lovecim07 Reputație: 10 Postat Iulie 24, 2024 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 24, 2024 am fost la cocul esta inainte cu ceteva septemeni acolo sent cam 3 femei in apartament fere aer conditionat afare iera 38 de grade debea in camera de drumu la un ventilator mic pe jos care mai mult face zgomot si putin vent am ales o femeie blonde care areta mai bine si am pletit 200 lei pentru 60 minute a enceput se face masaj am entrebat ce ulei foloseste nici nu stia ce se zice folosesete ulei cel mai ieftin de bebelusi ea remene embrecate cu pantaloni lungi si maieu fere decolteu si transpire si eu lafel si ieste miros ne plecut de transpiratie in camere , dupe vro 10 minute intre ince o femeie in camere care nu am vruto eu mai betrene cu per negr ocielari si ocii strembi sasie , mia zis ce vrea se face in 4 maini case se termine timpul in 30 minute , masaj la penis debea freace cu 2 degete nimic erotic nu pune mena pe oue , am cerut femeia aia blonde se freace penis da femeia aia cu per negru urete nu a fost deacord ce zice ce ea ieste incepetoare in masaj si nu are diplome pentru asa ceva eu zic ce nu merite de mers la ele are ceteva anunturi cu ceteva numere de telefoane nimic erotic si nici masaj profesional pecat de bani https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-terapeutic-ZWmPK8#PE3Wex
chris c Reputație: 51 Postat Iulie 24, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2024 Mai, colegule, ne-ai omorat cu Limba Romana! Macar ai citit ce si cum ai scris? Dupa ce citesti, daca n-ai citit, macar intelegi ce vrei sa spui? 1
mr. oki Reputație: 444 Postat Iulie 25, 2024 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Iulie 25, 2024 Acum 19 ore, chris c a spus: Mai, colegule, ne-ai omorat cu Limba Romana! Macar ai citit ce si cum ai scris? Dupa ce citesti, daca n-ai citit, macar intelegi ce vrei sa spui? Salut, eu cred ca omul nu este roman si si-a dat maxim interesul sa ne ajute si a facut-o fara niciun fel de discutie. A avut bunavointa si asta este de apreciat.. Pe de alta parte stie romana, mult mai bine decat multi dintre noi, care "stie" din auzite spaniola, italiana, engleza si lista poate continua..... Hai sa-i multumim si sa-l incurajam sa nu se opreasca cu recenziile, sa ne ajute si im viitor
mr. oki Reputație: 444 Postat Iulie 25, 2024 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Iulie 25, 2024 Acum 22 ore, lovecim07 a spus: am fost la cocul esta inainte cu ceteva septemeni acolo sent cam 3 femei in apartament fere aer conditionat afare iera 38 de grade debea in camera de drumu la un ventilator mic pe jos care mai mult face zgomot si putin vent am ales o femeie blonde care areta mai bine si am pletit 200 lei pentru 60 minute a enceput se face masaj am entrebat ce ulei foloseste nici nu stia ce se zice folosesete ulei cel mai ieftin de bebelusi ea remene embrecate cu pantaloni lungi si maieu fere decolteu si transpire si eu lafel si ieste miros ne plecut de transpiratie in camere , dupe vro 10 minute intre ince o femeie in camere care nu am vruto eu mai betrene cu per negr ocielari si ocii strembi sasie , mia zis ce vrea se face in 4 maini case se termine timpul in 30 minute , masaj la penis debea freace cu 2 degete nimic erotic nu pune mena pe oue , am cerut femeia aia blonde se freace penis da femeia aia cu per negru urete nu a fost deacord ce zice ce ea ieste incepetoare in masaj si nu are diplome pentru asa ceva eu zic ce nu merite de mers la ele are ceteva anunturi cu ceteva numere de telefoane nimic erotic si nici masaj profesional pecat de bani https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-terapeutic-ZWmPK8#PE3Wex Mersi frumos domnule, bafta maxima
Membru Premium derwall Reputație: 705 Postat Iulie 25, 2024 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iulie 25, 2024 Din ce știu și deduc, este noua locație a doamnei Maria, aproape de Trapezului Metrou 1 Decembrie. Blonda mă tentase și pe mine. Maria are experiență (am mai scris pe topicul ei mai vechi) , se pricepe bine la masaj cervical și capilar. La partea de masaj inghinal și genital chiar are răbdare și tehnică. Mi-a făcut masaj lingam mai bine de 10 minute.... Daca blonda ar stăpâni aceeași tehnică ar merita daca zona va este accesibila. ☺️😉🤗
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2024 Postat Iulie 25, 2024 Acum 23 ore, chris c a spus: Mai, colegule, ne-ai omorat cu Limba Romana! Macar ai citit ce si cum ai scris? Dupa ce citesti, daca n-ai citit, macar intelegi ce vrei sa spui? Stii cum se spune, este autocorrect-ul de vina. 😂
lovecim07 Reputație: 10 Postat Iulie 31, 2024 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 31, 2024 am gesit ence un anunt se al ei cu alt numer 0768545928 nu merite de mers https://www.anuntul.ro/anunt-dublu-masaj-4-maini-mYoYmD#zDjX4O
lovecim07 Reputație: 10 Postat Iulie 31, 2024 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 31, 2024 si aicea ence un anunt de al ei cu alt numer 0736724279 nu merite de mers pecat de bani ence scrie viziune plecute si mecar nu de jos bluza decet se ia mai multi bani viziunea plecute ieste pentru iele ce ved mai multi bani .... https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-terapeutic-BJ64qd#zDjX4O 1
lovecim07 Reputație: 10 Postat August 14, 2024 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 14, 2024 acuma a pus un anunt nou cu numer telefon nou 0723700794 cum am scris enainte nu merite nici doamna din poze cea blonde nu ieste cu pantaloni scurti cu perul strens ste nimic erotic nici mecar nu pune mena pe penis pecat de bani !!! link la anunt : https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-terapeutic-si-de-BJ42Qd#vRwGOL 1
Michael67 Reputație: 11 Postat Septembrie 1, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 1, 2024 Mulțumesc pentru recenzii! Mă gândisem și eu sa merg la doamna blonda, dar mai bine renunt! Apreciez și efortul pe care-l faci pentru a scrie în limba romana! ✍
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum