Sari la conținut

Indisponibila

Postări Recomandate

• Telefon: 0754268549
  • Oras:Brasov
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
  La 05.09.2024 la 7:56, Rus_911 a spus:

gata ai terminat cursele ( nu prea faci bani pe bolt😂)?de ai început în partea astalaltă?😂😂😂

Extinde  

După ce că ești prost mai și semnalizezi

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
  La 05.09.2024 la 10:33, Rus_911 a spus:

eu nu fac bolt 😂😂😋

Extinde  

Mi am dat seama puiule că nici de atât nu ești în stare, in schimb flash-uri tot dai. Am înțeles cu toți nivelul tău, nota 5 pentru inițiativă, nota 10+ pentru cât de tălâmb poți să denoți că ești , acum poți să-mi slăbești topicul de remarcile tale puerile(pe care apropo ,îmi pare rau sa te dezamăgesc, nu interesează pe nimeni) 

• Oras:Ekaterinburg
Postat
  La 05.09.2024 la 10:48, XXXNicol a spus:

Mi am dat seama puiule că nici de atât nu ești în stare, in schimb flash-uri tot dai. Am înțeles cu toți nivelul tău, nota 5 pentru inițiativă, nota 10+ pentru cât de tălâmb poți să denoți că ești , acum poți să-mi slăbești topicul de remarcile tale puerile(pe care apropo ,îmi pare rau sa te dezamăgesc, nu interesează pe nimeni) 

Extinde  

tu nu ești în stare să gândești apoi să îți dai seama😜

Postat

numai fătălăii ăștia doi sunt cu minusurile astea ( vai de puțulica voastră de strampi ce sunteți)😂😂😂

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

.

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Loc liber de la 20:30 💋

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă 💋

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă 💋

• Inimioara 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

😼

• Inimioara 7
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

👅

• Inimioara 10
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Loc liber de la 21:00 la 21:30 sau după 23:00💋

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă 💋

• Inimioara 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

.

• Mersi 1
  • Inimioara 12
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă 💋

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
  La 13.09.2024 la 6:48, DECKGTO a spus:

Care mai sunt preturile/serviciile?

Extinde  

Sunt aceleași ca cele de pe prima pagina, nu am schimbat nimic 🤗💋

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vizitat domnișoara săptămâna asta, locație mișto, retrasa, cam greu cu parcarea pe seara. Tipa este ca în poze, sociabila, m-a întrebat dacă vreau un suc sau o apa, după care am întrat la igienizare.

Actiune:

Oral bun, se grăbește puțin, îl face în viteza eu prefer la turații medii. Păsărici faina fără mirosuri, ca nota 8

Normal protejat 8, ma dispera paturile care scârțâie și care îți dau impresia ca o sa se rupă în timp ce te futi. 

Exista și un aspect negativ, prețul. La ce găsești la fata asta consider ca preturile ar trebui sa fie 1 fin 150- 2 fin 300, cim 50.

Spor la ciocănelă!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
  La 13.09.2024 la 8:38, sasu28 a spus:

Vizitat domnișoara săptămâna asta, locație mișto, retrasa, cam greu cu parcarea pe seara. Tipa este ca în poze, sociabila, m-a întrebat dacă vreau un suc sau o apa, după care am întrat la igienizare.

Actiune:

Oral bun, se grăbește puțin, îl face în viteza eu prefer la turații medii. Păsărici faina fără mirosuri, ca nota 8

Normal protejat 8, ma dispera paturile care scârțâie și care îți dau impresia ca o sa se rupă în timp ce te futi. 

Exista și un aspect negativ, prețul. La ce găsești la fata asta consider ca preturile ar trebui sa fie 1 fin 150- 2 fin 300, cim 50.

Spor la ciocănelă!

Extinde  

Buna! Îmi pare rau că ai avut o experiență mai puțin plăcută cu mine, incerc mereu să mă pliez pe preferințele celor care îmi trec pragul, sa nu existe graba, însă cei care m au mai vizitat știu deja că merg pe stilul mai "hard", niciodată pe graba însă.

Vis a vis de pat, ești prima persoana care mi a comunicat că scârțâie și deranjează.

Îmi pare rau că nu am fost pe placul tau, eu mereu incerc sa ofer o experiență cât mai plăcută celor care mă vizitează. 

PS: nu sunt pentru toată lumea și oricine, însă mereu incerc sa ofer ce am eu mai bun. O zi frumoasa 💋

• Mersi 1
  • Oras:T M
  • Oras:T M
Postat

Un Oktober Fest extenuant, aș zice. 🥵

Printre atâția șorici, jumări și fasole-n pâine, alcool și mult zgomot, am avut parte și de 2 întâlniri reușite.. una dintre ele, cu Nicol. 

Contactat și stabilit detaliile pe Whatsapp. 

Locația e ok.. totuși, dacă știam care e treaba cu liftul, o luam pe scări și la urcare (6 etaje nu-mi mai par așa de multe acum 😂). Oricum, partamentul e curat, ordonat. 

Nicol.. tânără, drăguță, ochi frumoși, buze senzuale și un corp miștó. Dar parcă ce m-a impresionat mai mult a fost o doză în plus de ageritate, contrar poate vârstei fragede și/sau a "meseriei".  A fost o companie plăcută, destinsă, extrem de sociabilă.. iar serviciile oferite (incl. cele extra) au fost surprinzător de plăcute. Ne-am înțeles și sincronizat de minune.  

Tarifele.. le aveți pe prima pagină. Personal, am fost mulțumit.

De obicei, nu fac recomandări, dar pe Nicol aș putea s-o recomand liniștit, dar doar celor cu obrazul subțire. Eu sper s-o mai întâlnesc, ori tot aici, la poalele Tâmpei sau, de ce nu, prin alte zone (am fost atât de vrăjit, încât am uitat să-i fac o invitație în Banat 😋). 

Concluzie: are toate atuurile necesare și, cu puțină îndrumare legată de acest minunat Forum, va face treabă bună. 

Nicol, mersi și.. pe data viitoare! 😘 

P.S. E urât și chiar neregulamentar să comentezi tarifele (personal, consider că doar sărakii fac asta 🙂).. Mai mult, e total deplasat să faci comparație între d-re și prețurile lor. Cel mai bun "răspuns" pe care poți să-l oferi unei fete e să o revizitezi sau nu, în funcție de căt de mulțumit ai fost.. atât. Restul comentariilor sunt doar răutăcioase sau.. cu interes ascuns. No offense!

• Mersi 1
  • Inimioara 2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
  La 13.09.2024 la 10:17, M0ff0ss a spus:

Un Oktober Fest extenuant, aș zice. 🥵

Printre atâția șorici, jumări și fasole-n pâine, alcool și mult zgomot, am avut parte și de 2 întâlniri reușite.. una dintre ele, cu Nicol. 

Contactat și stabilit detaliile pe Whatsapp. 

Locația e ok.. totuși, dacă știam care e treaba cu liftul, o luam pe scări și la urcare (6 etaje nu-mi mai par așa de multe acum 😂). Oricum, partamentul e curat, ordonat. 

Nicol.. tânără, drăguță, ochi frumoși, buze senzuale și un corp miștó. Dar parcă ce m-a impresionat mai mult a fost o doză în plus de ageritate, contrar poate vârstei fragede și/sau a "meseriei".  A fost o companie plăcută, destinsă, extrem de sociabilă.. iar serviciile oferite (incl. cele extra) au fost surprinzător de plăcute. Ne-am înțeles și sincronizat de minune.  

Tarifele.. le aveți pe prima pagină. Personal, am fost mulțumit.

De obicei, nu fac recomandări, dar pe Nicol aș putea s-o recomand liniștit, dar doar celor cu obrazul subțire. Eu sper s-o mai întâlnesc, ori tot aici, la poalele Tâmpei sau, de ce nu, prin alte zone (am fost atât de vrăjit, încât am uitat să-i fac o invitație în Banat 😋). 

Concluzie: are toate atuurile necesare și, cu puțină îndrumare legată de acest minunat Forum, va face treabă bună. 

Nicol, mersi și.. pe data viitoare! 😘 

P.S. E urât și chiar neregulamentar să comentezi tarifele (personal, consider că doar sărakii fac asta 🙂).. Mai mult, e total deplasat să faci comparație între d-re și prețurile lor. Cel mai bun "răspuns" pe care poți să-l oferi unei fete e să o revizitezi sau nu, în funcție de căt de mulțumit ai fost.. atât. Restul comentariilor sunt doar răutăcioase sau.. cu interes ascuns. No offense!

Extinde  

Mulțumesc mult pentru recenzie🤗💋 Te mai aștept pe la mine cu drag! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...