Alenna Reputație: 86 Postat Septembrie 20 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Septembrie 20 🤍🍬 bună dragilor am revenit 🤗vă aștept pe what’s app pentru programări astăzi voi fi disponibilă de la 15:30 🤍🍬 1 Link spre comentariu
Alenna Reputație: 86 Postat Septembrie 21 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Septembrie 21 🌸🍬bună dimineața vă aștept pe what’s app pentru programări 🌸🍬 Link spre comentariu
Alenna Reputație: 86 Postat Septembrie 21 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Septembrie 21 La 21.09.2024 la 10:38, Alenna a spus: 🌸🍬bună dimineața vă aștept pe what’s app pentru programări 🌸🍬 Disponibilă 🍬🍬🍬 Link spre comentariu
Alenna Reputație: 86 Postat Septembrie 22 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Septembrie 22 🧡🍭disponibilă vă aștept pe what’s app pentru programări 🧡🍭 1 Link spre comentariu
Alenna Reputație: 86 Postat Septembrie 22 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Septembrie 22 La 22.09.2024 la 11:06, Alenna a spus: 🧡🍭disponibilă vă aștept pe what’s app pentru programări 🧡🍭 🧡🍭disponibilă până la 2:00🧡🍭 vă aștept 🧡🍭 Link spre comentariu
Alenna Reputație: 86 Postat Septembrie 23 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Septembrie 23 Bună dimineața dragilor 🧡🍭Disponibilă 🧡🍭 1 Link spre comentariu
Alenna Reputație: 86 Postat Septembrie 23 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Septembrie 23 La 23.09.2024 la 9:51, Alenna a spus: Bună dimineața dragilor 🧡🍭Disponibilă 🧡🍭 Disponibilă până la 2:00🍭🧡 Link spre comentariu
Alonso889 Reputație: 4 Postat Septembrie 23 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Septembrie 23 Doar o singura recenzie. Cineva care a vizitat o recent ne poate spune mai multe? Link spre comentariu
Alenna Reputație: 86 Postat Octombrie 13 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Octombrie 13 Bună dragilor am revenit 🧡🍭 voi fi disponibilă începând cu orele 14:00🧡🍭 vă aștept pe what’s app pentru programări 💋🍬 Link spre comentariu
curvarus Reputație: 51 Postat Octombrie 13 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Partajează Postat Octombrie 13 Acum 26 minute, Alenna a spus: Bună dragilor am revenit 🧡🍭 voi fi disponibilă începând cu orele 14:30🧡🍭 vă aștept pe what’s app pentru programări 💋🍬 Locatie? Zona? Ca sa nu te deranjam cu mesajele. Link spre comentariu
Alenna Reputație: 86 Postat Octombrie 13 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Octombrie 13 Acum 17 minute, curvarus a spus: Locatie? Zona? Ca sa nu te deranjam cu mesajele. În curând voi reveni și cu locația 🤗 Link spre comentariu
Alenna Reputație: 86 Postat Octombrie 13 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Octombrie 13 🍭💋Disponibilă 🍭💋 1 Link spre comentariu
Alenna Reputație: 86 Postat Octombrie 14 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Octombrie 14 🧡🍭bună dimineața vă așteaptă pe what’s app pentru programări 🧡🍭 1 Link spre comentariu
Alenna Reputație: 86 Postat Octombrie 14 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Octombrie 14 La 14.10.2024 la 9:50, Alenna a spus: 🧡🍭bună dimineața vă așteaptă pe what’s app pentru programări 🧡🍭 Disponibilă până la 23:30 🍭🧡 vă aștept Link spre comentariu
Alenna Reputație: 86 Postat Octombrie 15 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Octombrie 15 🤍🍬bună dimineața dragilor vă aștept pe what’s app pentru programări 🤍🍬 Link spre comentariu
Alenna Reputație: 86 Postat Octombrie 15 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Octombrie 15 La 15.10.2024 la 9:42, Alenna a spus: 🤍🍬bună dimineața dragilor vă aștept pe what’s app pentru programări 🤍🍬 Disponibilă până la 23:30 🤍🍬 Link spre comentariu
Alenna Reputație: 86 Postat Octombrie 16 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Octombrie 16 💜🍭 Bună dimineața dragilor 🍭💜 💜Disponibilă💜 Link spre comentariu
RandyMarsh Reputație: 4 Postat Octombrie 16 Partajează Postat Octombrie 16 Buna, Am venit ieri la Alenna. AM ezitat pentru ca nu era nicio recenzie. Dar faptul ca nu era nicio recenzie rea m-a convins sa incerc. A fost o experiente placuta, fata draguta, corp frumos, vorbeste usor. Locatia in Herculaane, care nu imi place atat de mult, dar era ok. Actiune foarte buna, oral si normal, ALenna se implica bine. In sfarsit, am stat o ora in loc de jumatate de ora cat trebuia. Mersi Alenna, te puup. Link spre comentariu
Alenna Reputație: 86 Postat Octombrie 16 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Octombrie 16 Acum 2 ore, RandyMarsh a spus: Buna, Am venit ieri la Alenna. AM ezitat pentru ca nu era nicio recenzie. Dar faptul ca nu era nicio recenzie rea m-a convins sa incerc. A fost o experiente placuta, fata draguta, corp frumos, vorbeste usor. Locatia in Herculaane, care nu imi place atat de mult, dar era ok. Actiune foarte buna, oral si normal, ALenna se implica bine. In sfarsit, am stat o ora in loc de jumatate de ora cat trebuia. Mersi Alenna, te puup. Mulțumesc si eu 🤗 Link spre comentariu
Alenna Reputație: 86 Postat Octombrie 16 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Octombrie 16 La 16.10.2024 la 9:49, Alenna a spus: 💜🍭 Bună dimineața dragilor 🍭💜 💜Disponibilă💜 Disponibilă până la 00:00💜💋 Link spre comentariu
nicefeet Reputație: 9 Postat Octombrie 16 Partajează Postat Octombrie 16 Am vizitat-o si eu pe Alenna. Locatia aleea herculane, e ok doar ca nu prea gasesti loc de parcare aproape. Apartament curat. Am stat o ora si vreau sa spun ca a fost prestatie de top peste tot, de la atitudine la actiune am fost foarte placut surprins de profesionalism. Este vorbareata, se poate discuta liber orice cu ea. Face oral doar protejat care nu a fost o problema pentru mine, deoarece si eu de fiecare data asa prefer. Recomand in special celor care cauta foot fetish, top si la capitolul asta. Talpi moi de marimea 38-39, fara bataturi, pedichiura impecabila iti vine sa le papi, si stie sa le foloseasca la footjob care mai rar gasesti. Mergeti cat mai apucati pentru ca vineri e ultima zi aici la noi, e de revizitat tipa. 1 Link spre comentariu
Alenna Reputație: 86 Postat Octombrie 17 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Octombrie 17 💜🍭bună dimineața dragilor disponibilă💜🍭 🍭 Țin să menționez ca sunt ultimele două zile aici la voi 🍭 1 Link spre comentariu
Alenna Reputație: 86 Postat Octombrie 17 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Octombrie 17 La 17.10.2024 la 9:55, Alenna a spus: 💜🍭bună dimineața dragilor disponibilă💜🍭 🍭 Țin să menționez ca sunt ultimele două zile aici la voi 🍭 disponibilă💜 Link spre comentariu
Alenna Reputație: 86 Postat Octombrie 17 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Octombrie 17 💜🍭Disponibilă până la 02:00💜🍭 Link spre comentariu
Alenna Reputație: 86 Postat Octombrie 18 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Octombrie 18 🧡🍭Bună dimineața dragilor vă aștept pe what’s app pentru programări este🧡🍭 Ultima zi Ia voi în oraș 🧡🍭 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum