lucianpbt Reputație: 1505 Postat August 23, 2024 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 23, 2024 2 minutes ago, Anais31 said: Spune ti voi...care ma stiti si a ti fost domni cu mine...n am fost si eu doamna cu voi?... Pot sa spun eu ceva foarte dragut ce mi-a ramas in minte de la ultimele intalniri in Iasi. Mi-a placut ca dupa o partida foarte reusita cand m-a condus spre usa, m-a tinut de mana de parca am fi fost 2 copii, 2 prieteni buni. 1
Edyxx Reputație: -63 Postat August 23, 2024 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Postat August 23, 2024 Acum 50 minute, fete12345 a spus: Nu mai contează nimic. Am spus strict părea mea.. la ceea ce oferă.. e mult și 1 milion.. pretul este dublu.. si cred ca e mai buna și o baba.. deci este o țeapa.. pana la urma de asta e forumul acesta.. sa rămână doar fetele care le folosim restul.. nu pentru pretențioși.. deci draga nu ești la prețul de 200 pentru pretențioși.. asaca mai scade.. si lasa tepele cu graba Dacă vrei ne poți da și nouă ceva nume de fete pe care le "Folosești" ? Mai făcut curios !!! 1
iulian666 Reputație: 36 Postat August 23, 2024 Oras:Iași Oras:Iași Postat August 23, 2024 Salutare fraților...nu sunt nou pe forum..se poate vedea asta.. Mereu am făcut recenzii zic eu corecte..adica după placul meu..poate placul meu..nu e pe placul tuturor.. dar majoritatea ne regăsim... Ieri am fost și la aceasta dameza..am vazut k toată lumea o laudă..si am zis sa încerc.. Locația Dimitrie leonida.101..adica maratei..pe varianta..dupa Strada lamaitei...acolo se perind de ani de zile vagaboantele..;-) În primul rand când am ajuns la locație nu am sunat.o pe domnișoară.. știind unde este locația.. spunându-mi.o ea la tel..asa ca m.am dus direct la etaj..cand eram la etajul 1, am început sa o sun o cucoana , dar aceasta nu răspundea.. cand dau sa cobor se aude o ușă.. iese un băiețaș.. mic de statura..tatuat peste tot..plinuț puțin.. cum am văzut am urcat la etajul 2..dupa ce a coborât el..usurel..am coborât după el..sa vad ce face..în fata blocului avea parcat un Audi alb..numere de Iași.. Acum Am.inteles de ce nu mi.a răspuns în prealabil..era cu peștișorul în casa..si nu s.a așteptat k eu sa merg direct la locație.. acolo a stat și Amalia..;-).. în fine..e alta discuție.. Pana la urma am văzut k peștișorul a plecat, am zis sa o vizitez pe domnisoara..ajung la ușa.. usa era deschisa..intru..vad o fata slaba..extraordinar de slaba..în poze nu pare..dar este schelet..fata este din Iași presupun.. de undeva de la țară..se vede după cum vorbește.. un accent de moldoveanca autentica..ci vrei wai..si nu exagerez.. Fata eate cea din poze..dar pozele sunt fotosopate rau de tot..are bube pe fata..este slaba rau de tot..par la cur..nu e asa frumoasa ca în poze.la.urla dau notele Asta e..am.intrat..dam drumul la treaba..fac un dus..si ma bag în pat.. A început treaba cu un oral slab..cand zic slab..slab frate..nu l.a supt pe asta micu 2 minute..nici nu s.a trezit bine..si începe sa îmi puna prezervativul..ii zic dacă îl mai suge oleaca..si ea zice k deja e destul pt 200 lei.. Bun...pune prezervativul..se pune deasupra mea..si sta asa într.o râlă..adica într.o parte..si ii zic..stai dreapta.. si ea zice..nu..k ma doare pizda.. Bun..ma pun eu peste tot..dau din cur 2 minute și îmi dau drumul.. deci când a văzut k mi am dat drumul chiar mi.a și scos pula din pizda..a trebuit sa mai dau o laba scurta k sa îmi dau drumul de tot din mine... Locație 7..nu are dus..te speli la ghiuveta.. Oral 4..superficial..nu mai trebuie ridicata în slavi k nu este deloc..este sub media pieței ...nu atenție la oua..nu deep..nimic..doar capul pulii..o laba mai scurta pe românește Normal 5... pe grabă..sa fie acolo..nimic deosebit..punea mana la pizda..nu stiu de ce.. Atitudine 6.. pe repede înainte.. pe făcut bani..nu atenție la nimic.. Părerea mea..o dughită venita cu un dughit dintr.un sat din Iași.. care sunt amândoi puși pe facut bani..nimic deosebit..nu se compara cu Amalia..care este top 100.. Aceasta fiinta nici.macar pentru o laba nu as mai da bani la ea.. Poate unii vor spune ca exagerez.. Aceasta este părerea mea..de asta este forumul acesta..sa ne dam cu părerea.. De evitat total..!!!! Sper sa nu mai vina la noi....! 1
fete12345 Reputație: -3 Postat August 23, 2024 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Postat August 23, 2024 Sigur.. În Piatra e mai slăbut.. nu prea am ce recomanda.. Amalia.. e ok.. au mai fost dar au cam plecat.. o știam pe Ella.. nici eu nu am mai fost de mult.. Mai mult ma duc la Iasi/Bacau găsești mai ok.. si nu asa pe graba.. cum le plac la mosi astia de sus. 2
fete12345 Reputație: -3 Postat August 23, 2024 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Postat August 23, 2024 Acum 2 ore, iulian666 a spus: Salutare fraților...nu sunt nou pe forum..se poate vedea asta.. Mereu am făcut recenzii zic eu corecte..adica după placul meu..poate placul meu..nu e pe placul tuturor.. dar majoritatea ne regăsim... Ieri am fost și la aceasta dameza..am vazut k toată lumea o laudă..si am zis sa încerc.. Locația Dimitrie leonida.101..adica maratei..pe varianta.... acolo se perind de ani de zile vagaboantele..;-) În primul rand când am ajuns la locație nu am sunat.o pe domnișoară.. știind unde este locația.. spunându-mi.o ea la tel..asa ca m.am dus direct la etaj..cand eram la etajul 1, am început sa o sun o cucoana , dar aceasta nu răspundea.. cand dau sa cobor se aude o ușă.. iese un băiețaș.. mic de statura..tatuat peste tot..plinuț puțin.. cum am văzut am urcat la etajul 2..dupa ce a coborât el..usurel..am coborât după el..sa vad ce face..în fata blocului avea parcat un Audi alb..numere de Iași.. Acum Am.inteles de ce nu mi.a răspuns în prealabil..era cu peștișorul în casa..si nu s.a așteptat k eu sa merg direct la locație.. acolo a stat și Amalia..;-).. în fine..e alta discuție.. Pana la urma am văzut k peștișorul a plecat, am zis sa o vizitez pe domnisoara..ajung la ușa.. usa era deschisa..intru..vad o fata slaba..extraordinar de slaba..în poze nu pare..dar este schelet..fata este din Iași presupun.. de undeva de la țară..se vede după cum vorbește.. un accent de moldoveanca autentica..ci vrei wai..si nu exagerez.. Fata eate cea din poze..dar pozele sunt fotosopate rau de tot..are bube pe fata..este slaba rau de tot..par la cur..nu e asa frumoasa ca în poze.la.urla dau notele Asta e..am.intrat..dam drumul la treaba..fac un dus..si ma bag în pat.. A început treaba cu un oral slab..cand zic slab..slab frate..nu l.a supt pe asta micu 2 minute..nici nu s.a trezit bine..si începe sa îmi puna prezervativul..ii zic dacă îl mai suge oleaca..si ea zice k deja e destul pt 200 lei.. Bun...pune prezervativul..se pune deasupra mea..si sta asa într.o râlă..adica într.o parte..si ii zic..stai dreapta.. si ea zice..nu..k ma doare pizda.. Bun..ma pun eu peste tot..dau din cur 2 minute și îmi dau drumul.. deci când a văzut k mi am dat drumul chiar mi.a și scos pula din pizda..a trebuit sa mai dau o laba scurta k sa îmi dau drumul de tot din mine... Locație 7..nu are dus..te speli la ghiuveta.. Oral 4..superficial..nu mai trebuie ridicata în slavi k nu este deloc..este sub media pieței ...nu atenție la oua..nu deep..nimic..doar capul pulii..o laba mai scurta pe românește Normal 5... pe grabă..sa fie acolo..nimic deosebit..punea mana la pizda..nu stiu de ce.. Atitudine 6.. pe repede înainte.. pe făcut bani..nu atenție la nimic.. Părerea mea..o dughită venita cu un dughit dintr.un sat din Iași.. care sunt amândoi puși pe facut bani..nimic deosebit..nu se compara cu Amalia..care este top 100.. Aceasta fiinta nici.macar pentru o laba nu as mai da bani la ea.. Poate unii vor spune ca exagerez.. Aceasta este părerea mea..de asta este forumul acesta..sa ne dam cu părerea.. De evitat total..!!!! Sper sa nu mai vina la noi....! Insfarsit cineva care.. imi confirma.. mi-am dat seama ca are peste.. dupa comportament.. te apreciez Iulian . Te țin minte de la Ella 💪🤝 Acuma iar se plânge cu pestisorul.. eu tot nu înțeleg cum a fost promovata.. 2
Alexa0 Reputație: 31 Postat August 23, 2024 Oras:București Oras:București Postat August 23, 2024 Acum 1 minut, fete12345 a spus: Insfarsit cineva care.. imi confirma.. mi-am dat seama ca are peste.. dupa comportament.. te apreciez Iulian . Te țin minte de la Ella 💪🤝 Acuma iar se plânge cu pestisorul.. eu tot nu înțeleg cum a fost promovata.. Moldoveanca am auzit că e super ok ! Doar că acum nu e in zonă..., sper să o vizitez ...in rest slăbuț la fete ! Care mai sunt ..sunt cam uzate!!! 1
fete12345 Reputație: -3 Postat August 23, 2024 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Postat August 23, 2024 Eu știam ca sunt uzate.. dar din recenzi nu ma așteptăm asta sa fie chiar asa.. sinacuma mie rau de când am fost la ea🤢🤮🤮🤮🤮 evitați complet 2
reiand400 Reputație: 3 Postat August 23, 2024 Postat August 23, 2024 De ce n-ați relatat mai devreme? M-am păcălit și eu,cu schiloada asta, astăzi.. atitudine 0, părea deranjată. Confirm cele spuse de colegii mei, mai sus. Ducă-se de unde a venit. 1
fete12345 Reputație: -3 Postat August 23, 2024 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Postat August 23, 2024 Mosu ala Lucian.. o fi vreun pescar de al.ei.. tot o lauda.. dar eu am aprins aripile.. sa nu o mai vad aici.. iti strica ziua.. si dai și banii la o.scheloada de asta.. ferească Dumnezeu. La multi le e frica sa mai spună sau rușine dupa o expeirenta de asta.. de acuma sa fim sinceri sa spunem clar.. cine chiar nu merita.. cum poți promova asa ceva? 2
lucianpbt Reputație: 1505 Postat August 23, 2024 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 23, 2024 Bravo. Fugariti fetele din oras cum ati mai facut-o si apoi va plangeti ca nu aveti la cine merge. 1
sergiu_1981 Reputație: 135 Postat August 23, 2024 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Postat August 23, 2024 Salut. Cum naiba ?! Până acum numai recenzii bune și , dintr-o dată săriți cu recenzii slabe?! Și eu , care voiam să fac o programare!?! 1
lucianpbt Reputație: 1505 Postat August 23, 2024 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 23, 2024 Just now, sergiu_1981 said: Salut. Cum naiba ?! Până acum numai recenzii bune și , dintr-o dată săriți cu recenzii slabe?! Și eu , care voiam să fac o programare!?! Naiba stie. 1
reiand400 Reputație: 3 Postat August 23, 2024 Postat August 23, 2024 Just now, lucianpbt said: Bravo. Fugariti fetele din oras cum ati mai facut-o si apoi va plangeti ca nu aveti la cine merge. Hai frate, asta nu e fata, e lup. 1
reiand400 Reputație: 3 Postat August 23, 2024 Postat August 23, 2024 4 minutes ago, sergiu_1981 said: Salut. Cum naiba ?! Până acum numai recenzii bune și , dintr-o dată săriți cu recenzii slabe?! Și eu , care voiam să fac o programare!?! De banii ăia te duci de 2 ori la betty și pleci cum trebuie 1
sergiu_1981 Reputație: 135 Postat August 23, 2024 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Postat August 23, 2024 Acum 5 minute, lucianpbt a spus: Naiba stie. Dar , are recenzii pozitive și prin alte părți!!! 1
lucianpbt Reputație: 1505 Postat August 23, 2024 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 23, 2024 2 minutes ago, sergiu_1981 said: Dar , are recenzii pozitive și prin alte părți!!! Mai bine nu lua in considerare ce spun eu, nu vezi ca astia ma fac peste si mos, dar sunt mai tanar decat ei :)) 2
fete12345 Reputație: -3 Postat August 23, 2024 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Postat August 23, 2024 Ba eu unul să-mi dai banii și nu pot fwte asa ceva .. @sergiu_1981 nu te du.. ca o sa iti para rau rau... asta Lucian nu știu cei cu el.. o fi peste.. ori no mai văzut pizda.. e complet aiurea.. mai buna o babă. Mai mult nu mai zic Sa facut înțeles. Vreau sa uit aceasta expeirenta.. si sa no mai vad.. 2
reiand400 Reputație: 3 Postat August 23, 2024 Postat August 23, 2024 2 minutes ago, lucianpbt said: Mai bine nu lua in considerare ce spun eu, nu vezi ca astia ma fac peste si mos, dar sunt mai tanar decat ei :)) Care ăștia? Doar o persoană te-a făcut și peste și mos :)) dacă ar fi făcut un mic research si-ar fi dat seama ca nu ești nici una, nici alta. In alta ordine de idei, experiența mea de astăzi a fost una de nota 2. De unde nota 2? Un punct pentru curățenia din locație și 1 punct pentru igiena ei. În rest.. nimic. 1 1
lucianpbt Reputație: 1505 Postat August 23, 2024 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 23, 2024 @Eugenix se pare ca ai avut dreptate in legatura cu carcotasii. 1
fete12345 Reputație: -3 Postat August 23, 2024 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Postat August 23, 2024 @lucianpbtnu am nik cu tine.. dar din cauza recenzii tale.. am fost.. cum poți recomanda asa ceva ? E cu totul în afara... am vazut ca ai mai fost și la altele.. si cum îți place asa ceva? Laso naibi de treaba mai bine nu mai spui 2
lucianpbt Reputație: 1505 Postat August 23, 2024 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 23, 2024 Just now, fete12345 said: @lucianpbtnu am nik cu tine.. dar din cauza recenzii tale.. am fost.. cum poți recomanda asa ceva ? E cu totul în afara... am vazut ca ai mai fost și la altele.. si cum îți place asa ceva? Laso naibi de treaba mai bine nu mai spui Eu cred in felul urmator ce faci tu: Ai fost la ea da, te-ai comportat neadecvat si ai avut o experienta neplacuta ca ai facut-o sa se simta prost. Acum pentru ca iti pare rau ca ai irosit 200 de lei (din cauza ta), faci panarama ca sa creezi o imagine proasta asupra ei ca tu nu mai ai nimic de pierdut. Pai se pare ca ai reusit cu unii, restul sper sa nu puna botul la asa ceva. 1
fete12345 Reputație: -3 Postat August 23, 2024 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Postat August 23, 2024 Tu nu înțelegi ca mia fost rau... ce dracu vorbesc.. Chiar ca ești mos.. dacă fata e pe graba.. ce sa o fac sa se conporte.. ai vazut ca nu sunt singurul.. care a luat teapa . Da esti mort de pizda moșulică de 20.ani.. Nu o poți compara cu Amalia de exemplu.. 2
lucianpbt Reputație: 1505 Postat August 23, 2024 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 23, 2024 Just now, fete12345 said: Tu nu înțelegi ca mia fost rau... ce dracu vorbesc.. Chiar ca ești mos.. dacă fata e pe graba.. ce sa o fac sa se conporte.. ai vazut ca nu sunt singurul.. care a luat teapa . Da esti mort de pizda moșulică de 20.ani.. Nu o poți compara cu Amalia de exemplu.. Cati ani ai? La mine se vede in profil exact cati am. 1
reiand400 Reputație: 3 Postat August 23, 2024 Postat August 23, 2024 2 minutes ago, lucianpbt said: Cati ani ai? La mine se vede in profil exact cati am. Ce relevanta are?:)) o dati din cola-n fanta.. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum