Daniro1985 Reputație: 1755 Postat Iulie 28, 2024 Postat Iulie 28, 2024 Exista vreo șansă să îmi pot modifica nici name-ul de pe forum?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2024 Postat Iulie 28, 2024 26 minutes ago, Daniro1985 said: Exista vreo șansă să îmi pot modifica nici name-ul de pe forum? Incearca sa-i scrii lui Pisicuts. Nu stiu daca la galben se poate, insa eu ca verde am facut-o mai de mult.
macarons Reputație: 944 Postat Iulie 28, 2024 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iulie 28, 2024 Acum 43 minute, Daniro1985 a spus: Exista vreo șansă să îmi pot modifica nici name-ul de pe forum? Eu stiu ca nu se poate schimba userul. Daca vrei un alt nick name, iti faci un alt user cu o alta adresa de email.
Membru Premium unsuflet Reputație: 2924 Postat Iulie 28, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Iulie 28, 2024 Acum 42 minute, Daniro1985 a spus: Exista vreo șansă să îmi pot modifica nici name-ul de pe forum? Da, se poate cu ajutorul pisicului. In trecut și eu am avut un user complet idiot. Acum userul nu mai e idiot, de persoana din spatele lui nu mă pot pronunța😇🙄😅. 3
Membru Premium aibelito Reputație: 5838 Postat Iulie 28, 2024 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Iulie 28, 2024 Acum 27 minute, unsuflet a spus: Da, se poate cu ajutorul pisicului. In trecut și eu am avut un user complet idiot. Acum userul nu mai e idiot, de persoana din spatele lui nu mă pot pronunța😇🙄😅. maxuser? 2 bucilescelmaifaincur
Membru Premium unsuflet Reputație: 2924 Postat Iulie 28, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Iulie 28, 2024 Acum 3 minute, aibelito a spus: maxuser? Nu. Era ceva legat de nume și anul nasterii, user pe care il foloseam la jocuri. Atât s-a putut la vremea respectivâ🤷♀️... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum