Sari la conținut

Fotbal... minut cu minut

Postări Recomandate

• Membru Premium
Reputație: 3229
  • Oras:Timisoara
Postat
8 hours ago, pittysmen said:

Cand joaca Real Madrid...e si campionatul asta ..nimeni nimic?Sa înțeleg că toți de pe aici ,fani Barcelona? @danp123 am crezut ca esti mai imparțial,si mai aduci in discutie meciuri ,si ca doar @Cozonac77 e 😔😪...ca nu participa echipa lui favorita ...Hala Madrid🙂....

Sincer, nu prea ma atrage competitia asta... nu stiu de ce. Am vazut cateva meciuri. Inter si Bayern, din pacate, au iesit ambele. Probabil ca ma mai uit la finala...

NU sunt fan Real Madrid in perioada asta. De ce? NU-L SUPORT pe Vinicius Jr... jucator bun, DAR... caracter, mai bine nu incep sa spun opinia despre el, ca o sa-mi sari in cap! 😁

• Mersi 1
  • Membru Premium
Reputație: 5078
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
Acum 12 ore, pittysmen a spus:

Cand joaca Real Madrid...e si campionatul asta ..nimeni nimic?Sa înțeleg că toți de pe aici ,fani Barcelona? @danp123 am crezut ca esti mai imparțial,si mai aduci in discutie meciuri ,si ca doar @Cozonac77 e 😔😪...ca nu participa echipa lui favorita ...Hala Madrid🙂....

Eu m-am uitat, e interesant campionatul ăsta al cluburilor. Nu m-aș fi așteptat să iasă încă din faza grupelor și Boca și River dar aia e. Inițial n-am știut din ce cauză nu participă Barcelona, am crezut că n-au vrut ei :) dar am aflat după 🥲

Ieri, chiar îmi făcusem în plan să pun un bilet. Eram cam 90% convins că Bayern îi bate pe PSG, nu știu de ce ... Nu-mi prea place mie de PSG, poate d'aia. Eram convins că Steaua câștigă Supercupa și că Real bate. Pierdeam de la primul meci, dar oricum n-am ajuns la pariuri deci nu-i pagubă.

Nu știu dacă vă uitați la EURO feminin. E mișto să te uiți la femei când joacă fotbal. Ieri... Pe lângă meciurile de care am zis, aș fi pariat pe Anglia. În mintea mea le vedeam mai bărbate pe englezoaice decât pe franțuzoaice... Până când m-am uitat la rezumat (la meci nu m-am uitat) și am realizat că toată echipa Franței, inclusiv aia feminină, e formată din jucătoare cu origini africance. Posibil să fie chiar din tribul ăla despre care pomenea Colericul, unde femeile sunt bine hrănite 🥹

Clar săracele englezoaicele n-au avut nici cea mai mică șansă 🥲

• Like 1

I prefer blondes!

(Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)

Reputație: 892
Postat
23 minutes ago, Cozonac77 said:

Eu m-am uitat, e interesant campionatul ăsta al cluburilor. Nu m-aș fi așteptat să iasă încă din faza grupelor și Boca și River dar aia e. Inițial n-am știut din ce cauză nu participă Barcelona, am crezut că n-au vrut ei :) dar am aflat după 🥲

Ieri, chiar îmi făcusem în plan să pun un bilet. Eram cam 90% convins că Bayern îi bate pe PSG, nu știu de ce ... Nu-mi prea place mie de PSG, poate d'aia. Eram convins că Steaua câștigă Supercupa și că Real bate. Pierdeam de la primul meci, dar oricum n-am ajuns la pariuri deci nu-i pagubă.

Nu știu dacă vă uitați la EURO feminin. E mișto să te uiți la femei când joacă fotbal. Ieri... Pe lângă meciurile de care am zis, aș fi pariat pe Anglia. În mintea mea le vedeam mai bărbate pe englezoaice decât pe franțuzoaice... Până când m-am uitat la rezumat (la meci nu m-am uitat) și am realizat că toată echipa Franței, inclusiv aia feminină, e formată din jucătoare cu origini africance. Posibil să fie chiar din tribul ăla despre care pomenea Colericul, unde femeile sunt bine hrănite 🥹

Clar săracele englezoaicele n-au avut nici cea mai mică șansă 🥲

Echipa care a jucat mai bine,a fost Bayern ,după părerea mea...75 de minute..

Dupa a venit golul,greseala de poziționare la Neuer si sa terminat...Sa dai gol(al doilea) cu doi oameni in minus,mi se pare ceva wow la nivelul ăsta ....

Va fi o semifinală interesantă Psg-Real, prima dată când își confrunta fosta echipă Mbappe-ul..

• Like 1
Reputație: 212
  • Oras:Cluj-Napoca & Zalău
Postat
Acum 8 minute, pittysmen a spus:

Dupa a venit golul,greseala de poziționare la Neuer si sa terminat...Sa dai gol(al doilea) cu doi oameni in minus,mi se pare ceva wow la nivelul ăsta ....

Va fi o semifinală interesantă Psg-Real, prima dată când își confrunta fosta echipă Mbappe-ul..

Bayern nu are un antrenor bun. La cel lot are trebui să câștige lejer Liga Campionilor. Kompany a fost un fundaș excelent dar funcția de antrenor la o echipă precum Bayern e o pălărie prea mare pentru el. 

• Like 2
  • Membru Premium
Postat

Cum ar fi să câștige Fluminense? 

Acum 11 minute, alexzal35 a spus:

Bayern nu are un antrenor bun. La cel lot are trebui să câștige lejer Liga Campionilor. Kompany a fost un fundaș excelent dar funcția de antrenor la o echipă precum Bayern e o pălărie prea mare pentru el. 

Eu la început de drum Kompany. Plus că mie îmi pare că Bayern merge din inerție....are același stil de ani de zile... inclusiv în perioada când era Guardiola la ei, cam același stil nemțesc îl aveau...

E destul de complicat să aduci ceva Nou la echipa aia. Scorul turneului ei l-au făcut, 10-0  :) nu că ar avea cine știe ce relevanță.

• Like 1

I prefer blondes!

(Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)

• Membru Premium
Postat
Acum 20 minute, pittysmen a spus:

Să vină Nico Williams și sezonul următor iar le dă Barca cu terenul în cap la Madrid 😁

Și Denis Man la Lazio :)

• Haha 2

I prefer blondes!

Reputație: 892
Postat
7 minutes ago, Cozonac77 said:

Să vină Nico Williams și sezonul următor iar le dă Barca cu terenul în cap la Madrid 😁

Și Denis Man la Lazio :)

Sezonul trecut este de uitat pt Real.

Nico nu mai vine,și-a prelungit contractul până în 2035....iar clauza e undeva pe la 100 de milioane acum.

Nu stiu ce combinatii au făcut ăștia de la Barca, ca Nico era de luat pt banii aia ,dar  nu au avut cumva voie, să achite clauza.

Vedem sezonul ce va începe, cum se va comporta sistemul asta de 3-5-2 a lui Madrid,mie unul, nu mi-l place 😒

• Like 2
Reputație: 212
Postat

Nicio șansă nu a avut Real Madrid din fața PSG-ului. Un ultim meci pentru Luka Modric, meci pe care nu și-l vă aduce aminte cu plăcere. Umilință spaniolilor a fost atât de mare încât nu s-a acordat niciun minut de prelungire la a doua repriză. Practic PSG a rezolvat calificarea în primele 30 de minute. Dacă îs joacă cărțile corect, francezii domină Europa în sezoanele următoare. Luis Enrique e un antrenor de top, tot el a creat echipa care s-a impus la Euro 2024.

• Like 2
  • Membru Premium
Postat

Eu m-am uitat la FCSB cu "Inter"... ca orice echipa romaneasca in cupele europene merita sustinere! Cam dezamagit... dupa degringolada din teren, putea fi 6-1 dar putea fi si 3-3. Faza de cascadorii rasului ce a facut portarul lor la penaltiul primit de FCSB... Adica faultul ala, nu ca n-a reusit sa apere! Tarnovanu, in schimb a aparat la penaltiul lor.

FCSB o sa treca in faza urmatoare, dar nu-i vad sa ajunga prea departe daca nu se "trezesc"... la final, Becali i-a facut "praf" in emisiune!

• Like 3
  • Membru Premium
Postat

Alt meci in cupele europene, alta (semi)dezamagire! CFR a mers in Ungaria sa joace cu cei de la Paks si s-a intors NEINVINSA! Un 0-0 fara prea mult istoric, sau cel putin cat am vazut eu... ca n-am avut rabdare sa stau lipit de TV. Doar pe final a fost o faza gen biliard, mingea lovind bara (sau jucatori pe post de stalpi 😁), chiar la poarta CFR-ului. Norocul lor ca mingea (cand a fost centrata, a depasit linia de fund).

Probabil ca si CFR se va duce in faza urmatoare... dar cat de departe?!

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 31 minute, danp123 a spus:

Probabil ca si CFR se va duce in faza urmatoare... dar cat de departe?!

Ideal ar fi până în grupe. Dar mai e mult până departe.

• Like 2

I prefer blondes!

• Membru Premium
Postat

FCSB a obtinut o calificare istorica! A trecut in urmatoarea faza a Champions League, in dauna lui Inter!

In urma acestui rezultat, Cristi Chivu si-a prezentat demisia si si-a asumat esecul. La interviul de la terminarea meciului el a adus elogii antrenorului FCSB pentru pregatirea tehnico-tactica a acestui meci, dar a spus si ca acest rezultat nu ar fi fost posibil fara jucatorii care au pus in aplicare planul antrenorului! Chivu a spus: "nu as putea evidentia nici un jucator de la FCSB, dar au jucat ca o echipa mare, dand dovada de disciplina si putere de lupta"! Jucatorii "nerazurri" au parasit terenul cu capul plecat, fiind un soc eliminarea lor in aceasta faza a competitiei!

Patronul FCSB a spus ca toti jucatorii vor primi prime de calificare si este extrem de mandru de echipa lui pentru rezultatul in fata lui Inter!

[NOTA]: sper ca aveti simtul umorului! Eu dupa cum vedeti, am vorbele la mine, spre deosebire de Gigi Becali, care a ramas fara cuvinte.

• Like 1
  • Haha 3
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat
Acum 18 minute, danp123 a spus:

FCSB a obtinut o calificare istorica! A trecut in urmatoarea faza a Champions League, in dauna lui Inter!

In urma acestui rezultat, Cristi Chivu si-a prezentat demisia si si-a asumat esecul. La interviul de la terminarea meciului el a adus elogii antrenorului FCSB pentru pregatirea tehnico-tactica a acestui meci, dar a spus si ca acest rezultat nu ar fi fost posibil fara jucatorii care au pus in aplicare planul antrenorului! Chivu a spus: "nu as putea evidentia nici un jucator de la FCSB, dar au jucat ca o echipa mare, dand dovada de disciplina si putere de lupta"! Jucatorii "nerazurri" au parasit terenul cu capul plecat, fiind un soc eliminarea lor in aceasta faza a competitiei!

Patronul FCSB a spus ca toti jucatorii vor primi prime de calificare si este extrem de mandru de echipa lui pentru rezultatul in fata lui Inter!

[NOTA]: sper ca aveti simtul umorului! Eu dupa cum vedeti, am vorbele la mine, spre deosebire de Gigi Becali, care a ramas fara cuvinte.

Nu m-am uitat la meci, dar mi-am amintit că jucau cu discount Inter de Andorra 😁

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
6 minutes ago, SeqenenraTaa said:

Nu m-am uitat la meci, dar mi-am amintit că jucau cu discount Inter de Andorra 😁

Au luat bataie 2-1! Au avut noroc si in tur, iar atunci meciul s-a terminat 3-1 pt FCSB, deci s-au calificat cu scorul total de 4-3.

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Salvați de clopoțel 

• Haha 1

I prefer blondes!

Postat

Ce părere aveți despre Chelsea,cred ca nimeni nu se aștepta la scorul acela in finala...Au mâncat toate casele de pariuri cu ambele mâini in acea zi...mai ales, cred ca sa plasat puternic si la pauză ca marchează psg a doua repriză (uni visători poate au sperat ca revine)...vorbeam cu cineva in timpul meciului si am spus că nu îi vad sa marcheze la cum se prezintă...Dupa acel meci am zis ca nu cred ca ma mai uit la fotbal,pur si simplu după ce zdrobesti tot,sa iti dea Chelsea ,care stim cum e,un fel de Man United ,  scor de neprezentare e ceva putred la mijloc, parerea mea.

Despre Fcsb,n-am urmarit meciul,dar uitanduma pe statisticile la primul meci,ma asteptam sa nu bată la scor,aia având doua goluri anulate si un penalty ratat in tur.

Numai au nivelul de la sfârșitul sezonului trecut,sau pur si simplu asta este valoarea.

Dacă prind grupele Uefa sau Conference sa spuna mersi, zic eu,dar speranta moare ultima,in retur in minutul 90+..

• Like 3
  • Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, pittysmen a spus:

Dacă prind grupele Uefa sau Conference sa spuna mersi, zic eu,dar speranta moare ultima,in retur in minutul 90+..

Ajung în primăvară 

• Like 3

I prefer blondes!

Postat

Poate cade fcsb cu POAK Salonic și le face Lucescu junior cadou calificarea. Rar am văzut așa non-combat precum la grecii în meciurile cu echipa lui Becali. 

• Like 2
Postat
11 minutes ago, alexzal35 said:

Poate cade fcsb cu POAK Salonic și le face Lucescu junior cadou calificarea. Rar am văzut așa non-combat precum la grecii în meciurile cu echipa lui Becali. 

Si echipa lui Lucescu junior,a avut un sezon varza daca te uiti in campionatul lor...norocul lui a fost ca in sezonul precedent luase titlul...Dar cred ca, a fost cumva sabotat de echipa care a avut-o,cel puțin nu au mai jucat la nivelul anului precedent.Dar nu te poti baza ca de data asta va fi la fel. 

• Like 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 14 minute, alexzal35 a spus:

Eu cred că Lucescu era fiert să-l bată pe Becali. Nu l-ai văzut în interviurile după meci?

Au fost ăia slabi :)

• Like 2

I prefer blondes!

Reputație: 31
Postat
Acum 3 ore, pittysmen a spus:

Ce părere aveți despre Chelsea,cred ca nimeni nu se aștepta la scorul acela in finala...Au mâncat toate casele de pariuri cu ambele mâini in acea zi...mai ales, cred ca sa plasat puternic si la pauză ca marchează psg a doua repriză (uni visători poate au sperat ca revine)...vorbeam cu cineva in timpul meciului si am spus că nu îi vad sa marcheze la cum se prezintă...Dupa acel meci am zis ca nu cred ca ma mai uit la fotbal,pur si simplu după ce zdrobesti tot,sa iti dea Chelsea ,care stim cum e,un fel de Man United ,  scor de neprezentare e ceva putred la mijloc, parerea mea.

Despre Fcsb,n-am urmarit meciul,dar uitanduma pe statisticile la primul meci,ma asteptam sa nu bată la scor,aia având doua goluri anulate si un penalty ratat in tur.

Numai au nivelul de la sfârșitul sezonului trecut,sau pur si simplu asta este valoarea.

Cu Inter cum o fost in UCL, dupa ce o scos Bayern si Barcelona, te-ai fi asteptat sa ia 5 de la PSG? 

Ma bucur ca au pierdut finala cu Chelsea. S-a vazut si in timpul meciului, dar si la final dupa reactiile lor, ca sunt jucatori de nimic,  niște frustrati. Asa au fost si la meciul cu Bayern, in repriza a2a au luat cele 2 eliminari dupa o intrare criminala si un cot in gura care a fost clar intentionat. Ca sa nu mai vorbim de intrarea lui Donnaruma

• Like 2
Reputație: 31
Postat

FCSB  asa pâș pâș mai trece un tur doua, si in Europa League sigur ajunge. Ca îs baftosi ca intotdeauna

Postat
6 hours ago, Sbtxyz said:

Cu Inter cum o fost in UCL, dupa ce o scos Bayern si Barcelona, te-ai fi asteptat sa ia 5 de la PSG? 

Ma bucur ca au pierdut finala cu Chelsea. S-a vazut si in timpul meciului, dar si la final dupa reactiile lor, ca sunt jucatori de nimic,  niște frustrati. Asa au fost si la meciul cu Bayern, in repriza a2a au luat cele 2 eliminari dupa o intrare criminala si un cot in gura care a fost clar intentionat. Ca sa nu mai vorbim de intrarea lui Donnaruma

Nu pot sa zic ca ma bucur sau nu,ca au pierdut finala,dar crede-mă că ,multa lume care sunt cu pariule ,ziceau ca is bani pe jos..la cota de 1,7...sa pui gen "casa"...De aia unii își pierd si pielea de pe ei,din cauza meciurilor de genu asta la pariuri.

Clar Bayern au fost peste ei,75 de min..Si dupa ,e poveste ..Neuer nu mai e de nivelul lui Bayern.

Nu cred ca Donnaruma a intrat intenționat să îl rupă,a avut ghinionul să fie împins si de fundasul central cumva ,si din inerția fazei sa intamplat ce sa intamplat .

Nu stiu cu ce echipa tii,nici nu vreau sa intru pe aici in polemici de gen, dar Chelsea cu sistemul care îl joacă, si jucătorii pe bani multi,dar care nu se ridica la nivelul prețului platit pe ei, nu cred ca sunt echipa de optimi in Champions...pur si simplu cred ca asa sa vrut..Sa conteze asa mult ca a jucat Beraldo ala,in locul titularului de drept..nu o sa stim niciodată,cert e ca nimic nu a funcționat pt Psg.

• Membru Premium
Reputație: 5107
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara
Postat

Din vremurile cand in F1 se alerga "chiar" si pe ploaie

dag dal gas!

• Membru Premium
Postat

Craiova s-a calificat! LUPTA STIINTA!

Sezonul asta au ramas fara Mitrita, dar au un nou atacant care face ce trebuie... o baga-n poarta!

Din pacate, U Cluj e eliminata, dar CFR Cluj conduce in prelungiri cu 1-0. Sper ca o sa tina de rezultat si sa se califice!

• Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...