sweetkati Reputație: 13856 Postat Martie 25 Telefon: 0799538781 Disponibila Telefon: 0799538781 Disponibila Autor Postat Martie 25 Bună dimineața 🥰 Disponibilă pentru programări 📲💋 1
sweetkati Reputație: 13856 Postat Martie 25 Telefon: 0799538781 Disponibila Telefon: 0799538781 Disponibila Autor Postat Martie 25 1 4
katalynus94 Reputație: 51 Postat Martie 25 Oras:Târgu Jiu Oras:Târgu Jiu Postat Martie 25 Am vizitat fata titulara.. Locația o are pe lângă happy land pe acolo oricum mai exact va poate spunea ea Apartament dragut curat in bolc nou pretabil pentru genul de activitate Ma mie bruneta mi a plăcut.. cretulina asa drăguță.. pisicoasa ,îngrijită ,curata...costumata ,machiata.. La oral se descurca bine. ..cu atenție și destul de adânc raportat la p.. a mea bineînțeles 😁 ... Normal nu am făcut.. Am stat o ora..pe acolo..am băut un suc am discutat una alta. 1 1
doarvizita Reputație: 654 Postat Martie 25 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Martie 25 Acum 6 minute, katalynus94 a spus: Am vizitat fata titulara.. Locația o are pe lângă happy land pe acolo oricum mai exact va poate spunea ea Apartament dragut curat in bolc nou pretabil pentru genul de activitate Ma mie bruneta mi a plăcut.. cretulina asa drăguță.. pisicoasa ,îngrijită ,curata...costumata ,machiata.. La oral se descurca bine. ..cu atenție și destul de adânc raportat la p.. a mea bineînțeles 😁 ... Normal nu am făcut.. Am stat o ora..pe acolo..am băut un suc am discutat una alta. "Normal nu am făcut..." foarte rau , dupa un suc mergea la fix 😇, cum ai fi in locul ei , doar sa o amagesti , sa o exciti si apoi sa o lasi ne fu fu ......nu mai faceti niciodata greseala asta boys 😅 1
sweetkati Reputație: 13856 Postat Martie 25 Telefon: 0799538781 Disponibila Telefon: 0799538781 Disponibila Autor Postat Martie 25 Acum 42 minute, katalynus94 a spus: Am vizitat fata titulara.. Locația o are pe lângă happy land pe acolo oricum mai exact va poate spunea ea Apartament dragut curat in bolc nou pretabil pentru genul de activitate Ma mie bruneta mi a plăcut.. cretulina asa drăguță.. pisicoasa ,îngrijită ,curata...costumata ,machiata.. La oral se descurca bine. ..cu atenție și destul de adânc raportat la p.. a mea bineînțeles 😁 ... Normal nu am făcut.. Am stat o ora..pe acolo..am băut un suc am discutat una alta. Multumeeesc, te pup 😘
sweetkati Reputație: 13856 Postat Martie 26 Telefon: 0799538781 Disponibila Telefon: 0799538781 Disponibila Autor Postat Martie 26 Bună dimineața ☕️ Disponibilă pentru programări 📲💋 Ultimele 2 zile ❤️
Binuu Reputație: 0 Postat Martie 26 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 26 Bună, nu există nicio șansă să prelungești vizita la noi ?
sweetkati Reputație: 13856 Postat Martie 26 Telefon: 0799538781 Disponibila Telefon: 0799538781 Disponibila Autor Postat Martie 26 Acum 1 oră, Binuu a spus: Bună, nu există nicio șansă să prelungești vizita la noi ? Din păcate nu pot, însă o să mai revin 😊 1
sweetkati Reputație: 13856 Postat Martie 26 Telefon: 0799538781 Disponibila Telefon: 0799538781 Disponibila Autor Postat Martie 26 4
Bogdan545 Reputație: 0 Postat Martie 26 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 26 1 oră în urmă, sweetkati a spus: Greu răspunzi la mesaje 🙈
so what Reputație: 1097 Postat Martie 27 Oras:Toată Romania Oras:Toată Romania Postat Martie 27 A trecut mult timp de când nu am mai recenzat vrei fata dupa forum însă fiind la a doua vizita la titulara topicului aceasta merita îndeajuns minimul efort. Și ... nu numai ea . Prima oara ne-am văzut în varianta outcall la un renumit hotel din București , asta toamna iar întâlnirea, întinzându-se pe durata a 2 sau chiar 3h , nu mai știu exact, a fost în top 3 ul meu personal al acestor "operatiuni" outcall , fiind de departe preferatele mele , răsfățul meu. Nu mai insist pe ce a fost atunci , revin la cea de ieri iar diferențele.intre întâlniri țin de orașul întâlnirii, durata. Altfel , am găsit aceeași d-soara frumoasa , cu mult sex-appeal si pregătită sa ofere și sa se ofere total . Programarea am facut-o din timp , în urma cu 2 zile iar respectarea ei s-a produs de ambele părți, fără neînțelegeri. Am rugat-o , dacă e posibil sa ma aștepte intr-o anumita costumație, nu ca fetiș ci doar ca preferință a mea. Evident ca s-a conformat iar primul impact vizual a trezit toate cele din mine. Ne-am îmbrățișat, sărutat și am tăinuit un pic la o apa și o țigare . Dupa o scurta refreșuiala la.baie am trecut la activitatea pt care mi-am rezervat ora din timpul meu. Mă aștepta docila și pregătită la marginea patului și am început cu un preludiu cu sărutări, mângâieri, fk făcut cum trebuie.Tiparul obișnuit dupa , cu oral reciproc în mai multe poziții motivat fiind de imaginea pe care o vedeam în oglinda mare care este pe ușa unui dressing cred și care daca te uiți vezi practic toată desfășurarea actului. Eu oricum nu aveam ochi decât pt minunăția de cur pe care il are în posesie și pe care l-am penetrat dupa un umar-craci în normal , încercând în aceeași poziție. Zic încercând deoarece Gogul meu s-a gândit sa ma facă un pic de ras , alegând sa treacă la.odihna 😞. Asta a dus la un efort suplimentar din partea Dianei care l-a luat la mana , în gura din nou și cu mult FK l-a readus pe trezire continuând în anal pana la.finalizare. Pt asta venisem și ma bucur ca mi-a ieșit. Am trecut cam repede peste partea de oral imsa trebuie sa menționez ca îl face bine rau. I-am adus aminte ca la prima întâlnire, deși ea este adepta slow-ului iar eu prefer hard însă respectând putințele partenerei , deci i-am adus aminte ca atunci a facut un oral destul de hard și mi-a oferit aceeasi placere și acum. O ia pe toată în gura , schimbări de ritm, destul de umed și la îndrumarea mea s-a ocupat și de vecinătăți. La normal se descurca super , de asemenea însă a durat prea puțin pt ca doar penetrarea fundului aveam în cap. Se vede însă că e futacioasa tare și mai mult mi-e confirmata de futaiul de la prima întâlnire. Deci , prin urmare o întâlnire super reușită din punctul meu de vedere și pe care cu siguranță o voi repeta dar sa vedem dacă la Craiova sau outcall... Și acum și notarea dacă v-ati plictisit de textul meu și vreți doar un rezumat : -Contact : whatsapp -Locație: lângă Happy Land(ce-o fi ala) , îți dai ea detaliile fără probleme, garsoniera ok , cu baie cu ce trebuie , pat perfect pt futai -Aspect : Fata 10(e frumoasa) , sâni 7( aici e o problema , e și ea complexata de asta , are în plan implanturi dar am notat pt voi , eu chiar nu avut nici o problema),păsă 10( curată, epilata ) fund 10 , 10+, 10+++ , ZECE , X. - deci v-ați dat seama. Îngrijită, cremuita, parfum discret , mani-pedi , nu ai ce obiecta ON - 10 , NP - nu știu ce sa notez ca a fost scurt dar sigur e de maxim , AP 10++ , întra cu lubrifiant dar nu comentează, nici la poziție , am dat bine , mi-a plăcut maxim GFE 10 Igiena 10 Cadou conform listei de preturi afisata :400 +100 extra Ap Nah , gata , cred ca am spus tot.... :))) O recomand 1000% , trebuie avuta măcar o data în palmaresul fiecăruia zic eu. Numai bine va doresc!! Te pup @sweetkati 4 1
sweetkati Reputație: 13856 Postat Martie 27 Telefon: 0799538781 Disponibila Telefon: 0799538781 Disponibila Autor Postat Martie 27 Acum 40 minute, so what a spus: A trecut mult timp de când nu am mai recenzat vrei fata dupa forum însă fiind la a doua vizita la titulara topicului aceasta merita îndeajuns minimul efort. Și ... nu numai ea . Prima oara ne-am văzut în varianta outcall la un renumit hotel din București , asta toamna iar întâlnirea, întinzându-se pe durata a 2 sau chiar 3h , nu mai știu exact, a fost în top 3 ul meu personal al acestor "operatiuni" outcall , fiind de departe preferatele mele , răsfățul meu. Nu mai insist pe ce a fost atunci , revin la cea de ieri iar diferențele.intre întâlniri țin de orașul întâlnirii, durata. Altfel , am găsit aceeași d-soara frumoasa , cu mult sex-appeal si pregătită sa ofere și sa se ofere total . Programarea am facut-o din timp , în urma cu 2 zile iar respectarea ei s-a produs de ambele părți, fără neînțelegeri. Am rugat-o , dacă e posibil sa ma aștepte intr-o anumita costumație, nu ca fetiș ci doar ca preferință a mea. Evident ca s-a conformat iar primul impact vizual a trezit toate cele din mine. Ne-am îmbrățișat, sărutat și am tăinuit un pic la o apa și o țigare . Dupa o scurta refreșuiala la.baie am trecut la activitatea pt care mi-am rezervat ora din timpul meu. Mă aștepta docila și pregătită la marginea patului și am început cu un preludiu cu sărutări, mângâieri, fk făcut cum trebuie.Tiparul obișnuit dupa , cu oral reciproc în mai multe poziții motivat fiind de imaginea pe care o vedeam în oglinda mare care este pe ușa unui dressing cred și care daca te uiți vezi practic toată desfășurarea actului. Eu oricum nu aveam ochi decât pt minunăția de cur pe care il are în posesie și pe care l-am penetrat dupa un umar-craci în normal , încercând în aceeași poziție. Zic încercând deoarece Gogul meu s-a gândit sa ma facă un pic de ras , alegând sa treacă la.odihna 😞. Asta a dus la un efort suplimentar din partea Dianei care l-a luat la mana , în gura din nou și cu mult FK l-a readus pe trezire continuând în anal pana la.finalizare. Pt asta venisem și ma bucur ca mi-a ieșit. Am trecut cam repede peste partea de oral imsa trebuie sa menționez ca îl face bine rau. I-am adus aminte ca la prima întâlnire, deși ea este adepta slow-ului iar eu prefer hard însă respectând putințele partenerei , deci i-am adus aminte ca atunci a facut un oral destul de hard și mi-a oferit aceeasi placere și acum. O ia pe toată în gura , schimbări de ritm, destul de umed și la îndrumarea mea s-a ocupat și de vecinătăți. La normal se descurca super , de asemenea însă a durat prea puțin pt ca doar penetrarea fundului aveam în cap. Se vede însă că e futacioasa tare și mai mult mi-e confirmata de futaiul de la prima întâlnire. Deci , prin urmare o întâlnire super reușită din punctul meu de vedere și pe care cu siguranță o voi repeta dar sa vedem dacă la Craiova sau outcall... Și acum și notarea dacă v-ati plictisit de textul meu și vreți doar un rezumat : -Contact : whatsapp -Locație: lângă Happy Land(ce-o fi ala) , îți dai ea detaliile fără probleme, garsoniera ok , cu baie cu ce trebuie , pat perfect pt futai -Aspect : Fata 10(e frumoasa) , sâni 7( aici e o problema , e și ea complexata de asta , are în plan implanturi dar am notat pt voi , eu chiar nu avut nici o problema),păsă 10( curată, epilata ) fund 10 , 10+, 10+++ , ZECE , X. - deci v-ați dat seama. Îngrijită, cremuita, parfum discret , mani-pedi , nu ai ce obiecta ON - 10 , NP - nu știu ce sa notez ca a fost scurt dar sigur e de maxim , AP 10++ , întra cu lubrifiant dar nu comentează, nici la poziție , am dat bine , mi-a plăcut maxim GFE 10 Igiena 10 Cadou conform listei de preturi afisata :400 +100 extra Ap Nah , gata , cred ca am spus tot.... :))) O recomand 1000% , trebuie avuta măcar o data în palmaresul fiecăruia zic eu. Numai bine va doresc!! Te pup @sweetkati Multumeeesc, te pup 😘
sweetkati Reputație: 13856 Postat Martie 27 Telefon: 0799538781 Disponibila Telefon: 0799538781 Disponibila Autor Postat Martie 27 Bună dimineața 🥰 Pentru astăzi mai am câteva disponibilități 📲💋 Ultima zi ❤️
sweetkati Reputație: 13856 Postat Martie 27 Telefon: 0799538781 Disponibila Telefon: 0799538781 Disponibila Autor Postat Martie 27 1 4
sweetkati Reputație: 13856 Postat Martie 27 Telefon: 0799538781 Disponibila Telefon: 0799538781 Disponibila Autor Postat Martie 27 ❤️
DoarEuFS Reputație: 14 Postat Martie 28 Oras:Dolj Oras:Dolj Postat Martie 28 Ziua buna tuturor, indefernt de ora la care cititi forumul. Avand in vedere ca urmaresc forumul de ceva vreme si am in total 5 vizite la KATI am zis ca ar fi cazul sa las si eu o recenzie. Programarea ultimei vizite a fost facuta cu mesaj pe WhatsApp de miercuri pentru a doua zi urmand sa revin eu cu confirmarea a doua zi si din motive tehnice la munca am revenit cu mesaj ca nu mai pot ajunge la ora stabilita si am reprogramat vizita pe seara la ultima ora. Cu 10 minute inanite de ora stabilita i-am dat mesaj ca am ajuns si am asteptat in masina confirmarea ca pot urca. imediat ajung sus unde KATI ma asteapta zambitoare imbracata lejer cu o pereche de panatloi scurti si un top/sutien negru ii las pe masuta o cutie de bombonele+2 doze de suc pentru pauza de suc si tigare, stam putin de vorba schimbam cateva cuvinte. dupa ma dezbrac intru scurt la dus, si revin in pat incep cu sarutari pe corp de la picioare ii zic sa isi dea jos sutienul opresc putin la sani sa ii sarut continui pe gat putin Fk cobor iar pe gat la sani ii sarut si mangai pe amandoi dupa isi da jos chiloti si incep sa ii fac oral lent si cu atentie depun efort si implicare pentru ca si ea da semne ca ii place si geme dupa seria de limbi intensive ma intind eu pe spate si trece ea la treaba cu un super oral de a trebuit sa o opresc din supt ca nu mai puteam rezista ii zic sa opreasca si sa puna prezervativul sa trecem la normal am trecut in pozitia umeri-craci unde nu am rezistat mai mult cateva minute pana am terminat. apoi am mers la bucuatrie la pauza de suc si discuti in timp ce si-a aprins o tigara. Si cam asta ar fi rezumatul vizitei am lasat banuti, imbarcat si plecat. Ca sa simplific treaba cu notele dau 10, 10 si 10, locatia este ok, patul foarte bun, centrala propie si poti folosi dusul fara grija apei calde, ai locuri de parcare, plus ca pe mine personal ma si avantajaza locuind foarte aproape. Iar gazda pentru mine este exact ca in descriere top pe partea de GFE, cu accent pe igiena( fiind impecabila), pasionala, prietenoasa, motiv pentru care eu am sa o vizitez de cate ori o sa mai revina in Craiova sau cine stie poate poate si prin alte orase daca ocazia se iveste. Ganduri bune tuturor si fete si mai bune. Te pup KATI. 2 1
DonJuan05 Reputație: 81 Postat Martie 28 Oras:Madrid Oras:Madrid Postat Martie 28 Acum 5 ore, DoarEuFS a spus: Ziua buna tuturor, indefernt de ora la care cititi forumul. Avand in vedere ca urmaresc forumul de ceva vreme si am in total 5 vizite la KATI am zis ca ar fi cazul sa las si eu o recenzie. Programarea ultimei vizite a fost facuta cu mesaj pe WhatsApp de miercuri pentru a doua zi urmand sa revin eu cu confirmarea a doua zi si din motive tehnice la munca am revenit cu mesaj ca nu mai pot ajunge la ora stabilita si am reprogramat vizita pe seara la ultima ora. Cu 10 minute inanite de ora stabilita i-am dat mesaj ca am ajuns si am asteptat in masina confirmarea ca pot urca. imediat ajung sus unde KATI ma asteapta zambitoare imbracata lejer cu o pereche de panatloi scurti si un top/sutien negru ii las pe masuta o cutie de bombonele+2 doze de suc pentru pauza de suc si tigare, stam putin de vorba schimbam cateva cuvinte. dupa ma dezbrac intru scurt la dus, si revin in pat incep cu sarutari pe corp de la picioare ii zic sa isi dea jos sutienul opresc putin la sani sa ii sarut continui pe gat putin Fk cobor iar pe gat la sani ii sarut si mangai pe amandoi dupa isi da jos chiloti si incep sa ii fac oral lent si cu atentie depun efort si implicare pentru ca si ea da semne ca ii place si geme dupa seria de limbi intensive ma intind eu pe spate si trece ea la treaba cu un super oral de a trebuit sa o opresc din supt ca nu mai puteam rezista ii zic sa opreasca si sa puna prezervativul sa trecem la normal am trecut in pozitia umeri-craci unde nu am rezistat mai mult cateva minute pana am terminat. apoi am mers la bucuatrie la pauza de suc si discuti in timp ce si-a aprins o tigara. Si cam asta ar fi rezumatul vizitei am lasat banuti, imbarcat si plecat. Ca sa simplific treaba cu notele dau 10, 10 si 10, locatia este ok, patul foarte bun, centrala propie si poti folosi dusul fara grija apei calde, ai locuri de parcare, plus ca pe mine personal ma si avantajaza locuind foarte aproape. Iar gazda pentru mine este exact ca in descriere top pe partea de GFE, cu accent pe igiena( fiind impecabila), pasionala, prietenoasa, motiv pentru care eu am sa o vizitez de cate ori o sa mai revina in Craiova sau cine stie poate poate si prin alte orase daca ocazia se iveste. Ganduri bune tuturor si fete si mai bune. Te pup KATI. Ai așteptat momentul când a plecat să ne spui abia acm,,DoarTu... "😁😁
sweetkati Reputație: 13856 Postat Martie 28 Telefon: 0799538781 Disponibila Telefon: 0799538781 Disponibila Autor Postat Martie 28 Acum 10 ore, DoarEuFS a spus: Ziua buna tuturor, indefernt de ora la care cititi forumul. Avand in vedere ca urmaresc forumul de ceva vreme si am in total 5 vizite la KATI am zis ca ar fi cazul sa las si eu o recenzie. Programarea ultimei vizite a fost facuta cu mesaj pe WhatsApp de miercuri pentru a doua zi urmand sa revin eu cu confirmarea a doua zi si din motive tehnice la munca am revenit cu mesaj ca nu mai pot ajunge la ora stabilita si am reprogramat vizita pe seara la ultima ora. Cu 10 minute inanite de ora stabilita i-am dat mesaj ca am ajuns si am asteptat in masina confirmarea ca pot urca. imediat ajung sus unde KATI ma asteapta zambitoare imbracata lejer cu o pereche de panatloi scurti si un top/sutien negru ii las pe masuta o cutie de bombonele+2 doze de suc pentru pauza de suc si tigare, stam putin de vorba schimbam cateva cuvinte. dupa ma dezbrac intru scurt la dus, si revin in pat incep cu sarutari pe corp de la picioare ii zic sa isi dea jos sutienul opresc putin la sani sa ii sarut continui pe gat putin Fk cobor iar pe gat la sani ii sarut si mangai pe amandoi dupa isi da jos chiloti si incep sa ii fac oral lent si cu atentie depun efort si implicare pentru ca si ea da semne ca ii place si geme dupa seria de limbi intensive ma intind eu pe spate si trece ea la treaba cu un super oral de a trebuit sa o opresc din supt ca nu mai puteam rezista ii zic sa opreasca si sa puna prezervativul sa trecem la normal am trecut in pozitia umeri-craci unde nu am rezistat mai mult cateva minute pana am terminat. apoi am mers la bucuatrie la pauza de suc si discuti in timp ce si-a aprins o tigara. Si cam asta ar fi rezumatul vizitei am lasat banuti, imbarcat si plecat. Ca sa simplific treaba cu notele dau 10, 10 si 10, locatia este ok, patul foarte bun, centrala propie si poti folosi dusul fara grija apei calde, ai locuri de parcare, plus ca pe mine personal ma si avantajaza locuind foarte aproape. Iar gazda pentru mine este exact ca in descriere top pe partea de GFE, cu accent pe igiena( fiind impecabila), pasionala, prietenoasa, motiv pentru care eu am sa o vizitez de cate ori o sa mai revina in Craiova sau cine stie poate poate si prin alte orase daca ocazia se iveste. Ganduri bune tuturor si fete si mai bune. Te pup KATI. Multumeeesc, te pup 😘
Kremek1 Reputație: 150 Postat Martie 30 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 30 Am prin o vizită la frumoasa Kati, însă din lipsă de timp, abia acum las și recenzia. Asta având în vedere că a promis că va reveni în umila noastră urbe. Modalitatea de contact o cunoașteți, confirmare cu o oră înainte de ora programată. Am ajuns la locație și după ce i-am scris că am ajuns, am așteptat acceptul pentru a urca. Bloc nou, garsonieră curată, deși în bloc încă se mai lucrează și este ceva mizerie pe holuri și scări. M-a așteptat în ținuta în care i-am cerut, frumușică, brunetă, înaltă, ochi albaștri, ten bronzat, igienă impecabilă. Facem cunoștință, ne pupăm, purtăm o scurtă discuție de acomodare și trec la duș, pentru un refresh, după care revin în dormitor. Din păcate, așa cum spunea și alți forumiști, sânii sunt singurul său minus, și așa crede că crede și Kati, deoarece eu nici nu i-am văzut, deoarece i-a ascuns în sutien. Acțiunea începe desigur cu oralul, la marginea patului, eu în picioare, în fața oglinzii. Un oral bun spre foarte bună, și nu de puține ori au fost momentele în care credeam că mă va dovedi, însă am rezistat eroic schimbărilor de ritm, limbii jucăușe și momentelor de deep, cu atenție și la ouă, însă doar dacă o rugam să coboare și acolo. Dacă ar reuși să facă un deep susținut, atunci oralul ar pute fi de 10 și pentru mine. Mă întind apoi pe pat, unde continuăm același oral pasional, executat cu simț de răspundere. Deși aș vi dorit să mai am parte de ceva oral, am rugat-o să vină deasupra, pentru a nu rata și căldura piersicuței. Am avut parte de un LOT cum rar am întâlnit în ultima vreme. Am luat-o apoi pe la spate, întinși cu fața la oglindă, pentru a nu rata niciun moment după care, la recomandarea ei, am trecut la capră, unde ținând-o de tocuri, co ochii ba la curul super sexy ba la oglindă, mi-a oferit un film porno pe care nu îl voi uita prea curând. În această poziție am avut parte de finalizare, mers la baie, luat rămas bun și plecat cu regret că nu mai rămâne o vreme la noi, însă cu speranța că ne vom revedea. 2 1
sweetkati Reputație: 13856 Postat Martie 30 Telefon: 0799538781 Disponibila Telefon: 0799538781 Disponibila Autor Postat Martie 30 Acum 13 minute, Kremek1 a spus: Am prin o vizită la frumoasa Kati, însă din lipsă de timp, abia acum las și recenzia. Asta având în vedere că a promis că va reveni în umila noastră urbe. Modalitatea de contact o cunoașteți, confirmare cu o oră înainte de ora programată. Am ajuns la locație și după ce i-am scris că am ajuns, am așteptat acceptul pentru a urca. Bloc nou, garsonieră curată, deși în bloc încă se mai lucrează și este ceva mizerie pe holuri și scări. M-a așteptat în ținuta în care i-am cerut, frumușică, brunetă, înaltă, ochi albaștri, ten bronzat, igienă impecabilă. Facem cunoștință, ne pupăm, purtăm o scurtă discuție de acomodare și trec la duș, pentru un refresh, după care revin în dormitor. Din păcate, așa cum spunea și alți forumiști, sânii sunt singurul său minus, și așa crede că crede și Kati, deoarece eu nici nu i-am văzut, deoarece i-a ascuns în sutien. Acțiunea începe desigur cu oralul, la marginea patului, eu în picioare, în fața oglinzii. Un oral bun spre foarte bună, și nu de puține ori au fost momentele în care credeam că mă va dovedi, însă am rezistat eroic schimbărilor de ritm, limbii jucăușe și momentelor de deep, cu atenție și la ouă, însă doar dacă o rugam să coboare și acolo. Dacă ar reuși să facă un deep susținut, atunci oralul ar pute fi de 10 și pentru mine. Mă întind apoi pe pat, unde continuăm același oral pasional, executat cu simț de răspundere. Deși aș vi dorit să mai am parte de ceva oral, am rugat-o să vină deasupra, pentru a nu rata și căldura piersicuței. Am avut parte de un LOT cum rar am întâlnit în ultima vreme. Am luat-o apoi pe la spate, întinși cu fața la oglindă, pentru a nu rata niciun moment după care, la recomandarea ei, am trecut la capră, unde ținând-o de tocuri, co ochii ba la curul super sexy ba la oglindă, mi-a oferit un film porno pe care nu îl voi uita prea curând. În această poziție am avut parte de finalizare, mers la baie, luat rămas bun și plecat cu regret că nu mai rămâne o vreme la noi, însă cu speranța că ne vom revedea. Multumeeesc, partea cu sutienul eu rămân cu el pe mine și consider ca face parte din latura de GFE și nu știu cum sunteți obișnuiți la Craiova să vă aștepte fetele deja dezbrăcate însă eu sunt pe modul de a vă lăsa pe voi să faceți acest lucru, te pup 😘 1
deepfake12 Reputație: 348 Postat Martie 30 Oras:Mai mult pe aici Oras:Mai mult pe aici Postat Martie 30 Acum 1 oră, sweetkati a spus: Multumeeesc, partea cu sutienul eu rămân cu el pe mine și consider ca face parte din latura de GFE și nu știu cum sunteți obișnuiți la Craiova să vă aștepte fetele deja dezbrăcate însă eu sunt pe modul de a vă lăsa pe voi să faceți acest lucru, te pup 😘 Sa stii ca mie mi-a placut sa ma joc cu sanii tai! 😋😋 Pacat ca de data asta am ratat vizita la tine. Ma straduiesc ma mult data viitoare ca sa nu o mai ratez! 😍😍 1
sweetkati Reputație: 13856 Postat Iulie 17 Telefon: 0799538781 Disponibila Telefon: 0799538781 Disponibila Autor Postat Iulie 17 Hei Incepand de duminica sunt disponibilă la voi pentru câteva zile 🫶🏼 Programarile se fac doar pe whatsapp (specificați orașul să nu le încurcăm 🤭) Vă pup 💋 3
rokoko Reputație: 26 Postat Iulie 17 Postat Iulie 17 Te pup si te astept cu mare drag sa ne revedem la Craiova!!!😘 1
sweetkati Reputație: 13856 Postat Iulie 18 Telefon: 0799538781 Disponibila Telefon: 0799538781 Disponibila Autor Postat Iulie 18 Dacă tot am luat țeapă cu chiria de la Timișoara vă anunț ca o să fiu disponibilă de mâine 🤭😘
sweetkati Reputație: 13856 Postat Iulie 19 Telefon: 0799538781 Disponibila Telefon: 0799538781 Disponibila Autor Postat Iulie 19 Bună dimineața 🫶🏼 Disponibila pentru programări 📲💋
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum