Sari la conținut

Andreea - 0724481562


Postări Recomandate

Reputație: 750

@Iepurashul /''tocilarul'' Ne lamuresti si pe noi, te rugam, ce ''legatura'' este intre Andreea si Yvonne de aici , pe care le promovezi pe ambele forumuri in tandem?

Dau share location fix aceeasi locatie si meniul/preturile sunt actualizate la fel (mai putin analul)? 🧐

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 2 ore, black a spus:

@Iepurashul /''tocilarul'' Ne lamuresti si pe noi, te rugam, ce ''legatura'' este intre Andreea si Yvonne de aici , pe care le promovezi pe ambele forumuri in tandem?

Dau share location fix aceeasi locatie si meniul/preturile sunt actualizate la fel (mai putin analul)? 🧐

Nici una, sunt locatii DIFERITE! Una este spre Ateneu si alta e spre piata Iosif Sava

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 13 ore, MihaiEnat a spus:

Sa ne zica iepurasu daca el a simtit om in casa cand o futea pe femeie

Era masina de spalat in functiune si facea galagie, nu am auzit nimic si oricum daca era sa fie ceva, ii bateam pe amandoi :)
Acum sa fim seriosi,  voua va pasa daca este si pestele in casa sau nu? Majoritatea au o alta camera unde dosesc banii si acolo nu stii niciodata daca este sau nu guvidul, asa ca este un risc asumat si daca e sa fie ceva, o gaura de 300-400 lei nu e mare branza.
Am iesit cu unele si am cheltuit mii de lei si nu le-am f.. tut.. ce m-ar deranja daca un  ciortan tace mâlc în alta camera?

Link spre comentariu

Am fost la Andreea de doua ori.

In mare experiența OK.

Locatiile se tot schimba, insa au fost decente ambele. Totusi niște prosoape nu ar strica.

Am mers pt ON si AP insa nu am mai apucat si am terminat la NP, iar nr 2 la ON cu CIM, pe care il face foarte finut si deep.

Este destul de deschisă, si friendly, poate putin awkward din cand in cand. Ofera si FK. 

O sa revin cand mai am timp.

Cadou: 500 pt ON, NP si AP

 

 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall

RECENZIE:
Locatie: N/A (Una din intalniri a fost pe outcall)
Aspect: 9 (gagica simpatica, genul pustoaicei "nerdy in a sexy way" undeva la 1.74 cm, ochi caprui, sani mici, slim, fund rotund, carne tare, cateva tatuaje, piele alba ca varul)
Oral: 10 (neprotejat, foarte bun, cu atentie la motocei, deep, fara gag reflex, umed placut, facefuck, cim, swallow, deci premium)
Normal: 9.2 (protejat, geme placut, foarte stramta, nu oboseste, se implica/propune pozitii, sex misto autentic, nimic fake)
Gfe: 10 (se implica maxim, participa bine, te imbratiseaza, FK din belsug intens, de vis)
Atitudine: 10 (deschisa la discutii, putin aiurita, ok)
Igiena: 10 (nimic suspect, a facut dus in prezenta mea)
Halat: N/A (am incercat mai multe combinatii)

Naratiunea:
Va salut,
In urma cu cateva saptamani am zis sa o cunosc pe Andreea, m-au atras pozele, Andreea chiar arata mult mai bine in realitate, in costumul Evei zic :D .
Convorbirea a fost pe whatsapp, 400 ora, 300 tragerea, anal extra 100, 600 pe outcall + taxi fee. Am avut pana acum mai multe intalniri cu gagicuta, a fost mereu foarte bine, varianta cea mai memorabila a fost outcall cateva ore :D . Nu ai cum sa te saturi de ea, cel putin in cazul meu am futut cu pofta maxima.
Despre Andreea, am inteles ca este fumatoare dar fumeaza mai rar, se vede ca face sport/sala, sta bine carnea pe ea, tinerica. Mie personal mi-a placut maxim de ea, mai ales in asternut, ce fel se fute si ii place sexul, ce fel traieste momentul si vrea sa te/se termine :D . Duce mult in pat, ore bune, adica incepeam eu sa ma plang ca nu mai duc mai mult de cateva ore, sex intens fara retineri sau timeouts. Fara sa ii zic eu, a simtit cumva ca vreau sa ma termin in gurita ei dulce, si am beneficiat si de cim cu swallow, si de throatpie pe durata intalnirilor, fara nicio retinere. Oralul a fost cu mult peste asteptari, fara graba, facefuck, DT peste DT, fara gag reflex, duce mult, ii place ce face, sa te satisfaca deplin. La normal mai multe pozitii, foarte greu am rezistat, este foarte stramta, energica, ii place sa experimenteze pozitii, am facut vraieste camera. Cumva a fost chimie intre noi, ne-am futut in draci cu orele, si cred ca mai duce lejer. Ca observatie, Andreea are sex drive destul de ridicat, e bine sa fiti in forma maxima cand aterizati in pat cu ea. 
Din ce am mai discutat noi in pauze, are ceva in cap, am vorbit despre chestii interesante.
Overall a fost ff bine. 
De revenit ? Da
Spor!
  
Notite)
1)Nu am auzit telefonul pe durata actiunii
2)Accepta 68, cunni
3)Atutidine semi-profi, mai mult in genul SD

  • Like 20
  • Mersi 1
  • Minus 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 25178
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut

 Am ajuns si eu la Andreea. Pe scurt e genul de escorta care se fute cu pasiune si nu ai cum sa nu pleci satisfacut de la ea. Spune ca e incepatoare in domeniu dar are servicii foarte bune si complete.

Andreea: 8.5 (8 la fata, 9 la corp) Are in jur de 25 de ani, la corp e inalta, arata bine, tonifiata, se simt misto muschii pe fund, sanii medii si frumosi, pielea in schimb nu e fina si se vad cam inestetic firele de par crescute sub piele in zona intima. Ar trebui sa faca o epilare definitiva.

Atitudine: 9 Usor de conversat cu ea. E o fata interesanta inclinata spre intalniri de genul GFE. 

ON: 9.5 Soft, umed, deep complet din cand in cand, fara gag reflex insa nu mi s-a parut sa aiba anduranta si nu poate sa faca deepthroat repetitiv.

NP: 9.5 Pasionala, implicata, foarte senzuala in LOT. Gemete, priviri in ochi si FK din belsug. Mi-a placut cum se fute. In LOT are un stil aparte.

AP: 10 Foarte stramta. Are anduranta destul de mare in sensul ca am facut anal destul de mult insa a fost ceva soft si pe modul love. Exact pe gustul meu.

Cadoul a fost 400 de lei ora + 100 pentru anal.

O zi faina!

 

  • Like 12
  • Trist 1

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

Link spre comentariu
Reputație: 1479

Salut!

Am ajuns și eu la Andreea. După ce am avut unele rezerve legate de NN, am decis să o întâlnesc personal pentru a vedea cum stau lucrurile.

### Programare

Foarte simplu, a răspuns rapid pe WhatsApp și am stabilit ziua și ora întâlnirii. Mi-a răspuns clar la toate întrebările și a confirmat întâlnirea fără probleme.

### Locație

Locația s-a tot schimbat (am fost în două locuri diferite). Am găsit un apartament curat, dar la baie am avut doar un gel de duș și niciun produs pentru igienă bucală. Prosopul primit era ud. Acțiunea s-a desfășurat pe o canapea extensibilă prima oară.

### Andreea

M-a întâmpinat mereu îmbrăcată casual. Are aproximativ 175 cm, este șatenă cu ochi caprui. La corp este slim, bine proporționată, abdomenul este plat, sânii sunt mici și fundul este destul de bombat și ferm. Pielea ei este albă, nu este bronzată, dar am avut impresia că nu era proaspăt epilată, pielea pe picioare nefiind foarte fină. La față este drăguță și mi s-a părut că seamănă cu Annemona de la Top.

Am discutat despre serviciile pe care le oferă și am întrebat dacă practică și NN. Mi-a spus că oferă NN doar anumitor clienți fideli pe care îi consideră de încredere. Am apreciat deschiderea ei în discuție și calmul cu care a abordat subiectul. Din cauza acestei atitudini, am decis să rămân și am fost mulțumit de experiență.

### Acțiune

După ce am ieșit de la duș, mă aștepta stând pe canapea. Am început cu FK, foarte bun, cu tentă de DFK, timp în care i-am dat jos hainele. Apoi, m-am așezat eu pe canapea și ea, în genunchi, a început un ON excelent, cu presiune bună, lins bilele și DT complet fără reflex faringian. M-a lăsat să o țin de cap în timp ce avea 🍆 în gât, rezistând cam 5-7 secunde, poate chiar mai mult. M-am ridicat în picioare și am alternat cu throatfuck, în care o țineam cu 🍆 în gât câteva secunde sau o lăsam pe ea să presteze singură.

Am trecut la NP, am lăsat-o să vină în LOT, a fost ok, dar nu era suficient de udă și nu a folosit lubrifiant. După câteva minute, frecarea prea mare a făcut ca 🍆 să se mai blegească. Am revenit la ON, și, în cele din urmă, mi-am recăpătat erecția. Am continuat cu facefuck/throatfuck în diferite poziții, ea propunând să stea cu capul în jos la marginea patului. Am încercat și NP cu ea în poziția caprită la marginea canapelei, dar fiind foarte strâmtă și fără lubrifiant (nu mai avea), nu am reușit să continui prea mult și părea că nici pentru ea nu este confortabil. Am revenit la ON, și, fiind cam obosită, am continuat cu un facefuck mai ușor, cu mine în picioare, și am ajutat-o cu un handjob, finalizând cu un throatpie.

În a doua vizită, am petrecut mai mult timp la NP, unde are o anduranță foarte bună și oferă o experiență GFE excelentă din punctul meu de vedere. Din păcate, nu am reușit să finalizez, au fost aproximativ 45-50 de minute de sex intens care m-au epuizat complet.

### Concluzie

Am avut două vizite plăcute, apreciind foarte mult prestația ei la ON. Pare că îi place și ei să ofere acest serviciu. La NP, este destul de strâmtă și pare să trăiască intens fiecare moment, geme, dă ochii peste cap, te strânge în brațe și inițiază FK. Are o atitudine plăcută, este relaxată și jovială, chiar dacă uneori pare puțin aiurită, dar îmi place acest aspect la ea. Singurele probleme au fost legate de organizare, lipsa apei de gură și a prosoapelor.

### Halat

400 de tigri - o oră

  • Like 6
  • Mersi 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Reputație: 4499
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
Acum 11 minute, JeanVal a spus:

Singurele probleme au fost legate de organizare, lipsa apei de gură și a prosoapelor.

Și cum ai procedat în cazul ăsta dacă nu a avut prosoape ? Te-ai uscat de la soare ?🤷‍♂️

  • Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 1479
3 minutes ago, armando77 said:

Și cum ai procedat în cazul ăsta dacă nu a avut prosoape ? Te-ai uscat de la soare ?🤷‍♂️

La prima vizită, mi-a dat un prosop ud, cu care m-am descurcat cum am putut. La a doua vizită, am venit direct de acasă, fiind proaspăt dușat, așa că am trecut direct la acțiune. La plecare, m-am șters cu hârtie igienică, dar am plecat tot umed.

  • Haha 1
  • Trist 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
Acum 41 minute, JeanVal a spus:

Am discutat despre serviciile pe care le oferă și am întrebat dacă practică și NN. Mi-a spus că oferă NN doar anumitor clienți fideli pe care îi consideră de încredere

Multumesc pentru confirmare colegule, dacă eram in dubii dacă sa mai revin sau nu acum e clar pentru mine.

@albdom82 mulțumit de reputatia domnișoarei? 

  • Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 4499
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
Acum 12 minute, JeanVal a spus:

La prima vizită, mi-a dat un prosop ud, cu care m-am descurcat cum am putut. La a doua vizită, am venit direct de acasă, fiind proaspăt dușat, așa că am trecut direct la acțiune. La plecare, m-am șters cu hârtie igienică, dar am plecat tot umed.

Dacă ai fost de 2 ori înseamnă că  arată bine și prestează super tipa , dar condițiile sanitare lasă de dorit și nu e de joacă cu aceste lucruri . Mai bine stai ud și pleci tot așa decât să te ștergi cu unul ud sau hârtie . Hai că nu mai zic nimic că fac offtopic iar .

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
Acum 28 minute, armando77 a spus:

Și cum ai procedat în cazul ăsta dacă nu a avut prosoape ? Te-ai uscat de la soare ?🤷‍♂️

Prosopul ca prosopul dar ea face cim si cu înghițire si nu are apa de gura…. Ce va spune asta despre grija ei?

In continuare va indemn la precauție nu săriți toti la ON fara sa ganditi ca ne îmbolnăvit naiba cu toții.

 

  • Like 4
Link spre comentariu
Reputație: 4499
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
Acum 2 minute, Subteranaa a spus:

Prosopul ca prosopul dar ea face cim si cu înghițire si nu are apa de gura…. Ce va spune asta despre grija ei?

In continuare va indemn la precauție nu săriți toti la ON fara sa ganditi ca ne îmbolnăvit naiba cu toții.

 

Dar cine crezi că se mai duce , ce spui cu cim și cu apa de gură nu crezi că e din cauza că e puțin aiurită cum a precizat colegul ? Oare de la ce o fi ? Asta e marea problema și de aici decurg și celelalte in mod inevitabil nu crezi ?

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
Acum 31 minute, armando77 a spus:

Dar cine crezi că se mai duce , ce spui cu cim și cu apa de gură nu crezi că e din cauza că e puțin aiurită cum a precizat colegul ? Oare de la ce o fi ? Asta e marea problema și de aici decurg și celelalte in mod inevitabil nu crezi ?

Din aiureala si cu aiureala îți da un bts de te saturi… dar cum am specificat si in recenzia mea, e alegerea fiecăruia eu doar indemn la precauție ca pana la urma e si in interesul meu așa cum e a tuturor, ca toata lumea sa fie sănătoasă! 
 

 

  • Like 2
Link spre comentariu
Reputație: 1479
8 minutes ago, Subteranaa said:

Multumesc pentru confirmare colegule, dacă eram in dubii dacă sa mai revin sau nu acum e clar pentru mine.

@albdom82 mulțumit de reputatia domnișoarei? 

Pentru aceasta este forumul – pentru a discuta deschis despre astfel de subiecte. Încurajez cu tărie să fiți prudenți: fie să folosiți protecție pentru tot, ori evitați să mergeți. Face-ți ce spune Jean, nu ce face Jean

  • Like 3
Link spre comentariu
Reputație: 4499
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
La 03.08.2024 la 10:35, Subteranaa a spus:

probabil ceva droguri cu efectul pe terminate

La asta m-am referit "aiurită" și vad că nu ești singurul care spune . Mult mai grav decât BTS !!!

Link spre comentariu
Reputație: 1479
20 minutes ago, armando77 said:

Dacă ai fost de 2 ori înseamnă că  arată bine și prestează super tipa , dar condițiile sanitare lasă de dorit și nu e de joacă cu aceste lucruri . Mai bine stai ud și pleci tot așa decât să te ștergi cu unul ud sau hârtie . Hai că nu mai zic nimic că fac offtopic iar .

 

Da, am apreciat mult atât atitudinea ei, cât și calitatea serviciilor. În ceea ce privește organizarea, ar putea fi influențată de schimbarea frecventă a locațiilor. Totuși, ea este curată, iar eu nu am avut niciun motiv să suspectez nimic.

19 minutes ago, Subteranaa said:

Prosopul ca prosopul dar ea face cim si cu înghițire si nu are apa de gura…. Ce va spune asta despre grija ei?

In continuare va indemn la precauție nu săriți toti la ON fara sa ganditi ca ne îmbolnăvit naiba cu toții.

 

În recenzia mea nu am menționat, dar la a doua vizită a fost disponibilă apă de gură la baie. Totuși, nu am avut prosop.

16 minutes ago, armando77 said:

Dar cine crezi că se mai duce , ce spui cu cim și cu apa de gură nu crezi că e din cauza că e puțin aiurită cum a precizat colegul ? Oare de la ce o fi ? Asta e marea problema și de aici decurg și celelalte in mod inevitabil nu crezi ?

Dacă insinuezi că ar consuma substanțe, nu cred că este cazul. Este doar o fată mai distrată, aș putea spune.

  • Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 4499
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
Acum 1 minut, JeanVal a spus:

Dacă insinuezi că ar consuma substanțe, nu cred că este cazul. Este doar o fată mai distrată, aș putea spune.

Nu ai de unde ști , bagi mana in foc pentru ea ? Eu sunt mai rezervat în privința asta . Poate a luat fara sa vrea , te-ai gândit și la asta ? 

Link spre comentariu
Reputație: 1479
Just now, armando77 said:

Nu ai de unde ști , bagi mana in foc pentru ea ? Eu sunt mai rezervat în privința asta . Poate a luat fara sa vrea , te-ai gândit și la asta ? 

Orice este posibil, așa că nu exclud niciun scenariu. Prima dată, după ce mi-a spus că oferă NN, mi-am exprimat îngrijorarea și am discutat cu ea despre ce implică pentru ea să practice NN. Am apreciat atitudinea ei calmă și că a discutat deschis, nu a evitat subiectul și nu a încercat să mă contrazică. M-a asigurat că își face analizele și că totul este în regulă. Sunt conștient de riscul asumat cu oralul neprotejat, așa că o să fac și eu analize de sânge și teste specifice în următoarele săptămâni.

  • Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 4499
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
Acum 19 minute, JeanVal a spus:

Orice este posibil, așa că nu exclud niciun scenariu. Prima dată, după ce mi-a spus că oferă NN, mi-am exprimat îngrijorarea și am discutat cu ea despre ce implică pentru ea să practice NN. Am apreciat atitudinea ei calmă și că a discutat deschis, nu a evitat subiectul și nu a încercat să mă contrazică. M-a asigurat că își face analizele și că totul este în regulă. Sunt conștient de riscul asumat cu oralul neprotejat, așa că o să fac și eu analize de sânge și teste specifice în următoarele săptămâni.

Ce să te mai contrazică daca a spus că face NN. Cu asiguratul ei eu zic să te duci de mâine nu în următoarele săptămâni să-ți faci analizele.Am crezut că nu văd bine ce citesc când ai scris. M-ai lăsat fără cuvinte , pe cuvânt  🙈

  • Like 1
Link spre comentariu
Acum 32 minute, JeanVal a spus:

Orice este posibil, așa că nu exclud niciun scenariu. Prima dată, după ce mi-a spus că oferă NN, mi-am exprimat îngrijorarea și am discutat cu ea despre ce implică pentru ea să practice NN. Am apreciat atitudinea ei calmă și că a discutat deschis, nu a evitat subiectul și nu a încercat să mă contrazică. M-a asigurat că își face analizele și că totul este în regulă. Sunt conștient de riscul asumat cu oralul neprotejat, așa că o să fac și eu analize de sânge și teste specifice în următoarele săptămâni.

Sincer, nu cred ca esti primul care i-a explicat ca nu e bine ce face. Poti sa-i aduci toate argumentele din lume, ea tot cum stie ea o sa faca. 

Iar aia ca ofera NN doar clientilor fideli si de incredere, mi se pare cea mai mare prostie pe care putea s-o spuna. 

Pana ajunge sa-si faca analizele, deja da mai departe boala in caz ca ia ceva.

Cum ti-a zis si Armando, du-te cat mai repede sa-ti faci analizele. La fel si ceilalti care au avut contact cu ea.

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Reputație: 1479
11 minutes ago, armando77 said:

Ce să te mai contrazică daca a spus că face NN. Cu asiguratul ei eu zic să te duci de mâine nu în următoarele săptămâni să-ți faci analizele.Am crezut că nu văd bine ce citesc când ai scris. M-ai lăsat fără cuvinte , pe cuvânt  🙈

Pentru a obține rezultate concludente la testele pentru ITS, este necesar să aștepți un anumit timp de la contactul sexual. De obicei, analizele devin precise după aproximativ 3 luni, când poți fi sigur dacă ai contractat vreo infecție. Aceste teste detectează dacă nivelul anticorpilor, care indică prezența unei infecții, a depășit o anumită valoare.

  • Like 2
Link spre comentariu
Reputație: 3226
  • Oras:București
  • Oras:București
10 minutes ago, armando77 said:

eu zic să te duci de mâine

McCoyIt'sDeadJim.jpg

...și care-s BTS-urile alea care se văd pe analize făcute la 24h după o posibilă infectare...?

  • Like 2
Link spre comentariu
Reputație: 1479
4 minutes ago, reptilozaurusrex said:

Sincer, nu cred ca esti primul care i-a explicat ca nu e bine ce face. Poti sa-i aduci toate argumentele din lume, ea tot cum stie ea o sa faca. 

Iar aia ca ofera NN doar clientilor fideli si de incredere, mi se pare cea mai mare prostie pe care putea s-o spuna. 

Pana ajunge sa-si faca analizele, deja da mai departe boala in caz ca ia ceva.

Cum ti-a zis si Armando, du-te cat mai repede sa-ti faci analizele. La fel si ceilalti care au avut contact cu ea.

I-am explicat că o ITS nu întotdeauna prezintă simptome, iar persoana cu care face NN s-ar putea să nu știe că are vreo problemă. Sunt conștient de riscul pe care mi l-am asumat și am analizele la zi, care sunt în regulă. Dacă aș face acum analize, o să iasă bine, deoarece o ITS nu apare imediat în teste. După cum am menționat anterior, este necesar să aștepți aproximativ 3 luni pentru a obține rezultate concludente, lucru pe care l-am confirmat la clinica unde am efectuat analizele.

  • Like 3
Link spre comentariu

Reputație: 4499
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
Acum 6 minute, eturit a spus:

McCoyIt'sDeadJim.jpg

...și care-s BTS-urile alea care se văd pe analize făcute la 24h după o posibilă infectare...?

Nu știu frate care sunt BTS-urile care apar că nu sunt medic dar am zis că cu cât mai repede cu atât mai bine . Pai cum spune Jean că s-a informat mai bine in privința asta că după 3 luni analizele sunt precise crezi că el în timpul ăsta nu mai vizitează nici o escortă ? Nici nu vreau să mă gândesc mai departe în caz de ceva nasol 🙈

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...