Annita Reputație: 117 Postat Iulie 28 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iulie 28 Eu sunt Annita, am 23 de ani , sunt brunetă, 158cm și 50kg❤️ . Sunt nouă în orașul tău și abia aștept să îți ofer momente de plăcere și relaxare🥰🥰. Sunt o fată senzuală și dornică să te răsfăț cum meriți🙂↔️❤️. Fac totul cu pasiune si nu vei simtii discomfort sau graba. 🥰 Fiecare întâlnire cu mine va fi specială și de neuitat.🥰❤️ Sunt foarte curată, discretă și puțin nebunatică. 😋😋Dacă te-am intrigat și ți-au plăcut pozele mele, te invit să mă contactezi. Îți promit că vei dori să ne revedem! Te rog să mă contactezi doar dacă ești într-o stare potrivită și fără accesorii neobișnuite. Nu răspund la numere private. Te aștept pe WhatsApp pentru detalii și programări! Cu drag, Annita! O finalizare 200 🍫🍫 O ora 400 🍫🍫 Anal 100 extra (in functie de marime) 🍑 Servicii: Totul protejat, sex, oral, 💦massaj, 69 saruturi pe corp, 💋face sitting, cullingus, 😛jocuri cu degetele, pe partea de dorminare, spitting, loviri, umilire verbala, foot fetish, golden shower. ✊ 1 Link spre comentariu
sampelean Reputație: 99 Postat Iulie 28 Partajează Postat Iulie 28 Bine ai venit. Deci no CIM, no ON si no FK? Link spre comentariu
Membru Premium harapmov Reputație: 152 Postat Iulie 28 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Membru Premium Partajează Postat Iulie 28 Singurica sau ai și colega? Topicul de pe Oradea: https://nimfomane.com/forum/topic/225097-annita-0725060383/ 1 Link spre comentariu
Annita Reputație: 117 Postat Iulie 29 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iulie 29 Bună dimineața! 🤭🥰 1 Link spre comentariu
piftic Reputație: 208 Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 On 7/28/2024 at 10:46 AM, sampelean said: Bine ai venit. Deci no CIM, no ON si no FK? Primești kaviar în schimb https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Kaviar Link spre comentariu
Annita Reputație: 117 Postat Iulie 30 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iulie 30 Disponibilă pânã la ora 01. 🥰❤️ 1 Link spre comentariu
Annita Reputație: 117 Postat Iulie 31 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iulie 31 Disponibilă 🥰 Link spre comentariu
sampelean Reputație: 99 Postat Iulie 31 Partajează Postat Iulie 31 On 7/30/2024 at 10:49 AM, piftic said: Primești kaviar în schimb https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Kaviar chiar nu stiam ce inseamna si nici nu am fost curios sa caut, dar mersi ca mi-ai futut, impropriu, seara :)) Link spre comentariu
Annita Reputație: 117 Postat August 1 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat August 1 Disponibilă pâna la 02.00 🥰🥰 2 Link spre comentariu
Annita Reputație: 117 Postat August 1 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat August 1 Smack that ass! 😋 2 Link spre comentariu
Annita Reputație: 117 Postat August 2 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat August 2 La 28.07.2024 la 11:29, harapmov a spus: Singurica sau ai și colega? Topicul de pe Oradea: https://nimfomane.com/forum/topic/225097-annita-0725060383/ Buna, am colegã. 🥰 Alma, este si ea pe forum. 1 Link spre comentariu
Membru Premium harapmov Reputație: 152 Postat August 2 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Membru Premium Partajează Postat August 2 Intrați și împreună? Ne poți detalia puțin, te rog? Link spre comentariu
Annita Reputație: 117 Postat August 2 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat August 2 La 02.08.2024 la 10:25, harapmov a spus: Intrați și împreună? Ne poți detalia puțin, te rog? Desigur. Intram si impreuna o finalizare 400 o ora 800, anal facem amandoua si e 100 extra de fata nu facem show lesbi doar lucruri basic ne atingem si chestii normale. 1 Link spre comentariu
Annita Reputație: 117 Postat August 2 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat August 2 Disponibilă 🥰 1 Link spre comentariu
josephseed Reputație: 839 Postat August 2 Partajează Postat August 2 5 hours ago, Annita said: Desigur. Intram si impreuna o finalizare 400 o ora 800, anal facem amandoua si e 100 extra de fata nu facem show lesbi doar lucruri basic ne atingem si chestii normale. Colegu a fost foarte diplomat cand a intrebat, dar ca detalii de fapt vroia sa stie chestii de genul: daca sugeti pula simultan, daca se schimba prezervativul intre gauri, chestii de genul asta care fac deliciul unei partide in 3. Ca asa, daca futem pe una si cealata se uita la noi ca nevasta-mea nu e amuzant Link spre comentariu
Membru Premium harapmov Reputație: 152 Postat August 2 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Membru Premium Partajează Postat August 2 23 minutes ago, josephseed said: Colegu a fost foarte diplomat cand a intrebat, dar ca detalii de fapt vroia sa stie chestii de genul Colegul știe să citească printre rânduri răspunsurile la întrebările astea 🤣🤣 Și nu știu de ce, dar mă impresia că și tu te-ai prins care sunt răspunsurile 😁 1 Link spre comentariu
ExtreemF Reputație: 50 Postat August 2 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat August 2 Acum 10 ore, Annita a spus: Desigur. Intram si impreuna o finalizare 400 o ora 800, anal facem amandoua si e 100 extra de fata nu facem show lesbi doar lucruri basic ne atingem si chestii normale. Mamă ce brand are aia din spate....sigur mă duce la skandenberg Link spre comentariu
Annita Reputație: 117 Postat August 2 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat August 2 1 oră în urmă, ExtreemF a spus: Mamă ce brand are aia din spate....sigur mă duce la skandenberg Stai să i vezi pizda apoi o sa ramai uimit cu adevarat 🍑❤️💦 3 Link spre comentariu
Annita Reputație: 117 Postat August 3 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat August 3 Disponibilă 🥰 2 Link spre comentariu
lucianpbt Reputație: 1383 Postat August 3 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat August 3 On 8/1/2024 at 3:23 PM, Annita said: Smack that ass! 😋 Dragut Link spre comentariu
Annita Reputație: 117 Postat August 3 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat August 3 Disponibilă până la 4.00🤭😋 Link spre comentariu
neofutau Reputație: 1 Postat August 4 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat August 4 Vizitat saptamana asta. Pot spune ca am avut parte de o aventura oarecum mediocra din partea domnisoarei, dar am sa incep intai cu partile bune. Oralul bun, nu am ce spune, iar atitudinea calda si amabila sunt un plus. Corpul ei e tonifiat frumos, dar nu pot spune ca e o frumusete rarisima. Partea cea mai nasoala e ca e grabita si cu ochii pe ceas si se vede ca nu ii place ceea ce face, fiind casatorita cel mai probabil dupa cum s-a aprins home screenul telefonuli ei. Dupa ce iti vine tie ea fige fu guta la baie dezgustata, si nu incetineste deloc spre rfinal ba chiar se grabeste si mai tare avand parte de un orgasm dureros. Cand revine de la baie in 39 de secunde e ceva de geb: Hai inca esti aici, cand tu mai ai cel putin 5 minute din timpul tau.eNu se uita la tine decat accidental si sta numai cu spatele, de la gat in jos n-ai voie, aia nu fac aia nu fac...o lista lunga. La 400 de lei ora ea nu face mai nimic interesant.. Gfe inexistent, atitudine 8, prestatie 6, OP 7 NP 6 Raport calitate pret clar prea piperat pentru o prestatie mediocra. Nu ma reintorc si nu imi vine a recomanda. A si Spune ca are 23 dar eu as merge pe minimum 25+ 1 Link spre comentariu
Annita Reputație: 117 Postat August 4 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat August 4 Disponibilă 🌞🥰 Link spre comentariu
Joe_Kenda Reputație: 137 Postat August 4 Partajează Postat August 4 La 03.08.2024 la 11:06, Annita a spus: Disponibilă 🥰 vreau sa va fut pe amandoua pe balcon se poate ? voi va uitati la priveslitea frumoasa si eu muncesc in spatele vostru Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4 Partajează Postat August 4 Acum 6 ore, neofutau a spus: Vizitat saptamana asta. Pot spune ca am avut parte de o aventura oarecum mediocra din partea domnisoarei, dar am sa incep intai cu partile bune. Oralul bun, nu am ce spune, iar atitudinea calda si amabila sunt un plus. Corpul ei e tonifiat frumos, dar nu pot spune ca e o frumusete rarisima. Partea cea mai nasoala e ca e grabita si cu ochii pe ceas si se vede ca nu ii place ceea ce face, fiind casatorita cel mai probabil dupa cum s-a aprins home screenul telefonuli ei. Dupa ce iti vine tie ea fige fu guta la baie dezgustata, si nu incetineste deloc spre rfinal ba chiar se grabeste si mai tare avand parte de un orgasm dureros. Cand revine de la baie in 39 de secunde e ceva de geb: Hai inca esti aici, cand tu mai ai cel putin 5 minute din timpul tau.eNu se uita la tine decat accidental si sta numai cu spatele, de la gat in jos n-ai voie, aia nu fac aia nu fac...o lista lunga. La 400 de lei ora ea nu face mai nimic interesant.. Gfe inexistent, atitudine 8, prestatie 6, OP 7 NP 6 Raport calitate pret clar prea piperat pentru o prestatie mediocra. Nu ma reintorc si nu imi vine a recomanda. A si Spune ca are 23 dar eu as merge pe minimum 25+ Ce banuiam si vedeam cu ochii mei launtrici de curvar, imi confirma si colegul. Cele doua, ma refer la Alma si Anita care ca fac parte din acelasi cuib, pitipoance, care poate ca arata binisor dar cu servicii mediocre sau chiar slabute pe bani multi. Cum relateaza si colegul cu o lista lunga de restrictii de genul: "de e la gat in jos n-ai voie, aia nu fac aia nu fac...". Si evident cu un tupeu jegos, cu inca 5 minute din timpul omului sa vii cu exclamatii "Hai inca esti aici?".... Summa sumamrum: fetele sunt fixate pe facut easy money. Evident ca intra la categoria DE EVITAT. Multumesc colegu! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum