Annita Reputație: 117 Postat August 5 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat August 5 Ultima zi in cluj. Va astept 🥰 1 Link spre comentariu
Annita Reputație: 117 Postat August 5 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat August 5 🌞🍑 1 Link spre comentariu
Annita Reputație: 117 Postat Septembrie 9 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Septembrie 9 Eu sunt Annita, am 23 de ani , sunt brunetă, 158cm și 50kg❤️ . Sunt nouă în orașul tău și abia aștept să îți ofer momente de plăcere și relaxare🥰🥰. Sunt o fată senzuală și dornică să te răsfăț cum meriți🙂↔️❤️. Fac totul cu pasiune si nu vei simtii discomfort sau graba. 🥰 Fiecare întâlnire cu mine va fi specială și de neuitat.🥰❤️ Sunt foarte curată, discretă și puțin nebunatică. 😋😋Dacă te-am intrigat și ți-au plăcut pozele mele, te invit să mă contactezi. Îți promit că vei dori să ne revedem! Te rog să mă contactezi doar dacă ești într-o stare potrivită și fără accesorii neobișnuite. Nu răspund la numere private. Te aștept pe WhatsApp pentru detalii și programări! Cu drag, Annita! Servicii: Totul protejat, sex, oral, 💦massaj, 69 saruturi pe corp, 💋face sitting, cullingus, 😛jocuri cu degetele! O finalizare 200de lei 🥰🥰🥰 O ora 400 de lei 🥰🥰🥰 Anal extra 100 in functie de marime 🥰🥰🥰 Squirtin💦 Bdsm ✊golden shower💦, kaviar. Nu ofer servicii neprotejate! Şi pentru cei care vor mai multă acțiune putem face un trio cu colega mea🥵🥵 1 Link spre comentariu
black_mamba2174 Reputație: 17 Postat Septembrie 10 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Septembrie 10 Hello! Pui si poze sa ne dai sansa sa fim intrigati? Link spre comentariu
Membru Premium harapmov Reputație: 152 Postat Septembrie 10 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Membru Premium Partajează Postat Septembrie 10 Are deja topic @cleopatra01, ne ajuți te rog cu comasarea? Link spre comentariu
Annita Reputație: 117 Postat Septembrie 10 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Septembrie 10 Disponibilă de la ora 16.30 🌸❤️ 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum