Mara1996 Reputație: 96 Postat August 3, 2024 Telefon: 0729799174 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0729799174 Oras:Constanta Disponibila Postat August 3, 2024 Bună să vă fie inima🙂 Azi am ajuns în Buzău ,sunt pentru prima dată aici 😃 Sper sa fiti prietenosi cu mine 😅 Să trecem și la câteva detalii....😋 Numele meu este Mara, am 24 de ani, 1,67, 64 kg, sunt o fire apetisantă, dulce și cu forme ! 😊 Sunt deschisa sa învăț câte ceva de la voi, orice sfat este binevenit oricând. Pun mare accent pe igienă și bun simț și sper sa primesc același lucru de la voi! 💥👅🫦 💋Serviciile mele sunt următoarele: 💫Preludiu (mângâieri, atingeri, săruturi corporale,sărutări în fuctie de igienă) 💫Oral în funcție de igienă 💫Normal doar protejat 💫Sex între sâni 💫69 💫masaj de relaxare 💫fantezii în limita bunului simț 🛑Nu prestez Anal, CIM, COB,COF ❌️Nu raspund la numere private ! ❌️Am dreptul de a selecta persoanele cu care vreau să colaborez! ❌️Programările se fac pe Whatsapp! 🏠Locatie:Bulevardul Nicolaie Bălcescu (Lângă restaurantul Grand) Cadoul: 🎁150 finalizarea (20 minute) 🎁300 ora (1/2 finalizari ) 1 1
anonimul070 Reputație: 531 Postat August 3, 2024 Telefon: anonimul070@yahoo.com Oras:- Telefon: anonimul070@yahoo.com Oras:- Postat August 3, 2024 La 03.08.2024 la 13:26, Mara1996 a spus: Bună să vă fie inima🙂 Azi am ajuns în Buzău ,sunt pentru prima dată aici 😃 Sper sa fiti prietenosi cu mine 😅 Să trecem și la câteva detalii....😋 Numele meu este Mara, am 24 de ani, 1,67, 64 kg, sunt o fire apetisantă, dulce și cu forme ! 😊 Sunt deschisa sa învăț câte ceva de la voi, orice sfat este binevenit oricând. Pun mare accent pe igienă și bun simț și sper sa primesc același lucru de la voi! 💥👅🫦 💋Serviciile mele sunt următoarele: 💫Preludiu (mângâieri, atingeri, săruturi corporale,sărutări în fuctie de igienă) 💫Oral în funcție de igienă 💫Normal doar protejat 💫Sex între sâni 💫69 💫masaj de relaxare 💫fantezii în limita bunului simț 🛑Nu prestez Anal, CIM, COB,COF ❌️Nu raspund la numere private ! ❌️Am dreptul de a selecta persoanele cu care vreau să colaborez! ❌️Programările se fac pe Whatsapp! 🏠Locatie:Bulevardul Nicolaie Bălcescu (Lângă restaurantul Grand) Cadoul: 🎁150 finalizarea (20 minute) 🎁300 ora (1/2 finalizari ) Extinde Bine ai venit! Descrierea ta suna bine. Sper sa te simți bine la noi. Sa îți atingi targheturile și sa stai mult la noi sau sa vii des. Din păcate nu ai în servicii măcar CIM asa ca nu ne vom cunoaște personal dar sunt destui care nu sunt pasionați de serviciu asta asa ca personal cred ca dacă ce servicii ai sunt ce trebuie nu vei duce lipsa de clienți. Spor la ce ti-ai propus. Pentru useri spor unde, când, ce și cum vreți! 1
Mara1996 Reputație: 96 Postat August 4, 2024 Telefon: 0729799174 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0729799174 Oras:Constanta Disponibila Autor Postat August 4, 2024 Mersi frumos ! 🤗 Te pup😘
Mara1996 Reputație: 96 Postat August 4, 2024 Telefon: 0729799174 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0729799174 Oras:Constanta Disponibila Autor Postat August 4, 2024 Bună dimineața!🥰 ❌️Azi este ultima zi în oraș❌️ 🫦Serviciile mele sunt următoarele: 💫Preludiu (mângâieri, atingeri, săruturi corporale,sărutări pe buze în fuctie de igienă) 💫Oral în funcție de igienă(50lei extra la o finalizare) 💫Normal doar protejat 💫Sex între sâni 💫69 💫masaj de relaxare 💫fantezii în limita bunului simț ❗️Nu prestez Anal, CIM, COF,COB 🎁150 finalizarea (20-25 minute) 🎁300 ora (1/2 finalizari s au 1 finalizare+masaj) 🏠Locație: Bulevardul Nicolae Bălcescu ❌️Nu raspund la numere private ❌️Am dreptul de a alege persoanele cu care vreau să colaborez ❌️Programarile se fac pe Whatsapp Zi frumoasă la toti! 🤗😘🧡 1
danielbz Reputație: 24 Postat August 4, 2024 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat August 4, 2024 Cam puțin ai stat:( nu ne putem bucura mai mult de tine:( 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum