Sari la conținut

0749867169

Postări Recomandate

Postat

0749867169 Am fost de mult , o fata in jur de 30 ani arata destul de bn , cere 80lei pe 45min si te lasa sa stai nud , dar e neserioasa , fara motiv nu ma mai primit si ma blocat , caci cica eu nu am nevoie de masaj si de altceva... camd ma primise am intrebat daca se poate si fin manuala dar a zis ca mai de mult facea si numai face si ca facea pe bani multi

• Oras:Craiova
Postat

Am fost si eu la ea. 

stai nud si atat, a zis ca nu face altceva. Masajul in sine e cat de cat ok, dar nu face finalizare

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

am fost si eu la dominisoara un masaj ok nu stiu de ce incercati sa cereti alte tipuri de masaj cand scrie clar ce ofera arata bine dar trebuie respectata ce are scris in anunt masajul superb pe langa asta primiti ca bonus un concert are o voce frumoasa daca nu deschideti subiectul despre sex este super fata eu am facut gresala si i-am zis ca din gresala m-am uitat la sani ei sunt micuti dar tot m-am uitat si ma blocat

• Haha 1
Postat

Am fost saptamana tecuta la tipa din anunt, slabuta, comuna pe la 35 de ani.

Nu ofera finalizare, am fost la multe masaje iar la domnisoara e ciudat ca stai nud, fara prosop, cu pula in sus si cu toate astea nu se intampla nimic.

A mai fost cineva? 

• Like 1
Postat
La 19.09.2024 la 18:40, alexandru126 a spus:

am fost si eu la dominisoara un masaj ok nu stiu de ce incercati sa cereti alte tipuri de masaj cand scrie clar ce ofera arata bine dar trebuie respectata ce are scris in anunt masajul superb pe langa asta primiti ca bonus un concert are o voce frumoasa daca nu deschideti subiectul despre sex este super fata eu am facut gresala si i-am zis ca din gresala m-am uitat la sani ei sunt micuti dar tot m-am uitat si ma blocat

0 fi regizor de filme xxx și e in căutare de,, pulă mare,,. Adică e admiratoare de maciuci și tu trebuie să stai doar cu masca pe ochi?.. E cam dubioasă, și probabil dacă ai pula mica te blochează,..ce rost are o a doua vizită. Cred că caută pula de care este obsedată, dar încă n-a  găsit-o. 😁😁😁. 

Postat

Am fost si eu la domnisoara si nu vrea sa faca mai mult decat masaj , a fost activa prin Anglia acum ceva timp si cica s-a lasat dupa ce a dat un albanez cu ea de pereti pe acolo . De masat , maseaza ok daca nu o tii de vorba , vorbeste mult daca deschizi subiect cu ea si uita sa te maseze. Masajul il face peste tot mai putin in zona intima 

• Like 1
Postat
Acum 3 ore, FanelDeLaGaz a spus:

Am fost si eu la domnisoara si nu vrea sa faca mai mult decat masaj , a fost activa prin Anglia acum ceva timp si cica s-a lasat dupa ce a dat un albanez cu ea de pereti pe acolo . De masat , maseaza ok daca nu o tii de vorba , vorbeste mult daca deschizi subiect cu ea si uita sa te maseze. Masajul il face peste tot mai putin in zona intima 

Salut. În timpul masajului ea cum stă îmbrăcată dezbrăcată? Și locația pe unde o are?

Postat
19 minutes ago, stuntman18 said:

Salut. În timpul masajului ea cum stă îmbrăcată dezbrăcată? Și locația pe unde o are?

Sta imbracata. E langa scoala de soferi ignat din brazda

Postat

Complet neserioasă am sunat-o îmi dă apel respins. Am contactat-o pe WhatsApp să cer detalii mă blocat. Ce a ajuns și orașul ăsta 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare