Fuhard Reputație: 27 Postat August 20, 2024 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 20, 2024 Vă salut stimați camarazi tot rup Olx și publi, dar nimic nou ma puteți ajuta cu ceva recomandări ceva nou ceva bun?
Membru Premium novice2018 Reputație: 1096 Postat August 20, 2024 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat August 20, 2024 Acum 19 minute, Fuhard a spus: Vă salut stimați camarazi tot rup Olx și publi, dar nimic nou ma puteți ajuta cu ceva recomandări ceva nou ceva bun? Deschis gresit aici...muta-l la DG Precizeaza tipul de masaj cautat
Fuhard Reputație: 27 Postat August 20, 2024 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 20, 2024 Mulțumesc
Fuhard Reputație: 27 Postat August 20, 2024 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 20, 2024 1 hour ago, Fuhard said: Vă salut stimați camarazi tot rup Olx și publi, dar nimic nou ma puteți ajuta cu ceva recomandări ceva nou ceva bun? Mă refer la masaj erotic și/sau relaxare cu finalizare mulțumesc
Membru Premium novice2018 Reputație: 1096 Postat August 20, 2024 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat August 20, 2024 1 oră în urmă, Fuhard a spus: Mă refer la masaj erotic și/sau relaxare cu finalizare mulțumesc Aici stam mai slabut, consacrate sunt cele doua fete de la topik Masaj erotic nimenieu si Chrystalll, salon Angels Therapy
Almitak1 Reputație: 43 Postat August 20, 2024 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 20, 2024 Din păcate, in afara de @nimenieuși Cristina @Chrystalll (in ordinea asta) nu prea este nimic notabil, din punctul meu de vedere, pe piața din Constanța.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum