Sari la conținut

Indisponibila

Vizitator

Postări Recomandate

Postat
Acum 3 ore, Anais31 a spus:

Pentru ca ma incuraja ti sa vin...chiar am gasit ceva frumos si modern ,ne vedem maine 

Pana atunci incanta ti va ochii cu aceasta😁😁🥰

1000094584.jpg

Iar ne omori cu poze din astea🥵🥵, cât crezi sa stai? Vine și picicu cu tine? 😅😅😘😘

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:. Calator
  • Oras:. Calator
Postat
1 hour ago, lucianpbt said:

@Eugenix noi o dam pe Anais, voi pe Ema. Apoi noi pe Ema si voi pe Anais si tot asa :)))

Lucian, eu sper sa fie asa tot timpul.

Nici nu plecase bine Anais ca deja ne era dor de ea si ne intrebam cand revine.

Daca le primim cu drag si nu le suparam prea tare, poate ca ne vor vizita mai des pe noi, la Piatra Neamt.

Dar mi-e frica sa nu le sperie carcotasii si cei fara bun simt.

• Like 1
Postat
Acum 47 minute, Anais31 a spus:

Pisicul meu ramane acasă...este cam micut si nu i pot face actele sa mearga cu mine...dar promit ca o sa l mai aduc si la voi🥰

Așteptăm și pisicu și pasarica 🥵

• Like 1
  • Oras:Piatra Neamț
Postat
16 hours ago, Anais31 said:

Pentru ca ma incuraja ti sa vin...chiar am gasit ceva frumos si modern ,ne vedem maine 

Pana atunci incanta ti va ochii cu aceasta😁😁🥰

1000094584.jpg

Cu pozele astea nu inteleg cum de nu te apuci de only fans

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 12 ore, Eugenix a spus:

Daca le primim cu drag si nu le suparam prea tare, poate ca ne vor vizita mai des pe noi, la Piatra Neamt.

Acum 12 ore, Eugenix a spus:

Singurul cârcotaș ești tu !  dacă nu ai mai rupe  "Sistemul" aiurea pe forum...ar fi cu siguranță mai ok. Cam tu ești cel ce pune paie pe foc..., noi doar ne dăm cu părerea!!!

• Minus 1
  • Oras:București
Postat
1 oră în urmă, Edyxx a spus:

Singurul cârcotaș ești tu !  dacă nu ai mai rupe  "Sistemul" aiurea pe forum...ar fi cu siguranță mai ok. Cam tu ești cel ce pune paie pe foc..., noi doar ne dăm cu părerea!!!

Cam așa se pare , dar na poate omul câștigă ceva mărunțiș. Ce vrei și tu acum !

• Minus 1
Postat
Acum 16 minute, Anais31 a spus:

Stop va rog...merge ti la discuții generale...este de ajuns..mulțumesc!

Scuzee !!! 🤭

• Minus 1
Postat
1 oră în urmă, Anais31 a spus:

Dragilor am vrut sa anunt ca am ajuns la voi ...dar atat de greu de gasit o locatie mi a fost incat am gasit una care nu mi place deloc...asa ca m am gandit sa raman pana luni aici ...

Poate va creeaza probleme traseul pana aici dar este la 5 minutele cu masina de centru 

🚗🚗(Strada Dimitrie Leonida 101,Bl 101, Sc A , 610179 )💋🏍

Ma bucur ca am reusit sa ajung si la voi înainte de plecare , abia astept sa revad oamenii minunati de data trecuta 

Astazi fiind putin  obosita...voi lua doar 4 5 programari incepand de la ora 20 pana la ora 00:00 care dorește si e sigur poate sa se programeze pe maine , va doresc o zi linistita incontinuare  

Rog pe cei ce au scris pe parcursul zilei sa mi scrie dinou...pentru ca eu nu voi raspunde sa deranjez ...

Si va rog incetati cu " servicii?, pret? Locatie..." da ce oferi"...oricum nu va raspund si n aveti acces la mine din lipsa de neatenție 🥰

1000094609.jpg

1000094585.jpg

1000094576.jpg

1000094554.jpg

Oricum e mai ok ....decât la bl, Ozana 

• Like 1
  • Oras:Oriunde și nicăieri.
Postat
Acum 20 ore, Anais31 a spus:

Pisicul meu ramane acasă...este cam micut si nu i pot face actele sa mearga cu mine...dar promit ca o sa l mai aduc 

😢

P.S: Bun venit! 

• Like 1
Postat
Acum 3 ore, Anais31 a spus:

Buna dimineața! 

