Almaa Reputație: 59 Postat August 11 Telefon: 0799449446 Oras:Buzău Disponibila Telefon: 0799449446 Oras:Buzău Disponibila Partajează Postat August 11 Salut !Eu sunt Alma, am 23 de ani, 156 cm și 55 kg, cu păr brunet. Sunt nouă în oraș și sunt aici să îți ofer clipe de răsfăț și plăcere. Sunt o fată senzuală, mereu curată și discretă, gata să te fac să te simți special. Dacă ți-am stârnit curiozitatea și ți-au plăcut pozele mele și vrei sa ma cunosti te astept pe whats app pentru programari si alte detalii! Te rog să mă contactezi doar dacă ești într-o stare potrivită și fără accesorii neobișnuite. Nu răspund la numere private. Te aștept cu drag pe WhatsApp pentru detalii și programări! O finalizare 200 🍭🍫 O ora 350 🍭🍫 Anal 🍑 100 si in functie de marime. Servicii: sex 🥰 oral 🌞masaj 69 💦săruturi pe corp 💋lins 😋 diferite poziții 😇 etc Cu drag, Alma 1 Link spre comentariu
Almaa Reputație: 59 Postat August 11 Telefon: 0799449446 Oras:Buzău Disponibila Telefon: 0799449446 Oras:Buzău Disponibila Autor Partajează Postat August 11 Disponibilă❤️🤗 Link spre comentariu
Almaa Reputație: 59 Postat August 12 Telefon: 0799449446 Oras:Buzău Disponibila Telefon: 0799449446 Oras:Buzău Disponibila Autor Partajează Postat August 12 Disponibilă ❤️🥰😊 Link spre comentariu
Almaa Reputație: 59 Postat August 13 Telefon: 0799449446 Oras:Buzău Disponibila Telefon: 0799449446 Oras:Buzău Disponibila Autor Partajează Postat August 13 Disponibilă ❤️🥰😊 1 Link spre comentariu
Almaa Reputație: 59 Postat August 14 Telefon: 0799449446 Oras:Buzău Disponibila Telefon: 0799449446 Oras:Buzău Disponibila Autor Partajează Postat August 14 Ultima zi 🥰 va aștept cu drag 🥰 1 Link spre comentariu
jaime Reputație: 26 Postat August 15 Partajează Postat August 15 Bună toturor! A fost cineva la fatuca asta ? Am cautat dar nu am găsit recenzii .multumesc Link spre comentariu
zapa2020 Reputație: 350 Postat August 15 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 15 Salve, Cateva cuvinte despre experienta mea cu Alma. Desi nu e chiar tipul meu de fata am fost atras de pozele postate. Poate ptr ca eram setat sa gasesc ceva asemanator cu ceea ce vazusem am avut o ezitare (pozele sunt ceva mai vechi) cand am gasit o fata plinuta. Cumva asta a fost deja un turn off dar am zis sa zrec peste prima impresie si am ramas. Aspect: dpmdv 7 (cu putina burtica), dar este doar o chestiune de gust. Actiunea in sine e fara istorie ptr ca am fost cum ziceam turned off:). Deci nu pot spune decat ca a fost un ON mecanic cu oarecare efect urmat de o tentativa de NP si o finalizare chinuita.:) Cam asta a fost experienta mea pe care sigur nu o voi repeta:) dar altora poste ca le plac fetele mai plinute si atunci va fi altfel. 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum