Sari la conținut

Indisponibila

Vizitator

Postări Recomandate

Reputație: 143
  • Oras:Oriunde și nicăieri.

Salutare. Bine ai venit. Ședere plăcută și plina de succes îți doresc. Cu siguranță voi dori sa te întâlnesc. 

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 143

Buna seara. Tocmai ce am iesit de la Anais. O sa va relatez pe scurt desfășurarea evenimentelor. 

Am luat legătura cu dansa pe whatsapp. Extrem de comunicativa și deschisa. Am stabilit ora și m-am prezentat la locația cu pricina. Locația (a mentionat-o mai sus) este extraordinar de curata și selecta. Am rămas impresionat. Este incredibila pentru clădirea în care se găsește. Singurul defect este ca un client precedent (amfibian probabil) i-a sabotat lumina de la baie.

Domnisoara este cea din poze. Are un corp care te împinge la păcat. Sânii sunt piesa de rezistenta IMHO. Perky si bunibfe sarutat senzual. Este finuta și delicata la chip. Mi-a excitat simțurile.

Acțiunea propriu zisa...aici a fost vina mea. Eram foarte obosit și încălzit. A trebuit sa ma chinui puțin sa întru în ritm. Anais m-a asistat cu brio. Data viitoare voi reveni cu forte proaspete. 

On a closing note: domnișoara are un pisic micuț și drăguț în locație (felina, mamifer, nu la ce va gândiți voi, probabil). Nu deranjează cu absolut nimic. Este o dulceață de 🐈 (am zis ca e Van turcesc, dar nu cred tbh). Cred ca m-am jucat mai mult cu el decat cu "pisicuta" lui Anais. Nu ca 🐈 ei nu ar fi drăguță. Este curata și excitanta. 

TLDR: Este o domnisoara sexy si atrăgătoare. Cu siguranță voi reveni odihnit și cu forțe proaspete sa performez mai bine. Corpul lui Anais cere o partida de sex mirobolanta.

All the best tuturor. Evitați căldură și oboseala. 🫡🎩

• Like 3
Link spre comentariu
Reputație: 33
  • Oras:București
  • Oras:București
Acum 11 minute, exPulaul a spus:

Buna seara. Tocmai ce am iesit de la Anais. O sa va relatez pe scurt desfășurarea evenimentelor. 

Am luat legătura cu dansa pe whatsapp. Extrem de comunicativa și deschisa. Am stabilit ora și m-am prezentat la locația cu pricina. Locația (a mentionat-o mai sus) este extraordinar de curata și selecta. Am rămas impresionat. Este incredibila pentru clădirea în care se găsește. Singurul defect este ca un client precedent (amfibian probabil) i-a sabotat lumina de la baie.

Domnisoara este cea din poze. Are un corp care te împinge la păcat. Sânii sunt piesa de rezistenta IMHO. Perky si bunibfe sarutat senzual. Este finuta și delicata la chip. Mi-a excitat simțurile.

Acțiunea propriu zisa...aici a fost vina mea. Eram foarte obosit și încălzit. A trebuit sa ma chinui puțin sa întru în ritm. Anais m-a asistat cu brio. Data viitoare voi reveni cu forte proaspete. 

On a closing note: domnișoara are un pisic micuț și drăguț în locație (felina, mamifer, nu la ce va gândiți voi, probabil). Nu deranjează cu absolut nimic. Este o dulceață de 🐈 (am zis ca e Van turcesc, dar nu cred tbh). Cred ca m-am jucat mai mult cu el decat cu "pisicuta" lui Anais. Nu ca 🐈 ei nu ar fi drăguță. Este curata și excitanta. 

TLDR: Este o domnisoara sexy si atrăgătoare. Cu siguranță voi reveni odihnit și cu forțe proaspete sa performez mai bine. Corpul lui Anais cere o partida de sex mirobolanta.

All the best tuturor. Evitați căldură și oboseala. 🫡🎩

Adică într-un cuvânt ți-a murit pula la întrare și ai preferat jocul cu motanul încălțat.🤣 Eu cam asta am dedus din expunerea prezentată!!!

• Haha 1
  • Confuz 1
Link spre comentariu
Reputație: 122

Seara buna la toți futaciosi. 

Am avut plăcerea să vizitez domnișoara, pozele sunt reale are 1.60 vro 45 de kg sâni destul de mari pe kg ei mai slaba fata din poze, metoda de contact wapp a răspuns destul de repede, locația ok. 

Am ales o ora cu fk la întrare m-a așteptat în ținută roșie de mai sus mia oferit un pahar de suc o bomboana după ce am plătit amenda mi-a dat un prosop și am făcut un dus baia dotata cu tot ce e nevoie, acțiunea a început cu un ON corect cu tentative de deep a fost ok după ce am pus protecția i-am spus să se urce pe mine s-a pus imediata după câteva minute a zis sa schimbam sa nu facă ea toată treaba m-am comfirmat imediat am trecut la normal, FK mai mult au fost niște pupici fără limba și mozoluri n-a fost nici rău nici bine, terminat primu număr în balonase m-am dus la baie sa îmi dau refresh, intre numere am început cu vorba, o prezenta foarte plăcută ai ce vorbi vorbește natural cu ea amuzanta nu e mofturoasa cu figuri sau alte chesti chiar mi-a plăcut asta la ea mai ca uitam ca am venit sa ne fute 🤣🤣

Al doilea număr a început cu un oral i-am zis să n-o ierte după am trecut la capra la marginea patului priveliște frumoasă fără mirosuri schimbat câteva poziții am încercat sa finalizez dar Gigel nu prea era în chef, nu a reproșat nimic ca durează sau altceva. 

Am întâlnit și celebra pisica a stat cuminte nici nu știai ca e acolo

Am stat cam o ora nu s-a uitat la ceas

Per total se merita nu am sa dau note 

Ciocane tari și succes 

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...