Vizitator Reputație: 0 Postat August 1 Postat August 1 16 minutes ago, antonvass said: Cam timida, destul de rece. Ar avea potențial dar e de lucrat. Cred că primul pas e să scadă prețul la 150. Nu stiu daca esti tu in masura sa decizi tarifele fetei. Ea se vinde si o face pe cati bani vrea. Eu am vizitat-o si consider ca are tarife corecte pentru cum arata si cum presteaza. Dixit.
antonvass Reputație: 63 Postat August 1 Oras:London Oras:London Postat August 1 Acum 8 minute, duhovnicul a spus: Nu stiu daca esti tu in masura sa decizi tarifele fetei. Ea se vinde si o face pe cati bani vrea. Eu am vizitat-o si consider ca are tarife corecte pentru cum arata si cum presteaza. Dixit. Pai desigur că eu sunt în măsură să comentez daca face banul, marfa. Din punctul meu de vedere, nu prea face. Eu cred că e suficient sa spui că pt tine se merita, nu cred că ești în măsura, după cum pui problema, sa faci referire la alți clienți. 1
Marian999 Reputație: 66 Postat August 1 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Postat August 1 In realitate seamana putin cu Ema slim 1 1
lucianpbt Reputație: 1389 Postat August 1 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 1 2 hours ago, antonvass said: Pai desigur că eu sunt în măsură să comentez daca face banul, marfa. Din punctul meu de vedere, nu prea face. Eu cred că e suficient sa spui că pt tine se merita, nu cred că ești în măsura, după cum pui problema, sa faci referire la alți clienți. Nu poti sa ii ceri unei fete sa isi scada preturile. E foarte ok asa. Eu am fost foarte multumit. Daca tie nu ti-a placut, nah, ai pierdut 50 de lei. 1
Alexa0 Reputație: 33 Postat August 1 Oras:București Oras:București Postat August 1 Să ne dea ceva nume de fete care lucrează pe 150..ron din piatra . Chiar sunt curios !!! 1
Huskar Reputație: 42 Postat August 1 Oras:Piatra Neamt Oras:Piatra Neamt Postat August 1 Acum 33 minute, Marian999 a spus: In realitate seamana putin cu Ema slim Dupa mn, seamana putin cu eva green, de aceea as fi tentat sa o incerc 1
Huskar Reputație: 42 Postat August 1 Oras:Piatra Neamt Oras:Piatra Neamt Postat August 1 Economic vorbind, daca cele de slaba calitate cer 150, nu vad de ce o fata buna nu ar merita 200 sau cat considera ea ca merita. Tot economic vorbind, daca scade la 150 le lasa pe cele inferioare sa moara de foame dar se si supraaglomereaza 😄. Acu e treaba ei cum ii merge businesu. Sunt multe gusturi diferite, eu sunt mai greu de multumit, tintesc mai mult spre un fizic frumos drept urmare prefer sa dau cu 50 mai mult pt o calitate mai buna 2
deltatulcea Reputație: 14 Postat August 1 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 1 Acum 2 minute, Anais31 a spus: Cu raspunsul asta s a pus stop Mulțumesc!💖 Vino și pe la Tulcea și nu o sa îți para rau
exPulaul Reputație: 143 Postat August 1 Oras:Oriunde și nicăieri. Oras:Oriunde și nicăieri. Postat August 1 Salutare. Anais, cât mai ramai în aceasta urbe? 1
andem Reputație: 122 Postat August 1 Postat August 1 Acum 29 minute, Anais31 a spus: Pana duminica seara💖 💖Perfect mai este timp pentru o vizita 1
exPulaul Reputație: 143 Postat August 1 Oras:Oriunde și nicăieri. Oras:Oriunde și nicăieri. Postat August 1 Acum 1 oră, Anais31 a spus: Pana duminica seara💖 Îți mulțumesc pentru răspuns! Sper sa îmi permită timpul sa te pot vizita încă o data. 1
Marian999 Reputație: 66 Postat August 2 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Postat August 2 De ce nu te apuci de only?cred ca ai avea succes 1
deltatulcea Reputație: 14 Postat August 2 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 2 Acum 3 ore, Anais31 a spus: 🤗😁 Superbaaaa 1
lucianpbt Reputație: 1389 Postat August 2 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 2 6 hours ago, deltatulcea said: Superbaaaa De acord, e o frumusete slim, numai buna de iubit. 1
andem Reputație: 122 Postat August 3 Postat August 3 Acum 19 minute, Anais31 a spus: Buna dragilor Disponibila ultimele 2 zile la voi pana la ora 00:00 , va astept cu drag Loc: bloc turn unic💖 Au doamne, ne omori dacă mai postezi poze din astea 😅😅 1 1
sergiu_1981 Reputație: 123 Postat August 3 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Postat August 3 1 oră în urmă, Anais31 a spus: Buna dragilor Disponibila ultimele 2 zile la voi pana la ora 00:00 , va astept cu drag Loc: bloc turn unic💖 Buna! Luni mai ești în Piatra Neamț? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum