Monica05 Reputație: 1749 Postat Decembrie 1 Autor Postat Decembrie 1 Bună dimineata☕️ Disponibilă de la 10:00 pana la 20:00🌃 Locatia:Nicolaie Iorga 200-30 de minute(1 finalizare) 300-1 oră (2 finalizari) Serviciile mele: ■oral în funcție de igienă protejat/neprotejat ■normal întotdeauna protejat ■69 ■diferite poziții ■masaj de relaxare ■dus împreună ■Finalizare corporală ■sărutări corporale ■FK ■GFE ❌️Nu fac:finalizare orală, anal si deplasari❌️ ❌️Nu accept minori,persoane în stare de ebrietate sau cu alte accesorii❌️ ❌️Nu negociez pretul,nu trimit poze si nu fac confirmare video❌️ ✖️Programările se confirma cu 30 de minute înainte.Cine nu face confirmarea,programarea va fi anulata! Specificați în mesaje orașul de unde scrieți și pana la ce oră va pot răspunde.Daca vad mesajele dupa 30 de minute,numai răspund la ele. Aici aveți toate detaliile legat de ce fac și ce nu fac.Numai răspund la mesaje de genu:"ești în baia mare","cat costă","servicii" și etc..Când luați numărul,informați va și ce servicii fac și ce preturi am.Din cauza asta ma și postez în fiecare zi ca să aveți toate detaliile. Zi frumoasă sa aveti😘 Vă astept cu drag🤗 3
Monica05 Reputație: 1749 Postat Decembrie 2 Autor Postat Decembrie 2 Bună dimineata☕️ Disponibilă de la 10:30 pana la 19:30🌃 200-30 de minute(1 finalizare) 300-1 oră (2 finalizari) Locatia:Nicolaie Iorga Serviciile mele: ■oral în funcție de igienă protejat/neprotejat ■normal întotdeauna protejat ■69 ■diferite poziții ■masaj de relaxare ■dus împreună ■Finalizare corporală ■sărutări corporale ■FK ■GFE ❌️Nu fac:anal,finalizare orală și deplasari❌️ ❌️Nu accept minori,persoane în stare de ebrietate sau cu alte accesorii❌️ ❌️Nu negociez pretul,nu trimit poze,nu fac confirmare video❌️ ✖️Programările se confirma cu 30 de minute înainte.Cine nu face confirmarea,programarea va fi anulata✖️ Specificati in mesaje orasul de unde scrieți si pana la ce ora va pot răspunde. Dacă vad mesajele dupa 30 de minute,numai răspund la ele. Vă aștept cu drag🤗 Sa aveți o săptămână ușoară! 2
Monica05 Reputație: 1749 Postat Decembrie 3 Autor Postat Decembrie 3 Bună dimineata ☕️ Disponibilă de la 11:00 pana la 20:00🌃 Vă aștept cu drag😘 2
Monica05 Reputație: 1749 Postat Decembrie 4 Autor Postat Decembrie 4 Bună dimineata☕️ Disponibila de la 11:00 pana la 20:00🌃 200-30 de minute(1 finalizare) 300-1 oră (2 finalizari) Locatia:Nicolaie Iorga Serviciile mele: ■oral în funcție de igienă protejat/neprotejat ■normal întotdeauna protejat ■69 ■diferite poziții ■masaj de relaxare ■Finalizare corporală ■sărutări corporale ■dus împreună ■FK ■GFE ❌️Nu fac:anal,finalizare orală și deplasari❌️ ❌️Nu accept minori,persoane în stare de ebrietate sau cu alte accesorii❌️ ❌️Nu negociez pretul,nu trimit poze și nu fac confirmare video❌️ ✖️Programările se confirma cu 30 de minute înainte.Cine nu face confirmarea,programarea va fi anulată✖️ Specificați în mesaj orasul de unde scrieți și pana la ce ora va pot răspunde. Dacă vad mesajele dupa 30 de minute,numai răspund la ele. Vă aștept cu drag😘🤗 3
Membru Premium vodka Reputație: 71 Postat Decembrie 4 Oras:Romania Oras:Romania Membru Premium Postat Decembrie 4 Revizitat pe Monica astăzi, find de câteva zile în oraș, neștiind cât mai sta . Am zis sa ii fac o vizita , sa nu las pe ultima suta de metri. Seriozitate și serviciile de calitate m-au fac sa revin , de multe ori. Ne mai revedem Monica 😘 V-o recomand ! 2 1
Monica05 Reputație: 1749 Postat Decembrie 4 Autor Postat Decembrie 4 1 oră în urmă, vodka a spus: Revizitat pe Monica astăzi, find de câteva zile în oraș, neștiind cât mai sta . Am zis sa ii fac o vizita , sa nu las pe ultima suta de metri. Seriozitate și serviciile de calitate m-au fac sa revin , de multe ori. Ne mai revedem Monica 😘 V-o recomand ! Mulțumesc😘Ma bucur ca ne am revăzut!🤗😘Sa o seară frumoasă 😘🤗 1
mariusnicu Reputație: 26 Postat Decembrie 4 Telefon: 0763264565 Oras:Romania Telefon: 0763264565 Oras:Romania Postat Decembrie 4 Acum 7 ore, Monica05 a spus: Bună dimineata☕️ Disponibila de la 11:00 pana la 20:00🌃 200-30 de minute(1 finalizare) 300-1 oră (2 finalizari) Locatia:Nicolaie Iorga Serviciile mele: ■oral în funcție de igienă protejat/neprotejat ■normal întotdeauna protejat ■69 ■diferite poziții ■masaj de relaxare ■Finalizare corporală ■sărutări corporale ■dus împreună ■FK ■GFE ❌️Nu fac:anal,finalizare orală și deplasari❌️ ❌️Nu accept **spam editat**,persoane în stare de ebrietate sau cu alte accesorii❌️ ❌️Nu negociez pretul,nu trimit poze și nu fac confirmare video❌️ ✖️Programările se confirma cu 30 de minute înainte.Cine nu face confirmarea,programarea va fi anulată✖️ Specificați în mesaj orasul de unde scrieți și pana la ce ora va pot răspunde. Dacă vad mesajele dupa 30 de minute,numai răspund la ele. Vă aștept cu drag😘🤗 Vizitat pe Monica si recomand din toate punctele de vedere,este foarte sociabila si te face să te simți bine....😚😚😚 3 1
Monica05 Reputație: 1749 Postat Decembrie 5 Autor Postat Decembrie 5 Acum 15 ore, mariusnicu a spus: Vizitat pe Monica si recomand din toate punctele de vedere,este foarte sociabila si te face să te simți bine....😚😚😚 Multumesc😘Ma bucur ca te ai simțit bine în compania mea🤗Te pup și te îmbrățișez cu drag😘Zi frumoasă 😘 1
Monica05 Reputație: 1749 Postat Decembrie 5 Autor Postat Decembrie 5 Bună dragilor😘 Disponibilă de la 13:00 pana la 20:00🌃 Vă aștept cu drag🤗 4
Monica05 Reputație: 1749 Postat Decembrie 6 Autor Postat Decembrie 6 Buna dimineata ☕️ La mulți ani sărbătoriților 🥳🥳 Disponibilă de la 11:30 pana la 20:00🌃 Ultimele 7 zile🤗 200-30 de minute(1 finalizare) 300-1 oră (2 finalizari) Serviciile mele: ■oral în funcție de igienă protejat/neprotejat ■normal întotdeauna protejat ■69 ■diferite poziții ■masaj de relaxare ■dus împreună ■Finalizare corporală ■sărutări corporale ■FK ■GFE ❌️Nu fac:anal,finalizare orală si deplasari❌️ ❌️Nu accept minori,persoane in stare de ebrietate sau cu alte accesorii❌️ ❌️Nu negociez pretul,nu trimit poze si nu fac confirmare video❌️ ✖️Specificati in mesaje orasul de unde scrieți și pana la ce ora va pot răspund.Daca vad mesajele dupa 30 de minute,numai răspund la ele✖️ ✖️Programile se confirma cu 30 de minute inainte.Cine nu face confirmarea,programarea va fi anulata✖️ Vă aștept cu drag🤗 Weekend minunat sa aveti😘 5
Monica05 Reputație: 1749 Postat Decembrie 7 Autor Postat Decembrie 7 Bună dimineata☕️ Disponibilă de la 10:00 pana la 19:00🌃 Vă aștept cu drag🤗 Weekend minunat😘 3
Monica05 Reputație: 1749 Postat Decembrie 8 Autor Postat Decembrie 8 Bună dimineata☕️ Ultimele zile🤗 Disponibilă de la 11:00 pana la 19:00🌃 Locatia:Nicolaie Iorga 200-30 de minute(1 finalizare) 300-1 oră (2 finalizari) Serviciile mele: ■oral în funcție de igienă protejat/neprotejat ■normal întotdeauna protejat ■69 ■dus împreună ■finalizare corporală ■diferite poziții ■masaj de relaxare ■sărutări corporale ■FK ■GFE ❌️Nu fac:anal,finalizare orală și deplasari❌️ ❌️Nu accept minori,persoane în stare de ebrietate sau cu alte accesorii❌️ ❌️Nu negociez pretul,nu trimit poze,nu fac confirmare video❌️ ✖️Programările se confirma cu 30 de minute înainte.Cine nu face confirmarea,programarea va fi anulată ✖️ Specificați în mesaje orașul de unde scrieti si pana la ce ora va pot raspunde.Daca vad masajele dupa 30 de minute,numai raspund la ele. Vă aștept cu drag🤗 Zi frumoasă să aveti😘 5
Monica05 Reputație: 1749 Postat Decembrie 9 Autor Postat Decembrie 9 Bună dimineata☕️ Ultimele 4 zile😘 Disponibilă de la 09:30 pana la 20:00🌃 Vă aștept cu drag😘 Un început de săptămâna minunat🤗 5
Membru Premium vodka Reputație: 71 Postat Decembrie 9 Oras:Romania Oras:Romania Membru Premium Postat Decembrie 9 Revizitat pe Monica astăzi, programat din timp . Îmi termin treburile mai rapid decât trebuia , și la confirmare i-am zis dacă pot merge puțin mai rapid , ea dându-mi acordul . Ajuns sus , ii dau bani și un mic *cadou* , povestim puțin și ma cer la baie. Ies de la baie și ne apucam de treaba , ON umed cu diferite ritmuri , perfect . Trecem la NP , încep în LOT , se descurca bine , descurcăreța. Se confirma cerințelor tale . Iar am plecat de la ea , tremurandu-mi picioarele . O ora, o întâlnire bună. Mersi Monica 😘 1
Monica05 Reputație: 1749 Postat Decembrie 9 Autor Postat Decembrie 9 Acum 3 ore, vodka a spus: Revizitat pe Monica astăzi, programat din timp . Îmi termin treburile mai rapid decât trebuia , și la confirmare i-am zis dacă pot merge puțin mai rapid , ea dându-mi acordul . Ajuns sus , ii dau bani și un mic *cadou* , povestim puțin și ma cer la baie. Ies de la baie și ne apucam de treaba , ON umed cu diferite ritmuri , perfect . Trecem la NP , încep în LOT , se descurca bine , descurcăreța. Se confirma cerințelor tale . Iar am plecat de la ea , tremurandu-mi picioarele . O ora, o întâlnire bună. Mersi Monica 😘 Mulțumesc de vizită 😘🤗Ma bucur ca te ai simțit bine în compania mea🤗😘Te pup și un început de săptămâna splendid 🤗 1
Monica05 Reputație: 1749 Postat Decembrie 10 Autor Postat Decembrie 10 Bună dragilor☕️ Ultimele 3 zile🤗 Disponibilă de la 14:00 pana la 20:00🌃 Serviciile mele: ■oral în funcție de igienă protejat/neprotejat ■normal întotdeauna protejat ■diferite poziții ■69 ■masaj de relaxare ■dus împreună ■sărutări corporale ■Finalizare corporală ■FK ■GFE ❌️Nu fac anal,finalizare orală și deplasari❌️ ❌️Nu accept minori,persoane în stare de ebrietate sau cu alte accesorii❌️ ❌️Nu negociez pretul,nu trimit poze,nu fac confirmare video❌️ Programările se confirma cu 30 de minute înainte.Cine nu face confirmarea,programarea va fi anulata! Specificați în mesaje orașul de unde scrieți și pana la ce ora va pot răspunde. Dacă vad mesajele dupa 30 de minute,numai răspund la ele. Vă aștept cu drag🤗 Zi frumoasă să aveti😘 2
Monica05 Reputație: 1749 Postat Decembrie 11 Autor Postat Decembrie 11 Buna dimineata☕️ Ultimele 2 zile🤗 Disponibilă de la 10:00 pana la 20:00🌃 200-30 de minute(1 finalizare) 300-1 oră (2 finalizari) Serviciile mele: ■oral în funcție de igienă protejat/neprotejat ■normal întotdeauna protejat ■69 ■diferite poziții ■masaj de relaxare ■dus împreună ■Finalizare corporală ■sărutări corporale ■FK ■GFE ❌️Nu fac:anal,finalizare orală și deplasari❌️ ❌️Nu accept minori,persoane în stare de ebrietate sau cu alte accesorii❌️ ❌️Nu negociez pretul,nu trimit poze,nu fac confirmare video❌️ Programările se confirma cu 30 de minute înainte.Cine nu face confirmarea, programarea va fi anulată !! Specificați în mesaje orașul de unde scrieți și pana la ce ora va pot răspunde. Dacă vad mesajele dupa 30 de minute,numai răspund la ele. Locația:Nicolaie Iorga Vă aștept cu drag😘🤗 4
Monica05 Reputație: 1749 Postat Decembrie 12 Autor Postat Decembrie 12 Bună dimineata☕️ Ultima zi🤗 Disponibilă de la 12:00 pana la 18:00🌃 Mulțumesc de vizite 🤗 Sărbători Fericite și un an nou cu multe realizari😘 Vă astept cu drag😘 2 3
Bolundau Reputație: 37 Postat Vineri la 06:41 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Vineri la 06:41 Am fost la Moni dupa ce am intrebato de 2 3 ori daca ofera FK cum trebuie nu ca toate celalalte. o zis ca ea ce spune ofera. bun.ma duc la ea,dicutam de politica ,cat e de destept georgescu si de bun(de aia o cazut si bursa in cap-de bun ce e) si ma duc la dus,vin in camera ma pun pe spate ma suge bine,,cu saliva ,supt saliva supt,dar cand sa ajung lap artea de FK-dezmagire totala e ca toate celelalte care promit asta adica de nota 2 sau 3. niste atingeri pe buze si un varfulet de limba nu e FK. apoi iam puscat 2 pozitii si am golit. una peste alta e ok de nota 7. 2
mariachi35 Reputație: 438 Postat Vineri la 14:49 Oras:romania Oras:romania Postat Vineri la 14:49 Acum 8 ore, Bolundau a spus: Am fost la Moni dupa ce am intrebato de 2 3 ori daca ofera FK cum trebuie nu ca toate celalalte. o zis ca ea ce spune ofera. bun.ma duc la ea,dicutam de politica ,cat e de destept georgescu si de bun(de aia o cazut si bursa in cap-de bun ce e) si ma duc la dus,vin in camera ma pun pe spate ma suge bine,,cu saliva ,supt saliva supt,dar cand sa ajung lap artea de FK-dezmagire totala e ca toate celelalte care promit asta adica de nota 2 sau 3. niste atingeri pe buze si un varfulet de limba nu e FK. apoi iam puscat 2 pozitii si am golit. una peste alta e ok de nota 7. crecă nu stii chimie ! d'aia ! 1
alegri Reputație: 172 Postat Vineri la 16:27 Oras:Calea Lactee Oras:Calea Lactee Postat Vineri la 16:27 Acum 9 ore, Bolundau a spus: Am fost la Moni dupa ce am intrebato de 2 3 ori daca ofera FK cum trebuie nu ca toate celalalte. o zis ca ea ce spune ofera. bun.ma duc la ea,dicutam de politica ,cat e de destept georgescu si de bun(de aia o cazut si bursa in cap-de bun ce e) si ma duc la dus,vin in camera ma pun pe spate ma suge bine,,cu saliva ,supt saliva supt,dar cand sa ajung lap artea de FK-dezmagire totala e ca toate celelalte care promit asta adica de nota 2 sau 3. niste atingeri pe buze si un varfulet de limba nu e FK. apoi iam puscat 2 pozitii si am golit. una peste alta e ok de nota 7. Da,cam de nota 7 consider și eu că este.M-am luat după recenziile pozitive ale șogorilor și probabil de aceea așteptările mele erau puțin mai mari.Îmi place să socializez cu ele,dar când este prea multă pălăvrăgeală ieftină,asta te inhibă în loc să te destindă,cel puțin în cazul meu...Așa că m-am bucurat că am finalizat și asta a fost totul...Bifat-am și atât 😉 1
Orb1t Reputație: 2222 Postat Vineri la 17:39 Postat Vineri la 17:39 Ultimii 2 colegi de mai sus, recenzii aproape de adevar. M-am ferit sa-i fac recenzie sa nu ziceti ca si asa sunt putine fete in Baia Mare si pleaca si astea. Mie mi s-a parut ca la fata seamana cu un barbat efeminat. Si la corp e cam ca si la fata. Sarbatori fericite si ne pazeste de mai rau ! :)))
Bolundau Reputație: 37 Postat Vineri la 17:51 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Vineri la 17:51 3 hours ago, mariachi35 said: crecă nu stii chimie ! d'aia ! Omule,chimie nu stiu deloc.si nu mio placut veci.
AlexW69 Reputație: 62 Postat Vineri la 19:29 Postat Vineri la 19:29 Am vizitat-o pe Monica de cateva ori si am fost multumit de ea. Poate nu e fotomodel, poate nu face FK cu toata lumea( nici cu mine), poate vorbeste mai mult decat le place la uni, dar nu se poate compara cu toate fitoasele puse pe jecmaneala. Preferintele fiecarei persoane este diferita si pana la urma nimeni nu ne obliga sa mergem la o fata sau alta daca nu ne convine de ea. Si mie mi-ar placea sa am parte de fotomodele tunate cu care sa fac ce vreau pe gratis, dar realitatea e ca in Baia Mare se gasesc mai mult fitoase, tepare si neserioase cu sevicii la suprapret. Daca se va schimba acest aspect atunci va mai avea rost sa avem pretentii mai mari decat cele de baza, ca respectarea programarilor de ambele parti, igiena, respectarea timpului platit de om si respectarea serviciilor oferite de fata. La ea programarea se respecta, este curata, o ora este o ora,face tot ceea ce ofera si tot timpul am primit ceea ce am platit. 3
mariachi35 Reputație: 438 Postat Sâmbătă la 03:11 Oras:romania Oras:romania Postat Sâmbătă la 03:11 da gusturile nu se discută ! și eu am fost totdeauna multumit de serviciile ei și am plecat destins de la ea ! este peste multe fete care frercventeaza piața din zona ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum