Lianus12 Reputație: 10 Postat August 26 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 26 Tocmai am ieșit de la ea. Locație : așa și așa o camera mica in curte erau clienți de la pensiune deci vor fi martori 😅( Tineretului.dar nu dau adresa exactă) Am optat pentru 1 număr 150 lei Am stat cam 10-15 minute , n-aș putea sa spun că am fost grăbit, dar poate așa mi se pare pentru că și eu m-am dus pentru una rapidă. Baie mica dezordonata, cameră mică, ne-am lucrat pe ceva saltea Aspect : ea zice in anunț că are 42 pozele sunt cf cu realitatea, pe mine ma atras foarte mult pentru că îmi plac maturele. Am vrut să a optez pentru oP dar a luat-o deja în gură 😅( are ceva probleme la dantură) On: potrivit pentru scularea 69: epilată, curată, fara mirosuri sau gusturi suspecte, i-am supt lindicul pe final a cam durut-o. Np: am pus-o capră și am pompat la ea cat am putut de tare, gemea ( probabil fals ) mi-a plăcut foarte mult fundul ei. In 2-3 minute am finalizat. Per total mi-a plăcut eu i-aș da un 8 dar pe mine m-a atras foarte mult fizicul ei. In ceea ce privește prețul, 150 pentru o finalizare mi se pare corect dar 350 ora ii exagerat mai potrivit ar fi un 150/250. Spor! 3 1
Exc... Reputație: 13 Postat August 26 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 26 Acum 13 ore, Lianus12 a spus: Tocmai am ieșit de la ea. Locație : așa și așa o camera mica in curte erau clienți de la pensiune deci vor fi martori 😅( Tineretului.dar nu dau adresa exactă) Am optat pentru 1 număr 150 lei Am stat cam 10-15 minute , n-aș putea sa spun că am fost grăbit, dar poate așa mi se pare pentru că și eu m-am dus pentru una rapidă. Baie mica dezordonata, cameră mică, ne-am lucrat pe ceva saltea Aspect : ea zice in anunț că are 42 pozele sunt cf cu realitatea, pe mine ma atras foarte mult pentru că îmi plac maturele. Am vrut să a optez pentru oP dar a luat-o deja în gură 😅( are ceva probleme la dantură) On: potrivit pentru scularea 69: epilată, curată, fara mirosuri sau gusturi suspecte, i-am supt lindicul pe final a cam durut-o. Np: am pus-o capră și am pompat la ea cat am putut de tare, gemea ( probabil fals ) mi-a plăcut foarte mult fundul ei. In 2-3 minute am finalizat. Per total mi-a plăcut eu i-aș da un 8 dar pe mine m-a atras foarte mult fizicul ei. In ceea ce privește prețul, 150 pentru o finalizare mi se pare corect dar 350 ora ii exagerat mai potrivit ar fi un 150/250. Spor! Daca tu esti baiatul caruia i a spus sa astepte in alimentara, sau in masina ca e cald, ai fost dupa mine. Locatie tipic costinesti, camera mica, pat care scartaie, baie micuta. Am fost in jurului ore 12.00, femeia arata ca in poze, deci eu zic ca sunt reale. M a asteptat imbracata sexy, dressuri, catsuit, etc. Igiena este ok, nu a prezentat mirosuri suspecte. Pentru amatorii de MILF este numa buna, carnea tare, sani micuti spre medii, fund destul de generos. Din perspectiva mea este de revenit. O medie generala eu as spune 8. 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum