Sari la conținut

😈Jessica 0759946827 😋😋

Postări Recomandate

• Răspunsuri 267
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori

• Telefon: 0759946827 🧸🧸🎀
  • Oras:Iași
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 5 ore, ghostcurvar a spus:

Neata.  Răspunzi pe watts ? Ca ti-am dat de ieri mesaje și ioc.  

Sigur ! DE VINERI DIMINEAȚA VA AȘTEPT BĂIEȚI ! Mesaj pe wapp răspund la toată lumea ☎️🍒

Link spre comentariu

Prima postare pe forum, scuzati eventualele greseli

Am ajuns si eu pe la domnisoara Jasmine. Pe scurt: de revenit. Implicata, dornica, pasionala, genul de femeie care ii place ceea ce face

Pe lung:

Aspect: foarte frumusica. Ochi superbi, buze pline, numai bune de FK. De mentionat ca daca esti fan sani, Jasmine poate nu e pentru tine. Punctele forte sunt fundul si picioarele

Igiena: 10/10 Niciun miros, servetele cate trebuie, dus cu ce e nevoie, prosoape curate, camera aerisita. Ca sa fie mai fresh decat am prins-o ar fi trebuit sa gaseaca locatie intr-un laborator de analize medicale.

OP: 10+/10 Unul din cele mai bune oraluri primite. Lui Jasmine ii place sa faca si se vede (dar mai ales, se simte). Am terminat in prezervativ, desi as fi vrut sa nu imi irosesc finalizarea

FK: 10/10 Daca e chimie intre voi, Jasmine se saruta de parca ai revenit de pe front

NP: - As fi vrut sa ajungem si acolo, dar nu duc mai mult de o finalizare. Jasmine era mai ofticata decat mine pe acest aspect, am ramas dator sa il remediem data viitoare cand ne vedem.

Observatii generale:

Ii place maxim dominarea de orice fel si o excita maxim. Baietii care le aveti cu din astea, fara frica, cu fetisurile inainte
Subliniez din nou ca ii place ceea ce face, ceva ce mie mi se pare esential in breasla asta. Ca atitudine, comunicare, intelegere si chimie e top (cel putin pentru mine). As mai fi stat la taclale cu ea dupa ca e o companie geniala

Jasmine, habar n-am ce parfum folosesti, ca inca imi miroase barba de la el. Cand nu il mai simt revin cat de curand pentru un refresh

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 7 minute, GomezAdams89 a spus:

Prima postare pe forum, scuzati eventualele greseli

Am ajuns si eu pe la domnisoara Jasmine. Pe scurt: de revenit. Implicata, dornica, pasionala, genul de femeie care ii place ceea ce face

Pe lung:

Aspect: foarte frumusica. Ochi superbi, buze pline, numai bune de FK. De mentionat ca daca esti fan sani, Jasmine poate nu e pentru tine. Punctele forte sunt fundul si picioarele

Igiena: 10/10 Niciun miros, servetele cate trebuie, dus cu ce e nevoie, prosoape curate, camera aerisita. Ca sa fie mai fresh decat am prins-o ar fi trebuit sa gaseaca locatie intr-un laborator de analize medicale.

OP: 10+/10 Unul din cele mai bune oraluri primite. Lui Jasmine ii place sa faca si se vede (dar mai ales, se simte). Am terminat in prezervativ, desi as fi vrut sa nu imi irosesc finalizarea

FK: 10/10 Daca e chimie intre voi, Jasmine se saruta de parca ai revenit de pe front

NP: - As fi vrut sa ajungem si acolo, dar nu duc mai mult de o finalizare. Jasmine era mai ofticata decat mine pe acest aspect, am ramas dator sa il remediem data viitoare cand ne vedem.

Observatii generale:

Ii place maxim dominarea de orice fel si o excita maxim. Baietii care le aveti cu din astea, fara frica, cu fetisurile inainte
Subliniez din nou ca ii place ceea ce face, ceva ce mie mi se pare esential in breasla asta. Ca atitudine, comunicare, intelegere si chimie e top (cel putin pentru mine). As mai fi stat la taclale cu ea dupa ca e o companie geniala

Jasmine, habar n-am ce parfum folosesti, ca inca imi miroase barba de la el. Cand nu il mai simt revin cat de curand pentru un refresh

Pe cuvantul meu de cercetas, voiam sa scriu Jessica, nu Jasmine

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
57 minutes ago, GomezAdams89 said:

Aspect: foarte frumusica. Ochi superbi, buze pline, numai bune de FK. De mentionat ca daca esti fan sani, Jasmine poate nu e pentru tine. 

Cam de cati anisori apare life Jasmine? (nu e elegant de intrebat pe wp ) 

1 hour ago, GomezAdams89 said:

Observatii generale:

• Ii place maxim dominarea de orice fel si o excita maxim.
  • Baietii care le aveti cu din astea, fara frica, cu fetisurile inainte
  • Subliniez din nou ca ii place ceea ce face,
  • Ca atitudine, comunicare, intelegere si chimie e top As mai fi stat la taclale cu ea dupa ca
  • e o companie geniala

No kidding. Ce o excita maxim mai precis? Din ce zici n-a fost sa fie NP.. 

Link spre comentariu
Acum 21 minute, PeneCurCodex a spus:

Cam de cati anisori apare life Jasmine? (nu e elegant de intrebat pe wp )

Pare de 22-23, nu i-as da mai mult

Acum 23 minute, PeneCurCodex a spus:

No kidding. Ce o excita maxim mai precis? Din ce zici n-a fost sa fie NP.. 

Dominarea in sine. Sa aiba control, sa iti spuna ce sa faci. Are si o pozitie preferata de care mi-a spus dupa oral. Pacat ca n-am mai avut vlaga ca m-a supt de toata la OP

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Băieți ultima seara in iasi astept mesajele voastre am păsărica fierbinte 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
24 minutes ago, PeneCurCodex said:

Ai fost vreodata la ea? Sau cum de ai selectat-o exact pe ea, care nu e in Iasi?

Sal. Am dat pe topice pana am gasit ceva ce m-ar interesa, boss. Am vazut ca are are recenzii bune, mai ales la igienă. 

Link spre comentariu
20 minutes ago, Carton32 said:

Sal. Am dat pe topice pana am gasit ceva ce m-ar interesa, boss. Am vazut ca are are recenzii bune, mai ales la igienă. 

Am crezut ca ai fost si ne luminezi. Tocmai , ca are recenzii putine si nu prea se intelege cam ce nota ar avea la fizionomie.

Link spre comentariu

28 minutes ago, PeneCurCodex said:

Am crezut ca ai fost si ne luminezi. Tocmai , ca are recenzii putine si nu prea se intelege cam ce nota ar avea la fizionomie.

Bro, nu stiu cat ar vrea oamenii sa povestească cum au fost legați/biciuiti/etc. :))

Asta e riscul serviciilor ei.

Mna, alea câteva recenzii și poze mi-au făcut o idee buna. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...