Disponibila pana la 00:00 

Va aștept pe wapp cu mare drag 🫦🥰😁

1000095355.jpg

1000095492.jpg

Of doamne nu mai posta din astea ca mor de ciuda ca nu apuc sa te vad, pur și simplu SUPERBA 🥵🥵❤️❤️

• Like 2
  • Oras:Iasi
Postat
50 minutes ago, andem said:

Of doamne nu mai posta din astea ca mor de ciuda ca nu apuc sa te vad, pur și simplu SUPERBA 🥵🥵❤️❤️

Apropo, in sticla din prima poza e sangele nostru, nu e alcool 🧛‍♂️ 

• Haha 1
Postat
Acum 50 minute, lucianpbt a spus:

Apropo, in sticla din prima poza e sangele nostru, nu e alcool 🧛‍♂️ 

Sau poate alt fluid...😶‍🌫️

• Haha 2
Postat

Salutare. Am vizitat Domnița asta.. Nu înțeleg de ce tot o promovați.. cred ca doar moși.. sau morti de pizde.. este pusa pe grava.. are o tactica foarte aranjata..nu știu cum a făcut dar ma inhibat.. cand se sculase.. apoi a murit.. la.corp este slaba rau.. nici nu poți so fwti.. si galeata la păsărică.. am plecat cu o stare foarte nașpa..  Nici pe degeaba nu as merge la.asa ceva.. si 200 lei.. cine vrea sa înțeleagă bine.. nu o spun cu răutate.. fiecare trebuie sa își spună părerea.. Dar nu mai promovați ceea ce nu este.. Gen mai așteaptă cineva .. nu pot st mult.. 

• Like 1
  • Mersi 1
  • Minus 2
Postat
6 minutes ago, fete12345 said:

Salutare. Am vizitat Domnița asta.. Nu înțeleg de ce tot o promovați.. cred ca doar moși.. sau morti de pizde.. este pusa pe grava.. are o tactica foarte aranjata..nu știu cum a făcut dar ma inhibat.. cand se sculase.. apoi a murit.. la.corp este slaba rau.. nici nu poți so fwti.. si galeata la păsărică.. am plecat cu o stare foarte nașpa..  Nici pe degeaba nu as merge la.asa ceva.. si 200 lei.. cine vrea sa înțeleagă bine.. nu o spun cu răutate.. fiecare trebuie sa își spună părerea.. Dar nu mai promovați ceea ce nu este.. Gen mai așteaptă cineva .. nu pot st mult.. 

Tu nu ai vazut ca e slaba din poze? Sau sperai sa fie poze false. Asta e parerea ta, totusi sunteti destui in Piatra Neamt la care v-a placut. Te-a intimidat fata de ti-a murit. Nu o spui cu rautate dar zici ca nici pe degeaba nu ai merge. Cum vine asta? Pe cand eu as merge pe 400 de lei de fiecare data. Nu stiu ce tactica are, sa imi spui si mie.

• Like 1
Postat

Apropo, am mai spus de atatea ori. Cine nu are un comportament adecvat, nu va avea o experienta reusita!

• Like 1
Postat

Nu mai contează nimic. Am spus strict părea mea.. la ceea ce oferă.. e mult și 1 milion.. pretul este dublu.. si cred ca e mai buna și o baba.. deci este o țeapa.. pana la urma de asta e forumul acesta.. sa rămână doar fetele care le folosim restul.. nu pentru pretențioși..  deci draga nu ești la prețul de 200 pentru pretențioși.. asaca mai scade.. si lasa tepele cu graba

• Minus 2

Postat
Acum 27 minute, Anais31 a spus:

Eu nu sunt aici sa suport figuri si fite ...

Inteleg ca va crede ti mai presus ca mine ca mna fiecare cu gandirea lui...dar te știu cine esti ...si modul de a spune "hai sa te fut" "hai suge ma" pentru mine sunt niste cuvinte urate pe cand le poti spune pe un mod mai frumos...lasa draga ca s slaba..repet , te a invitat cineva sa ma plătești si sa ramai atata timp cat te am asteptat in chiloti si m ai văzut ?? ...ti am luat banii din buzunar...?? Doar ti am spus ca mi ai stricat starea si asa vorbe n ar trebui sa iasa pe gura unui om la camasa ...simplu ...explica la lume si cat chin am tras cu tine azi...daca tot esti asa suparat le soarta 

păi dă-ne un nume la domnul in "Cămașă" 

Futuți de ăștia care se cred zmeii  ...mai cunosc , cred că se și împrumută să meargă la câte o fată și sunt plini de versuri....! 

Vai de pula lor..

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...