Membru Premium danp123 Reputație: 2824 Postat August 6 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat August 6 Sparta Praga - FCSB: 1 - 1 Meci disputat, pe alocuri mai dur. A avut ritm, dar nici o echipa n-a avut o idee clara de joc. Drept urmare, doua lovituri de colt = doua goluri! Greseli in aparare, de ambele parti... dar nici o echipa n-a reusit sa profite de ele. In final, eu spun ca e un rezultat echitabil. Sa multumim pentru arbitrajul video care a anulat golul cehilor, venit in urma unui fault in atac. Poate FCSB sa se califice? Ambele echipe au sansa lor si (zic eu) va depinde MUUULT de cine da primul gol la Bucuresti. Lupta FCSB! 1 Link spre comentariu
M0ff0ss Reputație: 373 Postat August 6 Partajează Postat August 6 A avut dreptate Mister.. am jucat mai bine decât în "dublele" anterioare. Greșeli vor mai fi și la noi și la ei.. ideea e să fim puțin mai concentrați, atât! A avut dreptate și Jiji.. nu avem atacant! P.S. POATE să se califice 🙂 FCSB = STEAUA 1 Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2824 Postat August 6 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Partajează Postat August 6 12 minutes ago, M0ff0ss said: ............ FCSB = STEAUA Nu intru in discutiile astea, ca si la echipa mea preferata (Universitatea Craiova) e o harababura cu cine e "mostenitoarea"! Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat August 13 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat August 13 Aici, nimeni nimic? Eram si eu curios cum or jucat baietii, ca n-am vazut meciul. Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2824 Postat August 29 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Partajează Postat August 29 Maaaaaaamă, mamă, ce gol FENOMENAL a dat Olaru! FCSB e in Europa League (1-0 cu Linz), după dezamăgirea de la Cluj! CFR a pierdut cu 3-0 si a aratat ca o echipa de amatori! Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3756 Postat August 29 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat August 29 La 14.08.2024 la 0:31, manutm a spus: Aici, nimeni nimic? Eram si eu curios cum or jucat baietii, ca n-am vazut meciul. Joc slăbuț.... Dar s-au calificat Aia e tot ce contează! 1 Link spre comentariu
costy7 Reputație: 1459 Postat Septembrie 9 Partajează Postat Septembrie 9 Na că ne-au dezumflat lituanienii cu marele nea Mircea pe banca Link spre comentariu
costy7 Reputație: 1459 Postat Septembrie 9 Partajează Postat Septembrie 9 Rectific trăiască arbitru😅 2 Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2824 Postat Septembrie 9 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Partajează Postat Septembrie 9 Parca m-am uitat DIN NOU, la meciul din deplasare cu Elvetia! Un rezultat nemeritat... doua goluri date pe final ca sa ne laudam cu rezultatul... dar jocul echipei n-a aratat bine! Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3756 Postat Septembrie 9 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Septembrie 9 Acum 2 minute, danp123 a spus: Parca m-am uitat DIN NOU, la meciul din deplasare cu Elvetia! Un rezultat nemeritat... doua goluri date pe final ca sa ne laudam cu rezultatul... dar jocul echipei n-a aratat bine! Da, dar următorul meci e(Abia) peste o lună. Avem timp să învățăm tiki-taka până atunci și să le rupem fâșu' la ciprioți 😌 1 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5743 Postat Septembrie 9 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 9 cand intra ianis castigam cand nu pierdem la fel si la rangers asa a zis regele si uite ca se confirma mereu degeaba le e ciuda pe el ca faptele is clare pe stanciu il pupa toti in cur da de la golu ala nema Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2824 Postat Octombrie 3 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Partajează Postat Octombrie 3 OLARU! 😍🤩👍 Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2824 Postat Octombrie 12 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Partajează Postat Octombrie 12 Cipri - Romania: 0-3, la pauza. Intrebare: care va fi scorul final? Pronosticul meu? 1-5! Inscriu Man si Stanciu. Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2824 Postat Octombrie 12 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Partajează Postat Octombrie 12 On 9/9/2024 at 11:50 PM, Cozonac77 said: Da, dar următorul meci e(Abia) peste o lună. Avem timp să învățăm tiki-taka până atunci și să le rupem fâșu' la ciprioți 😌 Le-am rupt fâșu'! Cel putzin in prima repriza... N-am facut chiar "tiki-taka", dar au fost combinatzii frumoase in atac. 1 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3756 Postat Octombrie 12 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Octombrie 12 Acum 1 minut, danp123 a spus: Le-am rupt fâșu'! Cel putzin in prima repriza... N-am facut chiar "tiki-taka", dar au fost combinatzii frumoase in atac. Da. Chiar m-au deranjat notificările în timpul concertului 1 Link spre comentariu
M0ff0ss Reputație: 373 Postat Octombrie 15 Partajează Postat Octombrie 15 Frumos rezultat al juniorilor.. sperăm ca și seniorii să facă la fel! P.S. aveți ceva noutăți în rândul păsărilor de noapte? 🙂 2 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4353 Postat Octombrie 15 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Octombrie 15 Pentru PS am ajuns la concluzia ca muia'i totala ( si nu in sensul care mi as dori)☹️ dag dal gas! Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2824 Postat Octombrie 19 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Partajează Postat Octombrie 19 Ghiciti meciul! Comentarii la cald! Lazio a ramas in 10 oameni... dar a fost bataioasa! Insa pe final, un fundas a bagat piciorul gresit la o centrare si mingea a ajuns... ghiciti voi unde! Pacat, dom' @Cozonac77 ca echipa a plecat fara puncte din deplasarea asta! Din ce-am vazut eu (numai repriza secunda), meritau un egal! 1 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3756 Postat Octombrie 19 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Octombrie 19 Acum 4 minute, danp123 a spus: Ghiciti meciul! Comentarii la cald! Lazio a ramas in 10 oameni... dar a fost bataioasa! Insa pe final, un fundas a bagat piciorul gresit la o centrare si mingea a ajuns... ghiciti voi unde! Pacat, dom' @Cozonac77 ca echipa a plecat fara puncte din deplasarea asta! Din ce-am vazut eu (numai repriza secunda), meritau un egal! După ce joci (aproape) tot meciul în 10 oameni.... și iei gol în ultimele 5 minute, hai 10 cu tot cu prelungiri, da... poți spune că e nedrept și că meritau un punct. Mai ales că n-au jucat rău. Așa-i în fotbal. Nu întotdeauna rezultatul este unul corect 🥲 1 Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2824 Postat Octombrie 24 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Partajează Postat Octombrie 24 Am ajuns la concluzia ca pe langa Champions League ar trebui sa faca o competitie separata pentru Real Madrid! Sa nu-i mai lase sa joace cu alte echipe, pe care sa le faca sa planga! NU stiu ce e ala fair-play?! Rusinica! 🤪 Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2824 Postat Octombrie 24 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Partajează Postat Octombrie 24 Pronosticuri la Rangers - FCSB? Li se termina seria de victorii? Fac o remiza? O iau pe coaja? Eu sper macar la o remiza... daca vin cu 3 puncte eu cred ca deja le ajunge sa prinda un loc la baraj... Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2824 Postat Octombrie 24 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Partajează Postat Octombrie 24 FCSB a incasat un gol destul de devreme... are forta sa revina?! Sau apara Butler tot?! Cum a facut la acest sut frumos... Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4353 Postat Octombrie 24 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Octombrie 24 Eu urmeresc cum rateaza spursii, daca tot ni l au bagat titular pă raducu🙂 1 dag dal gas! Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2824 Postat Octombrie 24 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Partajează Postat Octombrie 24 44 minutes ago, farafiltre said: Eu urmeresc cum rateaza spursii, daca tot ni l au bagat titular pă raducu🙂 Si eu m-am mutat la meciul ala... 2 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4353 Postat Octombrie 24 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Octombrie 24 Acum 19 minute, danp123 a spus: Si eu m-am mutat la meciul ala... S a balbait de vreo doua ori samuraiul, pacat, cred ca primea nota buna...is curios cat ia vernăr, a ratat tot ce se putea. dag dal gas! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum