AlikaV2 Reputație: 5 Postat August 21, 2024 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat August 21, 2024 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-de-relaxare-si-erotic-si-show-lesbi-la-web/011421146fg0747id17809i94g27ef0g.html Buna ziua ! Raportez: Contactat domnita pe watsapp si declara 200 de lei 40 de min masaj plus oral Locatia : Nicolae Tonitza (apartament in regim hotelier) Baia : Habar’nam cum arata ca m-am cerut la dus dar a reglat din servetel umed Domnita : Aproximez undeva la 29-30 de ani, Aprox 170 nu e slaba nu e grasa, sani medii dar lasati , fund nici macar nu am inspectat. Masaj : o frectie cu ulei (fara miros ceea ce e un plus daca nu te lasa in dus) nimic wow sa te dea pe spate Partea erotica: jucat cu gogu’ pana a reusit cumva sa il trezeasca si urmat de un ON pret de 2 min Finalizare : Ad Labam Halat : 200 de lei De recomandat : Nu prea cred O zi de colectie va doresc ! 2
berkeley Reputație: 421 Postat August 21, 2024 Postat August 21, 2024 1 hour ago, AlikaV2 said: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-de-relaxare-si-erotic-si-show-lesbi-la-web/011421146fg0747id17809i94g27ef0g.html Buna ziua ! Raportez: Contactat domnita pe watsapp si declara 200 de lei 40 de min masaj plus oral Locatia : Nicolae Tonitza (apartament in regim hotelier) Baia : Habar’nam cum arata ca m-am cerut la dus dar a reglat din servetel umed Domnita : Aproximez undeva la 29-30 de ani, Aprox 170 nu e slaba nu e grasa, sani medii dar lasati , fund nici macar nu am inspectat. Masaj : o frectie cu ulei (fara miros ceea ce e un plus daca nu te lasa in dus) nimic wow sa te dea pe spate Partea erotica: jucat cu gogu’ pana a reusit cumva sa il trezeasca si urmat de un ON pret de 2 min Finalizare : Ad Labam Halat : 200 de lei De recomandat : Nu prea cred O zi de colectie va doresc ! Salut. Titulara topucului scrie in titlul anuntului publi ca face si show lesby la web. Asta înseamnă că are si colega. Ai vazut-o cumva? Face si colega masaj? Deci masajul e submediocru si facut fara chef sau doar fara pricepere? Si bonusul de dupa masaj, oralul la fel?
AlikaV2 Reputație: 5 Postat August 21, 2024 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat August 21, 2024 Nu era nimeni in apartament si nici nu am intrebat. De colega si show. si masajul si oralul erau fara chef. E destul de comunicativa dar fara mari pretentii
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2756 Postat August 21, 2024 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Postat August 21, 2024 Acum 2 ore, AlikaV2 a spus: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-de-relaxare-si-erotic-si-show-lesbi-la-web/011421146fg0747id17809i94g27ef0g.html Buna ziua ! Raportez: Contactat domnita pe watsapp si declara 200 de lei 40 de min masaj plus oral Locatia : Nicolae Tonitza (apartament in regim hotelier) Baia : Habar’nam cum arata ca m-am cerut la dus dar a reglat din servetel umed Domnita : Aproximez undeva la 29-30 de ani, Aprox 170 nu e slaba nu e grasa, sani medii dar lasati , fund nici macar nu am inspectat. Masaj : o frectie cu ulei (fara miros ceea ce e un plus daca nu te lasa in dus) nimic wow sa te dea pe spate Partea erotica: jucat cu gogu’ pana a reusit cumva sa il trezeasca si urmat de un ON pret de 2 min Finalizare : Ad Labam Halat : 200 de lei De recomandat : Nu prea cred O zi de colectie va doresc ! Titulara mai are topic deschis, ce-i drept cu alt număr de telefon: 1
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2756 Postat August 21, 2024 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Postat August 21, 2024 1 oră în urmă, berkeley a spus: Salut. Titulara topucului scrie in titlul anuntului publi ca face si show lesby la web. Asta înseamnă că are si colega. Ai vazut-o cumva? Face si colega masaj? ... Tipa, titulara topicului/topicelor chiar e bi. Colega, fizic, la locație nu are ... 100%. Show-ul, precum chiar ea spune e un show online ... asa încât, posibil, sa fie filmări cu ea și partenera când sunt împreună, din câte am înțeles partenera, precum și titulara, nu sunt din Cluj, ci din alta zona "folclorica" megiesa Clujului. Deci fizic colega nu exista în apartament, ma repet, 100%. A, ca s-ar putea sa fie și asta cu show-ul o idee de marketing, foarte posibil. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum