Gaabe Reputație: 22 Postat Decembrie 21, 2024 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Postat Decembrie 21, 2024 Buna. Si eu am vizitat fata si am revenit.Programari respectate, igiena e igiena,vorbareata cat vrei tu....pana o duci la birou.Ora e ora.2finalizari promise in anunt le face chiar daca e efort pt ea.Fizicul si fata le-a primit de la natura. Daca iti place o vizitezi .Daca nu,nu.Atitudinea e ok.O prefer altor fete. 3
amicul2022 Reputație: 234 Postat Decembrie 21, 2024 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Decembrie 21, 2024 Pot sa zic ca si eu am vizitat-o de mai multe ori pe Monica, chiar am fost unul din cei care au luat calificativ "minus" in repetate randuri ca am indraznit sa o chem la Baia Mare ... ideea este ca de fiecare data am fost multumit, si ori de cate ori pot, revin si voi reveni la ea. Cum zicea un interlocutor mai devreme: "gusturile nu se discuta" 2
Orb1t Reputație: 2281 Postat Decembrie 22, 2024 Postat Decembrie 22, 2024 Vad ca am creat ceva tensiuni si nu asta a fost scopul. Eu nu v-am spus ca e de evitat. V-am spus cum am vazut eu si cum am perceput eu. Tocmai ca e vorba de gustul fiecaruia. De aia apreciem din toate punctele de vedere. De la locatie, aspect la servicii si tarife. Fiecare in parte este subiectiv. Pana sa-ti placa sau nu, trebuie sa mergi sa vezi ca sa stii daca mai mergi sau nu.
sosoboso Reputație: 931 Postat Decembrie 24, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 24, 2024 La 12.12.2024 la 9:45, Monica05 a spus: Bună dimineata☕️ Ultima zi🤗 Disponibilă de la 12:00 pana la 18:00🌃 Mulțumesc de vizite 🤗 Sărbători Fericite și un an nou cu multe realizari😘 Vă astept cu drag😘 Sarbatori fericite,Moni draga!♥️
calatoru42 Reputație: 583 Postat Ieri la 13:33 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Ieri la 13:33 On 12/20/2024 at 8:41 AM, Bolundau said: Am fost la Moni dupa ce am intrebato de 2 3 ori daca ofera FK cum trebuie nu ca toate celalalte. o zis ca ea ce spune ofera. bun.ma duc la ea,dicutam de politica ,cat e de destept georgescu si de bun(de aia o cazut si bursa in cap-de bun ce e) si ma duc la dus,vin in camera ma pun pe spate ma suge bine,,cu saliva ,supt saliva supt,dar cand sa ajung lap artea de FK-dezmagire totala e ca toate celelalte care promit asta adica de nota 2 sau 3. niste atingeri pe buze si un varfulet de limba nu e FK. apoi iam puscat 2 pozitii si am golit. una peste alta e ok de nota 7. Eu am fost la Monica de multe ori ! Poze adevărate cine vizualizează pozele poate lua o hotărâre daca ii place fata și corpul ! O fata curata cu servici bune acum daca nu face cim și anal nu înseamă că nu are servici bune 😂 iubitori de cim și anal nu au parte clar că nu o sa fie pe placul lor 😂 O fata ce ii place sa respecte programările ! Așa că dacă la tine sau la altul nu o susținut fk la greu nu o poți învinui pe fata nici pe ea nici pe alta fata care cu tine cu altul nu o prestat maxim acest serviciu fk 😂 ! Sunt fete care oferă acest serviciu fk și oral normal dar la unii clienți ele nu vor să practice fk și oralul normal ! Am prins multe fete din aceasta branșă care se plângeau de clienți care vin nespălați cu floci la coaie că pădurea Letea cu unghi negre cu mirosuri de îți taie răsuflarea cu dinți praf in gura de le putem gura a canal 😂 deci nici nu vreau să îmi imaginez !!!! 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum