Mara1996 Reputație: 96 Postat August 1 Telefon: 0729799174 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0729799174 Oras:Constanta Disponibila Postat August 1 Bună 🤪 Numele meu este Mara, am 24 de ani, 1,67, 64 kg, sunt o fire apetisantă, dulce și cu forme generoase! Nu sunt pentru domnii care preferă fetele skinny s au slim, nu mă încadrez în acel gen! Sunt deschisa sa învăț câte ceva de la voi, orice sfat este binevenit oricând. Pun mare accent pe igienă și bun simț și sper sa primesc același lucru de la voi! Serviciile mele sunt următoarele: 💫Preludiu (mângâieri, atingeri, săruturi corporale) 💫Oral în funcție de igienă 💫Normal doar protejat 💫Sex între sâni 💫69 💫masaj de relaxare 💫fantezii în limita bunului simț ❗️Nu prestez Anal, CIM, COB,COF Preturile sunt: 150 finalizarea (20 minute) 300 ora (1/2 finalizari s au 1 finalizare+masaj) ❌️Programările se fac pe Whatsapp!! ❌️Nu răspund la numere private ❌️Am dreptul de a alege persoanele cu care vreau să colaborez 2 1
Membru Premium rechinu00 Reputație: 15767 Postat August 1 Oras:Galati Oras:Galati Membru Premium Postat August 1 Acum 32 minute, Mara1996 a spus: Serviciile mele sunt următoarele: 💫Oral în funcție de igienă 💫Normal doar protejat Welcome la Galati pisi O intrebare , dupa ce am citit si serviciile , de ce ai postat la Sectiunea de Masaj Erotic ? 2
L1viu Reputație: 675 Postat August 2 Oras:Galati Oras:Galati Postat August 2 Pare interesanta domnișoara deși personal cele 20 minute mi se par puțin cam pe "graba"... în rest ce am citit, doar recenzii bune . 1
Mara1996 Reputație: 96 Postat August 3 Telefon: 0729799174 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0729799174 Oras:Constanta Disponibila Autor Postat August 3 🛑🛑🛑🛑Indisponibilă🛑🛑🛑🛑
L1viu Reputație: 675 Postat August 3 Oras:Galati Oras:Galati Postat August 3 Acum 6 ore, Mara1996 a spus: 🛑🛑🛑🛑Indisponibilă🛑🛑🛑🛑 O sa ne fie dor de tine 😁😉🫣 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum