Sari la conținut

0761538324

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Atentie poze false,atitudine de tot rahatul...una iti trimite si alta cand ceri o confirmare reala :)) 

• pisicuts închis și deschis acest topic
  • pisicuts a închis acest topic
  • Oras:cta
  • Oras:cta
Postat

Mai are un topic de acum 2 ani..aceleasi poze.. dar nu il gasesc..Diana numele de scena..

Vizitator
Postat
La 08.08.2024 la 0:14, doru fotograful a spus:

o tepara nesimtita si tupeista , lucra pe la hanul cu peste , iar ultima vreme la euromaterna  in blocul nou , de evitat.

Confunzi... Acum cateva zile am fost la ea, tipa este superba. Fiecare acum decide ce e bun si ce nu pentru el. :). ON, 69. De revenit clar. Mergeti cu incredere. Zona mai ferita, apartamentul este ok. Ai ce discuta cu ea... Nu prea ma pricep eu la recenzii dar v-am zis tipa chiar merita. 😊

• Telefon: Xxxx
  • Oras:Constanța
  • Telefon: Xxxx
  • Oras:Constanța
Postat
1 oră în urmă, casper01aws a spus:

Confunzi... Acum cateva zile am fost la ea, tipa este superba. Fiecare acum decide ce e bun si ce nu pentru el. :). ON, 69. De revenit clar. Mergeti cu incredere. Zona mai ferita, apartamentul este ok. Ai ce discuta cu ea... Nu prea ma pricep eu la recenzii dar v-am zis tipa chiar merita. 😊

Ieri te-ai făcut cont și acum este ce-a mai tare gagică,miroase a stavride! Las-o,vindeo...cum vrei tu🤪

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 13 ore, casper01aws a spus:

Rugam faceti cursuri pt management si reclame....altfel picati testul de credibilitate 😅🤔😂

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator
Postat
Acum 19 ore, aloo02 a spus:

Ieri te-ai făcut cont și acum este ce-a mai tare gagică,miroase a stavride! Las-o,vindeo...cum vrei tu🤪

Am avut cont vechi si nu mai stiu mailul. Voi credeti ce vreti nu ma deranjeaza, de asta este si public dar inainte sa acuzati aiurea ganditi-va ca si voi ati avut cont nou la inceput. :) Nu oricine are cont nou si lasa o recenzie la o fata care poate pt.el a fost ok inseamna ca e peste.... Verificati inainte si apoi trageti concluzii.  

Vizitator
Postat
Acum 7 ore, novice2018 a spus:

Rugam faceti cursuri pt management si reclame....altfel picati testul de credibilitate 😅🤔😂

Cum i-am spus si colegului fata are deja clientela facuta in Constanta nu are nevoie de vreo reclama,am avut cont cu reputatie 600 si ceva...destul de vechi dar din pacate nu mai amintesc parola la email,sa il pot recupera si am preferat sa fac altul nou. Nu ma deranjeaza faptul ca voi credeti ca am eu vreo legatura cu domnisoara dar....totusi...verificati inainte si apoi daca nu e asa aveti tot respectul sa ma jigniti. :) Nu cred ca costa ceva sa dai un telefon , sa stabilesti o intalnire si daca nu e ce trebuie  poti pleca linistit si revii cu un review aici pe forum..nu te tine nimeni cu forta acolo . Seara faina si spor la trosnit! :)) Astept un review sa imi spuneti daca e asa cum am zis eu sau nu. 

Postat
4 hours ago, casper01aws said:

Cum i-am spus si colegului fata are deja clientela facuta in Constanta nu are nevoie de vreo reclama,am avut cont cu reputatie 600 si ceva...destul de vechi dar din pacate nu mai amintesc parola la email,sa il pot recupera si am preferat sa fac altul nou. Nu ma deranjeaza faptul ca voi credeti ca am eu vreo legatura cu domnisoara dar....totusi...verificati inainte si apoi daca nu e asa aveti tot respectul sa ma jigniti. :) Nu cred ca costa ceva sa dai un telefon , sa stabilesti o intalnire si daca nu e ce trebuie  poti pleca linistit si revii cu un review aici pe forum..nu te tine nimeni cu forta acolo . Seara faina si spor la trosnit! :)) Astept un review sa imi spuneti daca e asa cum am zis eu sau nu. 

Da numele la cont il.mai știi?!?!?

Sau ai pierdut si numele....😊

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 5 ore, danycernat a spus:

Da numele la cont il.mai știi?!?!?

Sau ai pierdut si numele....😊

fanta84 ceva de genul

Postat
La 08.08.2024 la 0:14, doru fotograful a spus:

o tepara nesimtita si tupeista , lucra pe la hanul cu peste , iar ultima vreme la euromaterna  in blocul nou , de evitat.

Daca este vorba de dianaxxx iti sugerez sa bagi o fisa si sa o inveti cum stii tu mai bine ce trebuie sa faca. Repet, daca e ea, nu este de evitat deloc. Ai pus eticheta gresit

Postat
Acum 13 minute, carpe_diem a spus:

Daca este vorba de dianaxxx iti sugerez sa bagi o fisa si sa o inveti cum stii tu mai bine ce trebuie sa faca. Repet, daca e ea, nu este de evitat deloc. Ai pus eticheta gresit

Cam costisitoare această "fisa"  🤑

Ea este ,este un target mai vechi de a mea, încă nu am reusit sa ajung la ea din cauza tarifului ,un număr mi-aș permite lejer dar vreau sa petrec cu ea o ora si dacă a revenit pe termen lung cu siguranta ajung la ea în următoarea perioadă dar  încă nu-s convins 100%,nu a fost recenzată de persoanele în care am incredere 

Postat
Acum 21 minute, StRyK3R a spus:

Ea este ,este un target mai vechi de a mea, încă nu am reusit sa ajung la ea din cauza tarifului ,un număr mi-aș permite lejer dar vreau sa petrec cu ea o ora si dacă a revenit pe termen lung cu siguranta ajung la ea în următoarea perioadă dar  încă nu-s convins 100%,nu a fost recenzată de persoanele în care am incredere 

Si care-s persoanele astea in care ai tu incredere? Fata a fost recenzata de tot forumul din Constanta daca te uiti mai atent

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator
Postat
Acum 5 ore, StRyK3R a spus:

pai nu este o fata ieftina...de 200-300 lei...este de 500 lei dar merita...este curata,faci ce doresti cu ea daca va intelegeti....adica...totusi...hai sa nu aruncam cu noroi aiurea in fete sau in astia cu conturi noi...

Postat
Acum 12 minute, casper01aws a spus:

pai nu este o fata ieftina...de 200-300 lei...este de 500 lei dar merita...este curata,faci ce doresti cu ea daca va intelegeti....adica...totusi...hai sa nu aruncam cu noroi aiurea in fete sau in astia cu conturi noi...

Ce înseamnă pt.tine dacă "va intelegeti"?

Postat
Acum 11 minute, Barbarian a spus:

Ce înseamnă pt.tine dacă "va intelegeti"?

Adică dacă stai bine pe lovele si vrei mai mult decât ce are în servicii te înțelegi cu ea 🤑🤑 

Postat
12 hours ago, casper01aws said:

fanta84 ceva de genul

Nu cred ca a auzit cineva de el! Nici de asta nu esti sigur!

Pestii sunt renumiți ca nu-i da inteligența afară din casă.... Tu confirmi regula!

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator
Postat
Acum 13 ore, danycernat a spus:

Nu cred ca a auzit cineva de el! Nici de asta nu esti sigur!

Pestii sunt renumiți ca nu-i da inteligența afară din casă.... Tu confirmi regula!

da oke :)) nu imi bat capul cu voi ,fiecare face ce vrea,crede ce vrea :)) eu atat v-am spus fata este super ok si chiar merita. Am uitat ca voi vreti in Constanta fete cu 200-300 lei :)) dar si alea vi se par scumpe din ce comentarii am vazut la celelalte fete. 

Postat
Acum 22 ore, carpe_diem a spus:

mi-a futut o programare pe cind era la euromaterna cu un tupeu de centurista peste care nu po0t trece , stateam la scara si vedeam cum urca un client dupa altul , iar pe mine ma tinea pe stand by , ca pe ultimul gainar , apoi ma suna dupa 40 min sau ceva asemanator , sa ma invite laa ea sus , cred ca am scris pe undeva despre ea , ce si cum s-a intimplat atunci .

chiar DE EVITAT , la asemenea tarife nu iti poti permite glumite cu programarile , doar daca esti centurista, am zis , s-o futa ciini si sobolanii , cit ar fi de buna .

• Like 3
  • Haha 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.