sorinalexandru Reputație: 464 Postat Iulie 30 Postat Iulie 30 M am întâlnit în seara asta cu titulara topicului Dupa mai multe zile in care am încercat amândoi sa ne sincronizam programul am reușit în seara asta venind la mine acasă.Am zis să încerc și ceva mai highclass să zic așa Aspect : destul de înaltă , silicoane , blondă, piele foarte fină la atingere, fund bunicel per total un 8.5 - 9 ON : eu zic ca dacă vrea poate de 10 dar în seara asta un 9.5 , Deep , atenție și în alte părți , o ia pe toată în gură și pe mai multe ritmuri NP 10 : primul nr am terminat eu destul de repede ca de obicei :)) dar al doilea nr a venit peste in LOT și dai in ea și dai și dai pana am văzut-o la un momendat ca da ochii peste cap și ma strânge de mâini și spre surprinderea mea își dă drumul , îi țineam mâna în gât în timp ce o futeam, îi mai dădeam niște palme pe sâni…mi a spus ca rar i se întâmplă să termine 🥳🥳Apoi am pus pe spate și m am pus peste ea, am pus-o cu picioarele în sus , mâna în gât din nou :))) și dai tare, cu o mână o țineam de sâni și ea gemea se vedea ca îi place și voia mai tare , mama și nu mi venea să mă opresc și mi am dat drumul până la urmă și mă trăgea în ea în momentul ăla …ce să mai, mi a plăcut maxim partea de normal Am mai stat de vorbă amândoi în pat am fumat o tig la bucătărie am condus-o jos și aia a fost Eu unul o recomand dacă vreți o fată puțin mai top 1000 lei pt 1h cu 2 finalizari , mi a spus ca data viitoare o încercăm și pe a 3 pt ca i a plăcut ❤️ Spor 1
delusione Reputație: -291 Postat Iulie 30 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 30 Cum arata la fatza confrate? Face cim? French kiss? Mersi!
sorinalexandru Reputație: 464 Postat Iulie 31 Autor Postat Iulie 31 Acum 3 ore, delusione a spus: Cum arata la fatza confrate? Face cim? French kiss? Mersi! E drăguțică la față , acum câteva zile când mai discutam cu ea zicea ca face CIM dar aseară am terminat ambele numere la normal…iar FK daaaa! Face, și încă cum
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum