Sari la conținut

Masaj tantric autentic 0724816810

Postări Recomandate

• Oras:Terra
Postat
On 7/31/2024 at 10:40 AM, derwall said:

https://m.olx.ro/d/oferta/masaj-tantric-autentic-IDilC9u.html

Are anunțuri pe olx de mai bine de un an. Din alte relatări aflăm că are tarife ultra mega...ceva de genul de la 500 Lei pe oră în sus...sau ceva de genul asta...este mai veche pe piata. 🤗😋😉

Confim tariful: mi-a trimis un mesaj de prezentare pe watsapp (lung!) despre masajul tantric din care am reținut doar că tariful este 500 leușteni. Trimite pe whatsapp poze precum și video de prezentare. Nu am testat serviciile...

• Like 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Pune și aici mesajul de prezentare, te rog. Cum arată în poze? Și ce fel de video ți-a trimis?

Postat
On 8/2/2024 at 6:37 PM, Matei-Andrei said:

Pune și aici mesajul de prezentare, te rog. Cum arată în poze? Și ce fel de video ți-a trimis?

Nu am păstrat mesajul de prezentare, iar pozele si filmele erau oricum trimise cu setare de 1 seen only...

• Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Salutare! Acesta este mesaju de prezentare pe care l-am primit eu: 

Bună eu sunt Ela și fac masaj tantric erotic.
Masajul tantric este un masaj f erotic și senzual, își propune să îți ducă energia erotică in întreg corpul , și să trăiești plăcere intensă în întreg corpul. Pentru a descoperi tainele controlului erecției și ejaculării vom realiza împreună diverse tehnici tantrice.
Vei fi masat pe întreg trupul tău,  cu palmele, brațele sânii, abdomenul, fesele pulpele, picioarele mele,
Este o experiență  intensa erotic ,caldă,  plina de afecțiune si dulceață feminină. 
Costul este de 500 Ron iar locația este in universitate.

Un amănunt important-nu ofer servicii sexuale.🙏😇😘

Locația este in universitate, lângă cercul militar .

Programul 11-21. Lucrez și în weekend .

Pozele si clipul video erau setate pentru o singura vizionare si mi-au plăcut. Am fost la ea, arata bine, iar apartamentul era vechi dar foarte bine întreținut.  Nu voi mai merge si a doua oară, si nu pot sa o recomand, pentru ca mi s-a parut prea restrictiva. Am mai avut experiențe de masaj tantric in trecut ( ce-i drept nu în România ), și zeițele tantrice așa cum le place unora sa se autointituleze au fost mult mai apropiate și mai permisive.  

Nu pot sa scriu acum un review complet, dar 500 Ron este mult prea mult pentru ce oferă doamna. 

• Mersi 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Revin acum cu câteva comentarii la mesajul scurt pe care l-am scris mai înainte. Cuvântul „Tantra” provine de limba sanscrita si înseamnă de fapt țesătura. Ca majoritatea cuvintelor sanscrite are si un al doi-lea înțeles, si anume o metoda de folosire a minții conștiente pentru extinderea cunoașterii.  La început Tantra nu avea nici o legătură cu sexul, ci era mai mult o practica religioasa in Shivaism, Hinduism, Budism ( școala Vajrayana), precum si in Yoga. S-au scris deja zeci de cărți pe aceasta tema, unele dintre ele chiar foarte interesante...

După cum am înțeles eu, practicile Tantra in viața sexuala înseamnă sa ne înțelegem cat mai mult propria sexualitate, si conexiunile ei cu spiritualitatea, cum ar fi de exemplu relațiile energetice (Yin -  Yonge) dintre bărbat și femeie. Orgasmul încetează a mai fi scopul final a relațiilor intime, iar drumul devine mai important decât destinația. Orgasmul fără ejaculare pentru bărbați si orgasmul in tot corpul pentru femei sunt probabil noțiunile cele mai cunoscute din Tantra sexuala.

O maseuza Tantrica ar trebui sa ajute un bărbat sa înțeleagă mai bine ce simte, prin tehnici de masaj lent, si transfer de energie. Tantra nu impune însă nici un fel de restricții in ceea ce privește orgasmul normal sau chiar sexul. Cu alte cuvinte, dacă un bărbat nu poate ajunge la mult discutatul orgasm fără ejaculare, atunci Tantrica poate să-i ofere o finalizare clasică.

Am avut câteva experiențe de masaj tantric in afara României, si maseuzele au fost afectuoase si nerestrictive. In multe cazuri am simțit interacțiunea energetică, si câteva senzații greu de descris.  Nu am reușit niciodată sa am un orgasm fără ejaculare, si o tantrica Tailandeza foarte amabila mi-a spus că de fapt aceasta se întâmpla la puțini bărbați, și numai după o practica îndelungată. La finalul sesiunii, când a simțit ca nu sunt pa calea spre acel orgasm, mi-a oferit o finalizare normala, spunând ca este mai bine ca acesta să se întâmple acolo, in aura ei energetică,  decât daca mă masturbez singur la hotel.

Din păcate, prima experiență Tantrica pe care am avut-o in România cu Ela a fost departe de cele din Thailanda sau Canada. Nu cred ca am sa mai încerc o a doua experiență cu a maseuza Tantrica in România. Am avut deja experiențe mult mai bune cu maseuze clasice.

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Revin la acest topic cu câteva recomandări pentru cei care vor sa afle mai mult despre Tantra. 
Cărțile despre Tantra in context istoric, filozofic si religios traduse in limba romana sunt rare. Una dinte aceste este:

„Tantra iluminata - Filosofia, istoria si practica”  de  Christopher D. Wallis.

Daca aveți timp merita cel puțin sa o răsfoiți.
Exista mai multe cârti despre sexualitatea tantrica, iar una care a devenit oarecum clasica este:

„Sexualitatea Tantrica. Preliminarii. Alchimia Unei Relații De Cuplu”  scrisa de un autor Indian  numit Nathesvara.

Acesta carte mi-a plăcut in mod deosebit pentru profunzime si autenticitate. 
O carte mai noua fi:

„Tainele Sexului Tantric” de  Diana Richardson.

După părerea mea, acesta carte este mai puțin abstracta, si mai ușor de citit. 

• Like 1
  • Oras:București.
  • Oras:București.
Postat
On 9/28/2024 at 3:18 PM, Michael67 said:

Maestre, doamna asta cati ani are ? Cum arata fizic ? E slaba ? Ce inaltime are ? E frumoasa ?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu as putea sa spun exact cati ani are, cred ca in jur de 35. Este slaba, are in jur de 1.70m inaltime, si in ochii mei este frumoasa. 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...