Sari la conținut

♥️Violeta♥️ revin în Constanța 4 zile ❤️0724794752

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Cu scuzele de rigoare, am fost,  dar nu sunt pregătit să fac o recenzie . Nu este corect . Aș fi subiectiv și îmi place să cred că d-soara merită mai mult. Pozele o avantajează dar știu că a fost răcită acum 1- 2 zile. Era puțin răvășită. Oral bun( scoală și morții) . Sâni  bestiali. Gfe ok , dar a fost ceva,  nu știu ce ( tind să cred că vina mea) . Per total 7,5 . Voi merge încă odată să mă conving. Acum sunt subiectiv .  Nu este o recenzie! Sunt convins că 80 % o să vă simțiți extraordinar. Chiar și subiectiv merită o tragere . Respect.

Link spre comentariu
Vizitator

Îmi pare rău nu pot să trimit PM. Nu pot să fiu obiectiv. Dar nu este nimic de rău . Fata este ok dar nu wow . 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 9640
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Acum 1 minut, motoreta777 a spus:

Îmi pare rău nu pot să trimit PM. Nu pot să fiu obiectiv. Dar nu este nimic de rău . Fata este ok dar nu wow . 

Hai mai baga o postare ca sa fii sigur 🤣🤣

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acum 4 minute, talibanu a spus:

Plm. Am și eu nevoie de câteva zile să- mi încarc bateriile că altfel normal că este vina fetiței 😂!!!!

Link spre comentariu
Reputație: 315
  • Oras:Constanta
Acum 5 minute, talibanu a spus:

Stiu ce spune, am fost si eu la ea ,are dreptate cu tot ce spune despre ea dar are potențial destul dar probabil de la răceală  nu poate da randament, este răcită de când a venit prima oară în Constanta, nu de 1-2 zile

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Mulțumesc pentru înțelegere. A fost sub recenzii dar nu acord prea ușor bila neagră. Din punctul meu de vedere este remiză 

Link spre comentariu
Acum 13 minute, StRyK3R a spus:

Stiu ce spune, am fost si eu la ea ,are dreptate cu tot ce spune despre ea dar are potențial destul dar probabil de la răceală  nu poate da randament, este răcită de când a venit prima oară în Constanta, nu de 1-2 zile

Pai și raceala este ca și pe rosu.Sti ca nu dai randament,stai pe bara și nu mai încasezi. Simplu,îți iei medical când nu ești apt de munca,nu cauți scuze dar încasezi,ce drk.

• Mersi 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acum 2 minute, carpe_diem a spus:

Eu n-as mai merge tocmai in Mangalia! Mai ales dupa recenziile nu tocmai bune 🤣🤣🤣

Este in Mangalia acum?

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 28 minute, motoreta777 a spus:

Este in Mangalia acum?

Nu, dar pentru mine este ca si cum ar fi! Ca sa ajung la ea pierd jumatate de ora prin trafic. Daca urc pe autostrada in 30 min ajung la Mangalia 😁

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 10 minute, motoreta777 a spus:

Nu sunt dispus să țin 50% tuturor membrilor 😂 dar dacă riști ,este ok pentru o tragere👍

N-am inteles ce ai vrut sa zici!🤷‍♂️

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 49 minute, motoreta777 a spus:

Nu sunt dispus să țin 50% tuturor membrilor 😂 dar dacă riști ,este ok pentru o tragere👍

Eu am citit din urma si am inteles gluma😁. Daca ai fi citit si tu in urma ai fi vazut ca am fost la ea si pentru mine e ok si de mai multe trageri dar...eu am invitat-o in Mamaia si ea a venit...la gara🤣🤣🤣

• Haha 4

Link spre comentariu
  • Oras:Mamaia
  • Oras:Mamaia
1 oră în urmă, carpe_diem a spus:

Eu am citit din urma si am inteles gluma😁. Daca ai fi citit si tu in urma ai fi vazut ca am fost la ea si pentru mine e ok si de mai multe trageri dar...eu am invitat-o in Mamaia si ea a venit...la gara🤣🤣🤣

Si eu am fost în dupa-ameaza asta la ea,mi-a placut foarte mult de Violeta.Este vecina cu mine 😄 si sper sa nu plece de aici curind.Las recenzie beton armat mîine.Mergeti la ea ca fata este ok și ve-ti fi primiti bine.

Link spre comentariu
4 hours ago, motoreta777 said:

Cu scuzele de rigoare, am fost,  dar nu sunt pregătit să fac o recenzie . Nu este corect . Aș fi subiectiv și îmi place să cred că d-soara merită mai mult. Pozele o avantajează dar știu că a fost răcită acum 1- 2 zile. Era puțin răvășită. Oral bun( scoală și morții) . Sâni  bestiali. Gfe ok , dar a fost ceva,  nu știu ce ( tind să cred că vina mea) . Per total 7,5 . Voi merge încă odată să mă conving. Acum sunt subiectiv .  Nu este o recenzie! Sunt convins că 80 % o să vă simțiți extraordinar. Chiar și subiectiv merită o tragere . Respect.

Pai tu ești vinovat ca te-ai dus!🤣😂

Io n-am auzit fată sa fie de vină!

Ori sunt obosite, ori n-a fost chimie....

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 51 minute, danycernat a spus:

Pai tu ești vinovat ca te-ai dus!🤣😂

Io n-am auzit fată sa fie de vină!

Ori sunt obosite, ori n-a fost chimie....

Asta am zis și eu👍

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 1669
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
Acum 5 ore, StRyK3R a spus:

Probabil  a prins o și pe ea ploaia cum l a prins pe @carpe_diem 😁fara umbrela , eu totuși am ajuns la ea după ploaie și nu am simțit o răcită prima oara ...și și a făcut treaba bine ...! Părerile și plăcerile sunt diferite, cum si noi suntem diferiți! 

• Like 1
Link spre comentariu

Acum 14 ore, carpe_diem a spus:

Nu, dar pentru mine este ca si cum ar fi! Ca sa ajung la ea pierd jumatate de ora prin trafic. Daca urc pe autostrada in 30 min ajung la Mangalia 😁

Ba da te plangi atata, muta-te si tu la oras, ce sa-ti fac daca stai la tara. E a nu stiu cata oara cand zici ca e departe numai pe topicul asta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...