Sari la conținut

Happy Massage Budapest

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

https://happymassage.hu/en/

Am trecut pe la acest salon fiind în vizita la Budapesta. Am făcut programarea pe WA cu Jasmine și nu mi-a părut rău nici o clipa.

https://happymassage.hu/en/erotic-masseuse/jasmine-swedishmassage/

Am parcat intr-o parcare cu plata în apropiere. Ajuns la locație am fost întâmpinat de Jasmine care este o amazoana de 24 ani,  182cm cu un fund mare apetisant și sâni mici. Poftit la dus și  lăsat singur 5 minute sa ma pregătesc.

Masajul de relaxare a fost foarte bun la fel și cel erotic. Tot timpul am putut s-o ating pa sâni, fund etc fără sa fiu oprit, mentionez ca am fost decent în aceasta activitate. Nu si-a dat jos chiloții dar nici nu am cerut asta. Masajul la mădular a fost fantastic, când mi-a pus mana pe pula am crezut ca m-a atins un înger, fără nici o exagerare a fost o experienta excepțională. M-a terminat de doua ori fără nici un efort.

Locatia: 8 - okish, camera ok, saltea le jos, dus ok

Aspect: 8-9 foarte înaltă, tânăra, fund mare sâni mici. La față nu-i o frumusețe dar compensează cu restul

Atitudine: 10 - am vorbit în engleza, a fost foarte primitoare și prietenoasa

Masaj de relaxare: 9 foarte bun

Masaj erotic - 10, s-a frecat cu sânii de mine, am fost lăsat s-o ating dar punctul forte a fost handjobul

Recomand!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Luna trecuta am fost si eu la salon, tot la Jasmine, am eu o slabiciune pt femeile mai inalte decat mine, eu am 179.

Masajul a fost ok, si la pret 110euro pt doua ore cu Jasmine si si masajul in sine, fata oarecum permisiva, atata doar ca eu sunt obisnuit cu masajul erotic din Romania, unde fetele chiar stau nud, exista FK in multe locatii, iar lipsa acestor doua lucruri a redus mult din erotismul masajului.

Deci per total pentru servicii in sine doar un 7,5 pot sa dau, plus 0.5 pt fata, care chiar este frumoasa si inalta, deci un 8.

Reputație: 415
  • Oras:🍀
  • Oras:🍀
Postat

Am ajuns si eu aici cu treaba in Budapesta!😇

Am ales o fata care m-a atras fizic si se pare ca am ales bine!🥳

https://happymassage.hu/en/erotic-masseuse/zoe-erotic-massage-budapest/

Zoe este foarte plina de viata si foarte, foarte deschisa, ca sa ofere placere barbatilor!

Am ales doua ore la 115 euro, ca sa ma pot bucura in liniste de compania ei.

Am inceput cu un dus impreuna, m-am bucurat, ca ea face masajul nud, pentru ca inainte la ce fete am mai fost, faceau masajul in tanga. 

Pentru ca am observat inca de la dus ca fata este foarte deschisa, inainte de a incepe efectiv masajul am indraznit ca sa ii propun sa ne sarutam si am zis ca dau tips, fata a fost deacord. Am luat pantalonii ca sa scot 50 de euro si ea a observat ca aveam mai multi bani la mine si mi-a propus si oral. Asa ca pana la urma din propie initiativa am oferit 100 euro tips. Mai mult decat ar fi trebuit, dar a meritat 100% cel putin pentru mine!😇

Masajul in sine a fost foarte ok, a insistat pe absolut toate zonele mele erogene, apoi cand m-am intors cu fata in sus, a continuat cu masajul erotic, a incepus cu sarutari pe corp si a continuat cu FK sustinut, unde eu i-am zis sa insiste si fata s-a conformat.

Apoi a inceput cu oralul, ea asezata intre picioarele mele si ma privea direct in ochi!

Am vazut cum dispare pula cu totul in gurita ei nesatula si nu dadea semne deloc ca se ineaca!🥳😜😇

Am rugat-o apoi ca sa ne ridicam de pe pat si eu in picioare, cu ea in genunchi am continuat oralul, deep, sustinut, pana cand am finalizat!

A inghitit cu pofta tot ce a venit, cu un zambet mare pe fata, stregaresc.🤣

Am mai facut amandoi un dus si am revenit pe pat. De data asta am stat direct pe spate si am lasat-o pe ea ca sa inceapa direct cu oralul, pentru ca stiam ca a doua finalizare la mine dureaza.

Fata foarte consticioasa a reusit ca sa ma termine si a doua oara la oral, eu stand relaxat pe spate, doar ea a lucrat!😇

In concluzie, putin scumpa, dar pentru mine personal a fost o experienta care a meritat!💯🌋

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.