Monicca Reputație: 99 Postat Februarie 16 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 16 Acum 21 minute, mihaita2020 a spus: Pai dacă zice 1.70 și 80 de kg, cam știu la ce sa ma astept. Nu sa ma duc și sa găsesc ceva sa nu-mi placa. Ceva mare.😁 Nu am 80 😂😂 am 1,78 și 65 kg. 1 2
Monicca Reputație: 99 Postat Februarie 17 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 17 La 14.02.2025 la 13:52, Monicca a spus: ❤️ 0721109830 ❤️ Bună dragilor ! Mă numesc Monica ,am 25 de ani și activez de curând cu forum ! Despre mine va pot spune că sunt o fată deschisă, glumeață și foarte atentă la detalii ! Sunt disponibila astăzi pentru programări ✋❤️ Vă pot enumera serviciile aici : Oral în funcție de igiena , Normal doar protejat diferite poziții , 69 , masaj de relaxare , sex între sâni. Nu fac anal (nici contra cost) Posibilitate de duș , prosoape curate. 🤩Cadou : 200 lei finalizarea (30 minute) 400 lei ora (2 finalizări) 😘 Zona : Tomis 3 . Pentru programări mă puteți contacta pe WhatsApp, răspund mai repede acolo. Vă pup și vă aștept pentru mai multe detalii ! Bună dimineața dragilor ! 😘 Am inceput programul pe ziua de azi ,vă aștept! ❤️ 5
alexxx_84 Reputație: 139 Postat Februarie 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17 44 minutes ago, Monicca said: Bună dimineața dragilor ! 😘 Am inceput programul pe ziua de azi ,vă aștept! ❤️ Folosește si tu niste tocuri draga mea. Botosheii aia sunt moartea pasiunii! 1
Monicca Reputație: 99 Postat Februarie 17 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 17 La 13.09.2024 la 16:23, doncta a spus: @Anduu78 tu ști vorba aia ”Că după ce te piși cică să nu o scuturi de mai mult de 3 ori că se numește labă” Vezi să nu te duci și a 3-a oară la ea și să ne spui că nu prea îmi ia mult timp să-ți spun cum te numești. Fac miștoul ăsta ca Miruna avea topic deschis pe Constanța fix cu același număr de telefon. Lucrez până la ora 21 🔥❤️ 2
Monicca Reputație: 99 Postat Februarie 18 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 18 La 14.02.2025 la 13:52, Monicca a spus: ❤️ 0721109830 ❤️ Bună dragilor ! Mă numesc Monica ,am 25 de ani și activez de curând cu forum ! Despre mine va pot spune că sunt o fată deschisă, glumeață și foarte atentă la detalii ! Sunt disponibila astăzi pentru programări ✋❤️ Vă pot enumera serviciile aici : Oral în funcție de igiena , Normal doar protejat diferite poziții , 69 , masaj de relaxare , sex între sâni. Nu fac anal (nici contra cost) Posibilitate de duș , prosoape curate. 🤩Cadou : 200 lei finalizarea (30 minute) 400 lei ora (2 finalizări) 😘 Zona : Tomis 3 . Pentru programări mă puteți contacta pe WhatsApp, răspund mai repede acolo. Vă pup și vă aștept pentru mai multe detalii ! Buna dimineața , sunt disponibila pentru programari , am inceput programul ❤️😘
Monicca Reputație: 99 Postat Februarie 18 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 18 Acum 6 minute, bomboana a spus: Bună,treesome faci? Bună, nu
Monicca Reputație: 99 Postat Februarie 19 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 19 La 13.09.2024 la 16:23, doncta a spus: @Anduu78 tu ști vorba aia ”Că după ce te piși cică să nu o scuturi de mai mult de 3 ori că se numește labă” Vezi să nu te duci și a 3-a oară la ea și să ne spui că nu prea îmi ia mult timp să-ți spun cum te numești. Fac miștoul ăsta ca Miruna avea topic deschis pe Constanța fix cu același număr de telefon. 💕Hello , sunt disponibilă astăzi de la 10 - 21.30 💕 vă aștept pe WhatsApp pentru programări, vă pup!! 😚 3
ionescu77777 Reputație: 76 Postat Februarie 19 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 19 Salutare! Revizitat astazi Monica/Miruna, aceeasi fata inalta, frumusica, corpolenta fara a fi grasa si cu cele mai mari tate naturale de pe forum, cred! Oral soft, mediocru, nu ii prea place, nici limbile nu ii plac, deci nu are rost sa mai vorbim de fk, dar la normal duce bine si nu comenteaza! De recomandat celor carora le plac fetele cu forme! De revenit cand esti pe la City Mall si vrei sa futi ceva aproape! Raspunde imediat pe whatsapp si este foarte corecta cu programarile!
Monicca Reputație: 99 Postat Februarie 20 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 20 La 14.02.2025 la 13:52, Monicca a spus: ❤️ 0721109830 ❤️ Bună dragilor ! Mă numesc Monica ,am 25 de ani și activez de curând cu forum ! Despre mine va pot spune că sunt o fată deschisă, glumeață și foarte atentă la detalii ! Sunt disponibila astăzi pentru programări ✋❤️ Vă pot enumera serviciile aici : Oral în funcție de igiena , Normal doar protejat diferite poziții , 69 , masaj de relaxare , sex între sâni. Nu fac anal (nici contra cost) Posibilitate de duș , prosoape curate. 🤩Cadou : 200 lei finalizarea (30 minute) 400 lei ora (2 finalizări) 😘 Zona : Tomis 3 . Pentru programări mă puteți contacta pe WhatsApp, răspund mai repede acolo. Vă pup și vă aștept pentru mai multe detalii ! Bună dimineața, lucrez astăzi până la ora 22! Va aștept cu programări pe WhatsApp 😘🤗 1 2
Monicca Reputație: 99 Postat Februarie 20 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 20 Acum 8 ore, Monicca a spus: Bună dimineața, lucrez astăzi până la ora 22! Va aștept cu programări pe WhatsApp 😘🤗 Am libere orele : 20 , 21.30 😘
Monicca Reputație: 99 Postat Februarie 21 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 21 La 19.02.2025 la 9:26, Monicca a spus: 💕Hello , sunt disponibilă astăzi de la 10 - 21.30 💕 vă aștept pe WhatsApp pentru programări, vă pup!! 😚 Hello 💗 sunt disponibilă de la 11 - 21. 30, îmi puteți scrie pe WhatsApp 😘 pupici
hellman13 Reputație: 2 Postat Februarie 21 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 21 Bună seara tuturor, Vă scriu aici experiența mea cum această fată superbă. Am petrecut o oră cu ea, o oră relaxantă fără grabă. O prezență plăcută cu sâni superbi numai buni de băgat soldatul între ei. Este cea din poze, înaltă 180 c, cu pielea fină și creolă. Am optat pentru oral, normal și finalizare între sâni. Halatul 400 RON. Din punctul meu de vedere este un preț corect. Cu sigură revin. Vă doresc spor și ciocane tari. 1 1
luckasss Reputație: 28 Postat Februarie 21 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 21 La 17.02.2025 la 8:29, Monicca a spus: Bună dimineața dragilor ! 😘 Am inceput programul pe ziua de azi ,vă aștept! ❤️ Am inteles ca anal nu faci nici extra cost …. dar finalizare orala / faciala ???
Monicca Reputație: 99 Postat Februarie 21 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 21 Acum 1 oră, luckasss a spus: Am inteles ca anal nu faci nici extra cost …. dar finalizare orala / faciala ??? Nu fac nici fin oral nici faciala ,doar corporala
Monicca Reputație: 99 Postat Februarie 22 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 22 La 20.02.2025 la 10:03, Monicca a spus: Bună dimineața, lucrez astăzi până la ora 22! Va aștept cu programări pe WhatsApp 😘🤗 Bună dimineața 😘 Sunt disponibilă, vă aștept pe WhatsApp pentru programări 💗 1
StRyK3R Reputație: 1144 Postat Februarie 22 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 22 Salutare ,continui seria recenziilor și dupa cum am scris și săptămâna trecută că revin și cu o recenzie după ce ieri(vineri) am vizitat-o Modalitatea de contact a fost prin whatsapp, foarte ușor am reușit să stabilesc cu ea că este o fata comunicativă și răspunde imediat cum poate. Nota 9.Locatie,este undeva prin Tomis 3 pe bulevardul Tomis 320 in spate la integra ,un apartament destul de frumos și mare cu dus/baie bun/a cu tot ce trebuie acolo Nota 9,Aspect fizic,este o fata înaltă 1.78 și cu forme(nu grasa) cu sânii mari numai buni de jucat cu ei dar cu grija la sfârcuri că sunt sensibile,creola și foarte frumușică și haioasa , vorbareata și deschisă la vorba(nici prea multă că strica)😂 fund mișto ,e ce trebuie ca aspect fizic și te excita doar când te uiți la ea.Am dat nota 9 pentru că pozele am impresia că au ceva vechime sau cel puțin unele din ele(este doar părerea mea după ce am privito prima data) iar sânii sunt puțini lăsați dar chiar nu deranjează ,sânii mari rămân totuși sânii mari Nota 10.Igiena,clar merita nota maxima că nu am simțit nici un miros suspect ba din contra miroase frumos pielea aia creola și fina,jos la pasa nu știu că nu am avut ocazia doar puțin la anni dar a refuzat ,la fel nu avea miros suspect,nu ii place ,face dus de fiecare dată înainte să primească pe cineva ,este îngrijită bine Nota 8,Oral neprotejat,m-a întrebat dinainte cum doresc și am spus fara prezervativ,citind și tot ce a fost scris de băieții care au vizitat-o la rândul meu consider că nu prea ii place oralul dar îl face din nevoia de a mulțumii clienții și să revină la ea desigur,(asta este și ideea) dar am lăsat Nota 8 pentru că acceptă indicații și îți face pe plac ,revenind la detalii despre oral ,a început cu un oral timid,soft ,ceva urme de dintisori dar a fost din ce in ce mai bine când a fost drăguță și a acceptat indicațiile mele ,oralul a fost în pat și apoi în genunchi jos , într-un final a ieșit destul de bine Nota 8,GFE ,in lipsa de FRENCHKISS (m-a refuzat dar a refuzat și pe buze) in rest totul a fost minunat cu ea,cred ca am spus mai sus de ce dar nu este deloc lipicioasa dar nu este deranjant că are zâmbetul pe buze mereu,probabil fiind și prima data la ea si că nu am avut recenzii constructive ce citii dar este de înțeles că este noua pe forum Nota 10+,Normal protejat,e aici este cu totul o alta poveste și una frumoasa după cum spuneau si ceilalți colegi in urma "recenziile"lor scurte și mai exact că este punctul ei forte ,este de cursa lunga fata asta ,e aici descoperiți voi iar ca poziții am inceput cu ea căpriță la marginea patului iar eu in picioare unde am dat in bucile ei o buna bucata de timp și chiar "duce" , ne-am mai prostit puțin iar apoi am trecut in pat la ultima poziție,eu întins în pat iar ea deasupra mea unde se simtea bine deoarece i-am putut prinde ambii sâni în mâini în timp ce ea dădea din fund și am finalizat in prezervativ și asta a fost tot Timpul petrecut împreună a fost de 30,poate 35 de minute cu totul de cum am intrat în casa pana când am ieșit iar cadoul a fost de 200 Ron și mai vreau sa spun că fata asta nu este deloc pe graba și își lasă timp între programări ,nu ia așa pe banda De revenit DA ,încă este o carte de citit,este noua pe forum și aici găsește alt stereotip de clienți dar trebuie să își îmbunătățească oralul Am incercat sa fiu foarte transparent 3
Monicca Reputație: 99 Postat Februarie 24 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 24 La 20.02.2025 la 10:03, Monicca a spus: Bună dimineața, lucrez astăzi până la ora 22! Va aștept cu programări pe WhatsApp 😘🤗 Bună dimineața 🫶 azi lucrez între orele 12 - 21.30. Aștept mesajele pe WhatsApp, pupici și o zi frumoasa!! 😘😘 1 2
Monicca Reputație: 99 Postat Februarie 24 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 24 La 22.02.2025 la 20:30, StRyK3R a spus: Salutare ,continui seria recenziilor și dupa cum am scris și săptămâna trecută că revin și cu o recenzie după ce ieri(vineri) am vizitat-o Modalitatea de contact a fost prin whatsapp, foarte ușor am reușit să stabilesc cu ea că este o fata comunicativă și răspunde imediat cum poate. Nota 9.Locatie,este undeva prin Tomis 3 pe bulevardul Tomis 320 in spate la integra ,un apartament destul de frumos și mare cu dus/baie bun/a cu tot ce trebuie acolo Nota 9,Aspect fizic,este o fata înaltă 1.78 și cu forme(nu grasa) cu sânii mari numai buni de jucat cu ei dar cu grija la sfârcuri că sunt sensibile,creola și foarte frumușică și haioasa , vorbareata și deschisă la vorba(nici prea multă că strica)😂 fund mișto ,e ce trebuie ca aspect fizic și te excita doar când te uiți la ea.Am dat nota 9 pentru că pozele am impresia că au ceva vechime sau cel puțin unele din ele(este doar părerea mea după ce am privito prima data) iar sânii sunt puțini lăsați dar chiar nu deranjează ,sânii mari rămân totuși sânii mari Nota 10.Igiena,clar merita nota maxima că nu am simțit nici un miros suspect ba din contra miroase frumos pielea aia creola și fina,jos la pasa nu știu că nu am avut ocazia doar puțin la anni dar a refuzat ,la fel nu avea miros suspect,nu ii place ,face dus de fiecare dată înainte să primească pe cineva ,este îngrijită bine Nota 8,Oral neprotejat,m-a întrebat dinainte cum doresc și am spus fara prezervativ,citind și tot ce a fost scris de băieții care au vizitat-o la rândul meu consider că nu prea ii place oralul dar îl face din nevoia de a mulțumii clienții și să revină la ea desigur,(asta este și ideea) dar am lăsat Nota 8 pentru că acceptă indicații și îți face pe plac ,revenind la detalii despre oral ,a început cu un oral timid,soft ,ceva urme de dintisori dar a fost din ce in ce mai bine când a fost drăguță și a acceptat indicațiile mele ,oralul a fost în pat și apoi în genunchi jos , într-un final a ieșit destul de bine Nota 8,GFE ,in lipsa de FRENCHKISS (m-a refuzat dar a refuzat și pe buze) in rest totul a fost minunat cu ea,cred ca am spus mai sus de ce dar nu este deloc lipicioasa dar nu este deranjant că are zâmbetul pe buze mereu,probabil fiind și prima data la ea si că nu am avut recenzii constructive ce citii dar este de înțeles că este noua pe forum Nota 10+,Normal protejat,e aici este cu totul o alta poveste și una frumoasa după cum spuneau si ceilalți colegi in urma "recenziile"lor scurte și mai exact că este punctul ei forte ,este de cursa lunga fata asta ,e aici descoperiți voi iar ca poziții am inceput cu ea căpriță la marginea patului iar eu in picioare unde am dat in bucile ei o buna bucata de timp și chiar "duce" , ne-am mai prostit puțin iar apoi am trecut in pat la ultima poziție,eu întins în pat iar ea deasupra mea unde se simtea bine deoarece i-am putut prinde ambii sâni în mâini în timp ce ea dădea din fund și am finalizat in prezervativ și asta a fost tot Timpul petrecut împreună a fost de 30,poate 35 de minute cu totul de cum am intrat în casa pana când am ieșit iar cadoul a fost de 200 Ron și mai vreau sa spun că fata asta nu este deloc pe graba și își lasă timp între programări ,nu ia așa pe banda De revenit DA ,încă este o carte de citit,este noua pe forum și aici găsește alt stereotip de clienți dar trebuie să își îmbunătățească oralul Am incercat sa fiu foarte transparent Mulțumesc pentru recenzie ,te mai aștept😘😘 1
Monicca Reputație: 99 Postat Februarie 24 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 24 La 21.02.2025 la 19:31, hellman13 a spus: Bună seara tuturor, Vă scriu aici experiența mea cum această fată superbă. Am petrecut o oră cu ea, o oră relaxantă fără grabă. O prezență plăcută cu sâni superbi numai buni de băgat soldatul între ei. Este cea din poze, înaltă 180 c, cu pielea fină și creolă. Am optat pentru oral, normal și finalizare între sâni. Halatul 400 RON. Din punctul meu de vedere este un preț corect. Cu sigură revin. Vă doresc spor și ciocane tari. Mulțumesc pentru recenzie, te mai aștept 😘😘😘
Monicca Reputație: 99 Postat Februarie 25 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 25 La 17.02.2025 la 8:29, Monicca a spus: Bună dimineața dragilor ! 😘 Am inceput programul pe ziua de azi ,vă aștept! ❤️ Astăzi lucrez de la 15-22 ,vă pup 😘
Monicca Reputație: 99 Postat Februarie 27 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 27 La 20.02.2025 la 10:03, Monicca a spus: Bună dimineața, lucrez astăzi până la ora 22! Va aștept cu programări pe WhatsApp 😘🤗 Bună dragilor, lucrez între orele 14-22, aștept mesajele voastre pe WhatsApp pentru programări, vă pup 😘😘❤️ 1
Monicca Reputație: 99 Postat Februarie 28 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 28 La 14.02.2025 la 13:52, Monicca a spus: ❤️ 0721109830 ❤️ Bună dragilor ! Mă numesc Monica ,am 25 de ani și activez de curând cu forum ! Despre mine va pot spune că sunt o fată deschisă, glumeață și foarte atentă la detalii ! Sunt disponibila astăzi pentru programări ✋❤️ Vă pot enumera serviciile aici : Oral în funcție de igiena , Normal doar protejat diferite poziții , 69 , masaj de relaxare , sex între sâni. Nu fac anal (nici contra cost) Posibilitate de duș , prosoape curate. 🤩Cadou : 200 lei finalizarea (30 minute) 400 lei ora (2 finalizări) 😘 Zona : Tomis 3 . Pentru programări mă puteți contacta pe WhatsApp, răspund mai repede acolo. Vă pup și vă aștept pentru mai multe detalii ! Hello, astăzi lucrez începând cu ora 13, mă puteți contacta pe WhatsApp, va pup 😘🫶 1 1
Monicca Reputație: 99 Postat Martie 1 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Martie 1 Acum 22 ore, Monicca a spus: Hello, astăzi lucrez începând cu ora 13, mă puteți contacta pe WhatsApp, va pup 😘🫶 Helloo❤️ Astăzi sunt disponibilă ❤️ 2
Monicca Reputație: 99 Postat Martie 2 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Martie 2 La 01.03.2025 la 10:01, Monicca a spus: Helloo❤️ Astăzi sunt disponibilă ❤️ Heii, astăzi sunt disponibilă începând cu ora 13.30, va pup😘 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum