dickinson12 Reputație: 17 Postat August 5, 2024 Postat August 5, 2024 Salut, călătoresc către Stuttgart săptămânile următoare. Vreo recomandare bună de FKK ?
dickinson12 Reputație: 17 Postat August 23, 2024 Autor Postat August 23, 2024 Revin eu, cu review. Am fost la FKK Hawaii. Toate fetele erau românce. Cereau 70 EUR 30 min tot protejat sau 100 EUR 30 min oral neprotejat. Unele ziceau ca fac și FK și GFE. Toate au venit pe rând să mă aburească până când au aflat ca sunt român ….. Pe 90% dintre ele nu le-aș fi futut nici gratis. În fine dacă era gratis acolo pe loc aș fi mers, dar nu erau deloc pe gustul meu. Pe scurt fetele merg acolo ca să facă mulți bani repede. Nu face banii deloc. Mult mai bine în Ro. spor.
st3fan1981 Reputație: 55 Postat August 25, 2024 Oras:iasi Disponibila Oras:iasi Disponibila Postat August 25, 2024 La 23.08.2024 la 18:49, dickinson12 a spus: Revin eu, cu review. Am fost la FKK Hawaii. Toate fetele erau românce. Cereau 70 EUR 30 min tot protejat sau 100 EUR 30 min oral neprotejat. Unele ziceau ca fac și FK și GFE. Toate au venit pe rând să mă aburească până când au aflat ca sunt român ….. Pe 90% dintre ele nu le-aș fi futut nici gratis. În fine dacă era gratis acolo pe loc aș fi mers, dar nu erau deloc pe gustul meu. Pe scurt fetele merg acolo ca să facă mulți bani repede. Nu face banii deloc. Mult mai bine în Ro. spor. Asa-i, plus ca spui ca esti roman Si incep cu refuzuri sau cu preturi mai ridicate.Eu personal am pățit de mai multe ori sa fiu refuzat în Flensburg pt ca sunt roman😕
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum