Sari la conținut

Recomanda 2024

Postări Recomandate

Nu stiu sa fie saloane de masaj erotic in Iasi. Dar daca doresti sa mergi la vreo fata/doamna pt masaj si chestii extra, voi face eu maine o postare cu tot ce am testat pana acum 😂

cand ai nevoie, incerci singur, aya ee

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
Acum 2 ore, top a spus:

Salut ce ai vrut să spui prin "Doamna arata untul mare fel,este frumos tare de tot"  , nu te supăra chiar nu înțeleg.

Of,nu vorbesc asa bine romaneste. Doamna arata într-un mare fel și este frumoasa tare de tot. Chiar și aseară am fost la doamna, a fost ceva de vis,un masaj lent și mai folosește și cristale. Face treaba buna doamna 

Link spre comentariu
Acum 17 ore, Cocolino81 a spus:

Salut, îți pot recomanda o doamna care face masaj de relaxare! Doamna arata untul mare fel, este frumos tare de tot. Și vine și îmbrăcată foarte sexi. Am fost de doua ori la ia,are locația în capăt pacurari. 0758434362

Salut dragilor, acest individ cocolino81 este un mare mincinos. Doamna nu se ocupa cu asa ceva și va roagă dacă o putem ajuta sa ajung mesajul la pisicut. Sa șteargă numărul! Doamna zice ca este o farsa,un rău făcător.  Va rog frumos sa o ajutam.

• Mersi 1
Link spre comentariu
1 oră în urmă, codrincodrin a spus:

Salut dragilor, acest individ cocolino81 este un mare mincinos. Doamna nu se ocupa cu asa ceva și va roagă dacă o putem ajuta sa ajung mesajul la pisicut. Sa șteargă numărul! Doamna zice ca este o farsa,un rău făcător.  Va rog frumos sa o ajutam.

Cum adică nu face,eu am fost la masaj la doamna. Vrei sa și unde are salonul? 

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 48 minute, Cocolino81 a spus:

Adevar ca este în pacurar? Și în salon mai este și alte fete,doamne? Cum intri are ultima camera lângă baie? Ia întreabă tu mai omu

Ba nebunule acolo este salon terapeutic,cristaloterapie,bowen, hipnoza  sunt mai multe,eu nu te contrazic ca nu ai fost. Problema este ca tu ai postat aici unde se vorbește despre masaj erotic nu de tratament. 

• Haha 1
Link spre comentariu
La 11.10.2024 la 16:10, corect_c a spus:

Spune aici . Nu in privat . Sa te putem crede .

Nu pot sa spun,toate mlumea sare pe om când spune ceva. Dacă mergi o sa te convingi. Eu nu pot sa pun poze nu îmi dau voie site-ul,suna sa te convingi

• Haha 1
Link spre comentariu

Salut băieți amatori de relaxare. Iar am fost la doamna este foarte mișto. Doamna trb luat încet încet eu zic ca dacă ma duci de multe ori face și mai mult decât masaj normal tare bine arata. Cred ca are cam 40 de ani

Link spre comentariu
Acum 11 minute, Cocolino81 a spus:

Am primit l..a

Mai du-te dracului de panarama ce ești. Eu merg la doamna asta de 4,5 ani și nu sa atins de nimic și vii tu acum cu minciunile tale? Rog colegii care au mai fost la doamna sa confirme. Va rog închideți contul,este un mincinos.

Link spre comentariu

Acum 17 minute, codrincodrin a spus:

Mai du-te dracului de panarama ce ești. Eu merg la doamna asta de 4,5 ani și nu sa atins de nimic și vii tu acum cu minciunile tale? Rog colegii care au mai fost la doamna sa confirme. Va rog închideți contul,este un mincinos.

Da tu cine ești, avocatul la doamna. Ai grija ca eu cunosc pe tine nu ma provocat tu ca ajung mai departe 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...