th3_hammer Reputație: 231 Postat Iulie 30, 2024 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 30, 2024 Vizitat ieri,am sunat la 0722416582,mi-a zis 200/400 ora.I-am zis ca vreau sa vin pentru 1-2 finalizări,depinde cum decurge primul număr si am mai întrebat-o dacă poate sa facă deep cu 17-18 cm,i-am zis ca vin in principal pt oral.A zis ca nu e problema,ca a luat si mai mult dar nu face finalizare orală. Am confirmat ca ajung la ea în 15 min. Locatia: 7 - in centru,pe lângă filarmonica,singura în ap,dus cu tot ce trebuie si prosop curat Aspect: 7.5 - bruneta,1.60-1.65,nu slim dar slăbuță,sâni mici,fund maricel Oral nep: 5 - nici urmă de deep,suge doar capul pulii,am încercat un pic să o îndes în ea si s-a retras revoltata spunându-mi ca se îneacă…i-am zis ca am stabilit altceva la telefon…n-a mai zis nimic si a mai stat pe supt așa banal inca vreo 10 minute,fără atenție la coaie. normal protejat- 5- nu pot nota mai mult pt ca după cele 10-15 min de supt a început să răspundă la telefoane…după ce am stat pula dreapta până a vorbit ea la telefon,a pus fesul pe ea,am pus-o capră si am dat așa câteva minute strângând din cur ca să-mi dau drumu mai repede si să plec…între timp ea gemea la mișto si total penibil …în fine scor - 200 un numar gfe - 6 -a devenit super grăbită după 10 minute Concluzie- din partea mea un mare nu,oral penibil,iti face pula draperie …iar la normal slab spre f slab rog pe cineva sa pună linkul de pe publi,sunt pe tel si nu am timp sa il găsesc acum Sa avem baftă colegi! 1 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum