Sari la conținut

😈Jessica 0759946827 😋😋

Postări Recomandate

• Oras:iasi
  • Oras:iasi
Acum 3 minute, JessicaKim a spus:

……………. efectiv mă lași fără cuvinte nu are o voie omul să se îngrașe sau să slăbească că judeci tu…

Tu te îngrași în fiecare zi câte 10 kg ?pune poze cum ești acum nu de acum 100 de ani desteapto

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • cleopatra01 a schimbat titlul în 😈Jessica 0759946827 😋😋
  • Răspunsuri 267
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori

• Oras:Iasi
Acum 4 minute, JessicaKim a spus:

……………. efectiv mă lași fără cuvinte nu are o voie omul să se îngrașe sau să slăbească că judeci tu…

Dacă te îngrași și slăbești nu o faci în 3 zile. Nu ne interesează cum arătai în urmă cu 5 ani. Noi venim la futut azi! Și futem ce găsim acum. Gras sau slab!

înțelege ca suntem sătui de țepe!

multmesc

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0759946827 🧸🧸🎀
  • Oras:Iași
  • Disponibila
  • Disponibila

NOUL MEU NUMĂR DE TELEFON 0759946827 ‼️🥰 va aștept pentru programări de astăzi sunt liberă pupicei 

• Like 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

PROGRAMĂRILE SE FAC PE WAPP ‼️0759946827‼️ 

Sunt excitată și te aștept chiar acum sa ne vedem !! Pentru orice vrei

confirmarea se face in wapp pe video 

astept mesajul tău 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Prea multe comentarii răutăcioase vino să te convingi ,confirmările se fac video pentru siguranța amândurora 🤗🤗

Link spre comentariu
La 06.08.2024 la 1:50, JessicaKim a spus:

Buna sunt Jessica 😘
Pot spune că iubesc ceea ce fac iar acest lucru mi-l asum in totalitate , tocmai de aceea imi selectez clientela și nu accept pe oricine , știu că de multe ori supără acest fapt însă prefer să rămân o tipă veselă care se dedică , care te face să te simți împlinit si total dezinhibat , care pune accentul pe puțin si bun , care nu te grăbește si face din meserie un izvor de artă si senzualitate interminabil .
Încerc de fiecare data sa te fac sa simți că venirea ta este un real succes și că nu vei regreta nici măcar o secunda petrecută alături de mine .

Vă las aici lista mea de servicii

✿ Oral protejat/neprotejat(daca igiena este impecabilă)

✿ Sex normal doar protejat 

✿ 69

✿ Diferite poziții 

✿FK(doar dacă suntem compatibili și igiena este impecabilă)

‼️‼️‼️‼️BDSM 😈😈😈

Pentru alte servicii discutăm la fața locului.

Țin să menționez faptul că îmi rezerv dreptul de a selecta clienții!

‼️Nu primesc persoane în stare de ebrietate, sub influența substanțelor interzise și alte accesorii‼️

Vă las mai jos lista și costul serviciilor mele:

30 min: 1 finalizare -400

60 min: - 2 finalizări- 600

FK: extra 50 

Programările se fac doar pe wapp 

Vă aștept cu drag! 

Bună, sex anal practici?

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 minut, Mayergelu a spus:

Bună, sex anal practici?

Nu fac anal 🥺 Dar cu siguranță se poate compensa și prin alte lucruri de făcut 🤗

Link spre comentariu

Salutare ! Este prima si probabil ultima recenzie oferita unei fete de pe forum. O fac pentru ca in urma discutiilor avute in timpul intalnirii noastre, am descoperit o fata simpla, sufletista, foarte frumoasa si care isi doreste cu adevarat sa iasa totul bine, iar comentariile rautacioase de pe forum induc multa lume in eroare.

Aseara am facut programare pe whatsup pentru astazi la ora 12. Confirmarea video cu 1 ora inainte ( sustin aceasta metoda pentru siguranta si confortul ambelor parti ) si o sfatuiesc sa o practice in continuare.

Comparativ cu ce avem pe forum la ora actuala, personal cred ca este fata cu cel mai frumos chip pe care il avem in oras. 

Corpul este cel din poze, big ass, creola, bronzata, pielea fina, este pe gustul meu.

Ca actiune, sexul oral si normal protejat fara exceptii. Un oral foarte bun, adanc si umed. Se pare ca oralul ii place cel mai mult dintre toate.

Dupa primul numar am ajuns in bucatarie la discutii, nu ne-am uitat la ceas cat a durat conversatia..M-am simtit ca si cum as vorbi cu o prietena pe care o cunosc demult. Nu te grabeste deloc.

Baia dotata cu prosop, gel de dus, etc.

Am sa revin de fiecare data cand am ocazia cu placere.

Atata timp cat esti om civilizat, educat, curat si fara gesturi de martalog este ceea ce trebuie si isi da interesul sa iasa totul bine.

Legat de pret, nu comentez, fiecare este liber sa aleaga daca vrea sa vina sau nu, totodata fiecare fata este libera sa decida pretul pentru munca depusa. Este foarte simplu de inteles.

Eu o recomand cu caldura la orice ora. Nu pierdeti nimic.

• Like 2
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 8 minute, ap0fatic a spus:

Salutare ! Este prima si probabil ultima recenzie oferita unei fete de pe forum. O fac pentru ca in urma discutiilor avute in timpul intalnirii noastre, am descoperit o fata simpla, sufletista, foarte frumoasa si care isi doreste cu adevarat sa iasa totul bine, iar comentariile rautacioase de pe forum induc multa lume in eroare.

Aseara am facut programare pe whatsup pentru astazi la ora 12. Confirmarea video cu 1 ora inainte ( sustin aceasta metoda pentru siguranta si confortul ambelor parti ) si o sfatuiesc sa o practice in continuare.

Comparativ cu ce avem pe forum la ora actuala, personal cred ca este fata cu cel mai frumos chip pe care il avem in oras. 

Corpul este cel din poze, big ass, creola, bronzata, pielea fina, este pe gustul meu.

Ca actiune, sexul oral si normal protejat fara exceptii. Un oral foarte bun, adanc si umed. Se pare ca oralul ii place cel mai mult dintre toate.

Dupa primul numar am ajuns in bucatarie la discutii, nu ne-am uitat la ceas cat a durat conversatia..M-am simtit ca si cum as vorbi cu o prietena pe care o cunosc demult. Nu te grabeste deloc.

Baia dotata cu prosop, gel de dus, etc.

Am sa revin de fiecare data cand am ocazia cu placere.

Atata timp cat esti om civilizat, educat, curat si fara gesturi de martalog este ceea ce trebuie si isi da interesul sa iasa totul bine.

Legat de pret, nu comentez, fiecare este liber sa aleaga daca vrea sa vina sau nu, totodata fiecare fata este libera sa decida pretul pentru munca depusa. Este foarte simplu de inteles.

Eu o recomand cu caldura la orice ora. Nu pierdeti nimic.

Apreciez din suflet ! 🙏🏽

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Liberă pentru dominareeeeeeee chiar acum 🤗🤗‼️‼️‼️ CONTACT 0759946827

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna dragilor ! 
START programări pentru maine 🤗 0759946827 ‼️😈 

De preferat DOMINARE! 
dar și sex este ok pentru mine 😋 

Link spre comentariu
Reputație: 1379
13 minutes ago, JessicaKim said:

Buna dragilor ! 
START programări pentru maine 🤗 0759946827 ‼️😈 

De preferat DOMINARE! 
dar și sex este ok pentru mine 😋 

Ce scumpica esti :)))

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Luni seara am vazut anuntul domnisoarei pe Publi, am vazut ca are what's up si am contactat-o, mi-a zis ca poza de profil e reala, aveam dubii si m-am razgandit. Apoi marti am vazut ca a aparut anunt si aici si am zis sa o contactez si sa-i fac o vizita. Nu am gresit deloc, fata este frumoasa, are un zambet frumos,aproximativ 24 ani, am dorit o ora cu sex oral si dominare, tarif 600. Cand a inceput actiunea, a facut ceea ce am dorit, fara scuze, fara mofturi, si-a luat rolul in serios. Eu am fost foarte multumit, este incepatoare in ale forumului,eu nu intru in discutii contradictorii cu nimeni dar eu am fost multumit si cu siguranta o voi vizita zilele urmatoare. Locatia este langa facultati, baia dotata cu tot ce trebuie, curata.  Pozele sunt reale, cel.putin ultimele 3 poze sunt reale.

Locatie 9 (aceeasi poveste cu locurile de parcare)

On 9

Dominare 10

De revizitat, cu siguranta da.

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 4 minute, Clopotel1979 a spus:

Luni seara am vazut anuntul domnisoarei pe Publi, am vazut ca are what's up si am contactat-o, mi-a zis ca poza de profil e reala, aveam dubii si m-am razgandit. Apoi marti am vazut ca a aparut anunt si aici si am zis sa o contactez si sa-i fac o vizita. Nu am gresit deloc, fata este frumoasa, are un zambet frumos,aproximativ 24 ani, am dorit o ora cu sex oral si dominare, tarif 600. Cand a inceput actiunea, a facut ceea ce am dorit, fara scuze, fara mofturi, si-a luat rolul in serios. Eu am fost foarte multumit, este incepatoare in ale forumului,eu nu intru in discutii contradictorii cu nimeni dar eu am fost multumit si cu siguranta o voi vizita zilele urmatoare. Locatia este langa facultati, baia dotata cu tot ce trebuie, curata.  Pozele sunt reale, cel.putin ultimele 3 poze sunt reale.

Locatie 9 (aceeasi poveste cu locurile de parcare)

On 9

Dominare 10

De revizitat, cu siguranta da.

🥰🥰

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

‼️0759946827 ‼️

Buna dimineața dragilor 🤗 

incepem programările pentru astăzi PE WAPP

DOMINARE SOFT/ HARD 😈 

sex normal cu finalizare 

masaj erotic / relaxare 

Si multe altele … rămâne la comun acord important este sa fii deschis cu mine ! 
PS. ADOR ORALUL 🤭 pupiceiiii va aștept mesajele și telefoanele 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 19 minute, selectivul a spus:

nu sunt hotarat atata timp cat nu aratii si tu sanii la liber!!!!

Aștept cu drag mesajul tău pe wapp sa putem vorbii mai multe acolo 🤗

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Chiar acum, Mayergelu a spus:

Câți ani ai?

Cum m am prezentat și prima data am 24 de ani , totul este real despre mine in profil cât și ce îmi place sa fac cel mai mult .. 🤗

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 3 ore, Alexandru195 a spus:

cat timp stai in Iasi ? 

Cu siguranță voi fi statică pentru că până în momentul de față nu am fost deranjată și am avut parte numai de domni cu foarte mult bun simț și care mi-au oferit siguranță și încredere 🥰🤗 

• Like 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna dragilor CONTACT ‼️0759946827‼️

Îmi voi relua activitatea din acest weekend aștept mesajele voastre pentru

DOMINARE HARD/SOFT , SEX  , NOUUU (MASAJ EROTIC ) piele pe piele cu ulei si o finalizare uimitoare 🤭 și multe altele ..Astept să văd cat de deschisi sunteți la minte și să veniți cu propuneri incitante !! puuupici de la Jesssii 😘 

PS. Cine dorește să aibe o stăpână pe cinste să fie dominat la maximmm să mă contacteze fără rușine!

VREI SA ÎNCERCI CEVA NOU? 

Daca dorești dominare mai soft adică mai sexy și incitantă cu mai multă tachinare nu rata șansa..

dacă te-ai simțit în cele scrise de mai sus nu mai sta pe gânduri și începe să-mi scrii să ai parte de cea mai tare experiență ! 😈

nu uita oralul este punctul meu forte.. dacă dorești să vii doar pentru oral nu este nicio problemă🤗 haideți băieți cu propuneri 

Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila
La 09.08.2024 la 0:15, JessicaKim a spus:

Buna dragilor CONTACT ‼️0759946827‼️

Îmi voi relua activitatea din acest weekend aștept mesajele voastre pentru

DOMINARE HARD/SOFT , SEX  , NOUUU (MASAJ EROTIC ) piele pe piele cu ulei si o finalizare uimitoare 🤭 și multe altele ..Astept să văd cat de deschisi sunteți la minte și să veniți cu propuneri incitante !! puuupici de la Jesssii 😘 

PS. Cine dorește să aibe o stăpână pe cinste să fie dominat la maximmm să mă contacteze fără rușine!

VREI SA ÎNCERCI CEVA NOU? 

Daca dorești dominare mai soft adică mai sexy și incitantă cu mai multă tachinare nu rata șansa..

dacă te-ai simțit în cele scrise de mai sus nu mai sta pe gânduri și începe să-mi scrii să ai parte de cea mai tare experiență ! 😈

nu uita oralul este punctul meu forte.. dacă dorești să vii doar pentru oral nu este nicio problemă🤗 haideți băieți cu propuneri 

Băieți nu uitați de programările pentru maineeee pupiii de la Jessi 🥰 vreau doar băieți serioși ! Fără glume proaste sau altele 🙏🏽

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...