca astea sunt reale??? 

să știi ca eram prin liceu când cineva îmi cerea să fac asta cu femeia lui, să mă mai și plătească. Am refuzat categoric crezând ca e o glumă.:)) 

Postat
Acum 1 oră, fanteziata a spus:

să știi ca eram prin liceu când cineva îmi cerea să fac asta cu femeia lui, să mă mai și plătească. Am refuzat categoric crezând ca e o glumă.:)) 

Mda, ce sa spun decât ca ai ratat o mare oportunitate. Nu știu dacă te mai întâlnești curând cu asa ceva 

• Oras:-
  • Oras:-
Postat
La 22.07.2024 la 20:26, formula a spus:

Fantezie ca fantezie, dar nu ai totusi o frica, ca ti-o fute mai bine ca tine ? sau ca se indragosteste ? Da-o dracu de fantezie, ca o sa te trezesti ca-i tot mai rece si nu o sa stii de ce. Tie o sa iti zica noapte buna, ca se pune la somn, si lu ala o sa ii scrie ca nu poate dormi.

Asta 1 la mana, dar nu stiu cum slbz puteti sa va uitati la femeia care o iubiti, cum o fute altu, cum ii da muie, si cum ii da orgasme. Poate-s de moda veche, dar mi se pare ceva extraordinar de inacceptabil asa cv...

• Like 1

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
La 30.08.2024 la 16:20, tr3aba a spus:

Fantezie ca fantezie, dar nu ai totusi o frica, ca ti-o fute mai bine ca tine ? sau ca se indragosteste ? Da-o dracu de fantezie, ca o sa te trezesti ca-i tot mai rece si nu o sa stii de ce. Tie o sa iti zica noapte buna, ca se pune la somn, si lu ala o sa ii scrie ca nu poate dormi.

Asta 1 la mana, dar nu stiu cum slbz puteti sa va uitati la femeia care o iubiti, cum o fute altu, cum ii da muie, si cum ii da orgasme. Poate-s de moda veche, dar mi se pare ceva extraordinar de inacceptabil asa cv...

Când ți se încurcă pinioanele la cap asa faci,îți dai nevasta la pula altuia.Nu e de mirare sa vad pe unul care vrea sa o vadă pe măsa sărind în pula lu vecinu.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...