Sari la conținut

a fost cineva ? adyna noua la tine in orasi

Postări Recomandate

Postat

fata are mai multe anunturi cu nume diferite nr de telefon diferit si pozele usor diferite: " adyna ,/ maria ,/ noua total" am incercat sa o contactez , desi la fiecare contact serviciile spuse coincid cu cele mentionate de ssudfck nu are rabdare la telefon sa explice daca are si servicii extra pare grabita nu a dorit nici sa imi comunice unde are locatia si eu cand intreb mentionez ca nu vreau adresa ci un punct de reper sa stiu in cat timp ajung sau daca am rude prieteni ce locuiesc in zona. 

• Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat
Acum 1 oră, gigidoiu a spus:

fata are mai multe anunturi cu nume diferite nr de telefon diferit si pozele usor diferite: " adyna ,/ maria ,/ noua total" am incercat sa o contactez , desi la fiecare contact serviciile spuse coincid cu cele mentionate de ssudfck nu are rabdare la telefon sa explice daca are si servicii extra pare grabita nu a dorit nici sa imi comunice unde are locatia si eu cand intreb mentionez ca nu vreau adresa ci un punct de reper sa stiu in cat timp ajung sau daca am rude prieteni ce locuiesc in zona. 

După anunturi mai mult ca sigur e fata sau fetele care erau pe la stomatologie în spate pe C, București, cu servicii super slabe,mai ales anal 5 secunde.. Își schimbă foarte des pozele și anunțurile.. Nu recomand. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...