zimbru1 Reputație: 172 Postat Martie 1 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Martie 1 La 28.02.2025 la 19:20, violeta01 a spus: Tu ești domnul din perioada revelionului? Extinde mai conteaza cand te-a vizitat omul? cred ca mai important era sa iti ceri scuze pentru prestatia slaba avuta😏
alexuu87 Reputație: 52 Postat Martie 1 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Martie 1 Am fost și eu în trecut la ea,pozele o avantajează foarte mult dar în realitate este cu dus și întors,dar e drăguță merge pt un palmares,este lipicioasa deci pt cei care cauta asta e un punct forte,la oral e ok la normal la fel nu comentează la poziții,deci a fost o experiență ok..pe telefon nu am văzut ca sta,apartamentul era curat,ospitaliera,cred ca depinde si cum o prinzi! Eu am prins-o in forma 2
filantropica Reputație: 64 Postat Martie 1 Oras:RO Oras:RO Postat Martie 1 La 28.02.2025 la 19:20, violeta01 a spus: Tu ești domnul din perioada revelionului? Extinde Salut.Da,eu sunt.
violeta01 Reputație: 1889 Postat Martie 1 Autor Postat Martie 1 La 01.03.2025 la 11:07, filantropica a spus: Salut.Da,eu sunt. Extinde După ce te ai luptat cu interfonul 10minute, căci nu știai sa suni, boltul care te a lăsat nu știu unde, țigara pe care ai dorit sa o fumezi, duș (unde nu mai comentez, dar parca nu era facut) , par în zona intima, cam cum sa nu te "grabesc"? Plus, nu stabilisem faptul ca dorești sa stai o ora. Mi ai înmânat banii și când am văzut ca s 400, atunci ți am spus ca nu pot o ora. Anyway, seara buna.
violeta01 Reputație: 1889 Postat Martie 1 Autor Postat Martie 1 La 01.03.2025 la 9:55, zimbru1 a spus: mai conteaza cand te-a vizitat omul? cred ca mai important era sa iti ceri scuze pentru prestatia slaba avuta😏 Extinde Contează, ca nu da toate detaliile. Dacă nu m ai vizitat, și nu ai nimic de spus, te as ruga sa te abții.
filantropica Reputație: 64 Postat Martie 1 Oras:RO Oras:RO Postat Martie 1 La 01.03.2025 la 17:15, violeta01 a spus: După ce te ai luptat cu interfonul 10minute, căci nu știai sa suni, boltul care te a lăsat nu știu unde, țigara pe care ai dorit sa o fumezi, duș (unde nu mai comentez, dar parca nu era facut) , par în zona intima, cam cum sa nu te "grabesc"? Plus, nu stabilisem faptul ca dorești sa stai o ora. Mi ai înmânat banii și când am văzut ca s 400, atunci ți am spus ca nu pot o ora. Anyway, seara buna. Extinde Minti cu nerusinare.Nu o sa intru in polemici cu tine,dovedesti in continuare un nivel si o atitudine care lasa mult de dorit.Cel mai bine pentru tine ar fi sa iti imbunatatesti calitatea cand oferi servicii pe bani nu sa ataci inventand situatii care nu au existat.Pacat, esti tanara dar fara caracter.
violeta01 Reputație: 1889 Postat Martie 1 Autor Postat Martie 1 La 01.03.2025 la 17:50, filantropica a spus: Minti cu nerusinare.Nu o sa intru in polemici cu tine,dovedesti in continuare un nivel si o atitudine care lasa mult de dorit.Cel mai bine pentru tine ar fi sa iti imbunatatesti calitatea cand oferi servicii pe bani nu sa ataci inventand situatii care nu au existat.Pacat, esti tanara dar fara caracter. Extinde Atunci probabil te confund, dar nu cred! Dacă ai venit cu uber/bolt, dumneata esti
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum