Selena666 Reputație: 118 Postat Septembrie 9 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Septembrie 9 💞Bună puișori mei 💞 🕰️Disponibilă de la 17:00 la 01:00🕰️ 💖 Programari pe wapp, confirmare cu 30 de minute înainte. Specificați în ce interval de timp pot să va răspund la mesaje! Pupici 💖 3 Link spre comentariu
Selena666 Reputație: 118 Postat Septembrie 10 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Septembrie 10 💖🍭Bunaaaa🍭💖 ☺️Disponibilă de la 13:30 la 01:00 Programările se fac pe wapp, confirmare cu 30 de min înainte. 🤗 💖 Ultima zi 💖 Link spre comentariu
Selena666 Reputație: 118 Postat Octombrie 1 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Octombrie 1 💖 Hola 💖 Nu știu de voi dar mie mi-a fost dor atât de Buzău cat și de voi 💖 De astăzi sunt disponibilă din nou la voi în oraș, voi reveni cu detaliile atât a programului cat și a locației când ajung în Buzău 💖 ( P.S- am coleguță nouă 🫣😏💖) 1 Link spre comentariu
ovidiu69 Reputație: 544 Postat Octombrie 1 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1 Acum 3 ore, Selena666 a spus: 💖 Hola 💖 Nu știu de voi dar mie mi-a fost dor atât de Buzău cat și de voi 💖 De astăzi sunt disponibilă din nou la voi în oraș, voi reveni cu detaliile atât a programului cat și a locației când ajung în Buzău 💖 ( P.S- am coleguță nouă 🫣😏💖) Cine este colega ta?Ursulețul din imagine?🥰 Link spre comentariu
Selena666 Reputație: 118 Postat Octombrie 2 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Octombrie 2 Am reveniiiii 🥺🥺🥺 Am avut problema cu centrala, nu aveam apa caldă, daarrrr, s-a rezolvat 💖 Am găsiti in aceiași locație, micro 3 bloc C1 ( blocul turn, cel cu j pizza saauuuu vis-a-vis de mall, vă las atașat o poză cu adresa de pe bloc) 💖 Disponibilă de la 17:30 💖 SPECITICATI PÂNĂ LA CE ORĂ POT SĂ MĂ RĂSPUND LA MESAJE (P.S - merg să fac un duș fierbinte de ca ăla rece mi-a ajuns 😂) Link spre comentariu
Selena666 Reputație: 118 Postat Noiembrie 7 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Noiembrie 7 💖💖💖 HELLOOOO 💖💖💖 Am revenit 🤗 📆Disponibila de la 18:00 la 00:00 📲Programarile se fac doar pe wapp, confirmare cu 30 de minute înainte! 🏡Locatia: bulevardul Nicolae balcescu bloc 6 scara D ( blocul de lângă prefectura) 💖Vă pup și vă aștept la programări! 💖 1 Link spre comentariu
Selena666 Reputație: 118 Postat Noiembrie 8 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Noiembrie 8 💖💖💖 Bunaaa 💖💖💖 📆Disponibila de la 14:30 la 00:00 📲Programarile se fac doar pe wapp, confirmare cu 30 de minute înainte! 🏡Locatia: bulevardul Nicolae balcescu bloc 6 scara D ( blocul de lângă casa albă ) 💖Vă pup și vă aștept la programări! 💖 1 Link spre comentariu
Selena666 Reputație: 118 Postat Noiembrie 9 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Noiembrie 9 💖Disponibilă pentru programării! 💖 Programări doar pe wapp Locatia: bulevardul Nicolae Bălcescu bloc6 scara D Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum