florinb9ss Reputație: 43 Postat August 17 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 17 Salut, zilele trecute am zis să-i fac o vizită doamnei cu numărul de mai sus și anuntul acesta https://www.anuntul.ro/anunt-foarte-selectiva-kMDkW3#YaeWJW Sunat vorbit telefonic o+n(on cu finalizare ) 80-150 f/h ajung în celebra zona piata veteranilor viz-a-viz intr-un bloc unde au lucrat mai multe domnișoare, ajung în locație și mă întâmpină după ușă, întru și constant că pozele din anunț nu au nici o treabă cu realitatea ( am mai fost la domnișoara cu pozele din anunț și tot prin zona aia activa acum cativa ani buni ), am rămas doar datorită faptului că nu aveam altă opțiune și nici timp de altceva, este o țipă de etnie cu sâni mici și lăsați, mai plinuțe ( dar nu foarte grasă ) să zic asa peste medie, a încercat să mă termine la oral pentru că nu știu ce client fidel era jos și a zis să nu-l piardă sau să-l facă să aștepte mult, dar nu am reușit și am incercat si puțin normal, am terminat în cele din urmă, dar nu este o experiență wow, să zicem că în zona aia găsești ceva mult mai bun ( știu că era amira cu 50 de lei pe acolo care este mult mai wow decât asta ) la note nu știu ce să dau să zicem că datorită prețului mic și că nu comentează dacă dai tare sau vrei alte poziții ( capră și misionar ) îi dau un 6 așa, dar după cum am zis poți găsi ceva mai bun în prețul acela sau 100 fin sunt variante mult mai ok în zonă aia 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum